Τι έγινε στο Μilko Big Shot με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;

JOI_6036

Μια μοναδική εμπειρία είχαν την τύχη να ζήσουν οι φίλοι του MILKO και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το απόγευμα της Πέμπτης 03/07, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Στο πλαίσια της καμπάνιας #pistepseto, το MILKO μέσω του διαγωνισμού έδωσε την ευκαιρία σε περίπου 700 παιδιά να περάσουν ένα απόγευμα με το Γιάννη που θα τους μείνει αξέχαστο.

Οι τυχεροί που βρέθηκαν στα γήπεδα του Παλαιού Φαλήρου είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε πρωτότυπες δραστηριότητες basket, να ακούσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να περιγράφει την απίστευτη ιστορία του μέχρι τον μαγικό κόσμο του NBA, την εμπειρία συμμετοχής του στη νέα καμπάνια του MILKO αλλά και να κερδίσουν αυθεντικά καπέλα, μπάλες και φανέλες των Milwaukee Bucks υπογεγραμμένα από τον ίδιο!

Κάποιοι ακόμα πιο τυχεροί, έζησαν το δικό τους όνειρο καθώς ο Γιάννης έπαιξε 1on1 με τρεις από αυτούς ενώ πήρε και το ρόλο του προπονητή σε ένα παιχνίδι 3on3 γεμάτο ανατροπές.

Το εντυπωσιακό dunking show από την ομάδα των Dunking Devils ξεσήκωσε το κοινό με απίστευτα ακροβατικά κόλπα και καλάθια, στα οποία συμμετείχε και ο Γιάννης αλλά και το κοινό!

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης, ο Γιάννης κάλεσε τον αδερφό του Θανάση σε μια

μπασκετική 1on1 μάχη, με πολλά καρφώματα και πολύ κέφι υπό το βλέμμα της οικογένειας τους, αλλά και των φανατικών φίλων τους που τους παρότρυναν με ενθουσιασμό.

Οι συμμετέχοντες που έφυγαν το βράδυ πια από το MILKO BIG SHOT, τραγουδούσαν ακόμη το σύνθημα που αντηχούσε όλο το απόγευμα στις κερκίδες: Αντετοκούνμπο – ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;