Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27 Ιουλίου

#ζωδια

Φλογερή Νέα Σελήνη στον Λέοντα και εβδομαδιαίες προβλέψεις

Μία χαρούμενη αίσθηση των ημερών

Από την Λίλιαν Σίμου

Η Νέα Σελήνη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα,  ξεκινά το ταξίδι της λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 26ης προς 27η Ιουλίου και φέρνει στο φως την διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα με χαρά, αισιοδοξία, έρωτα και διασκέδαση.

Όποτε η Σελήνη αγκαλιάζει τον Ήλιο, έχουμε ένα νέο κύκλο, όπου πνεύμα και ψυχή ενώνονται για να αποφασίσουν την διαδρομή που θέλουμε και αισθανόμαστε πως μας ταιριάζει την εποχή αυτή. Η ζωτικότητα υποχωρεί στο συναίσθημα και το συναίσθημα λειτουργεί μέσα από την θέληση για ζωή. Και φυσικά, με τον Ήλιο στο ζώδιό του αυτή την εποχή, αναζητάμε πώς θα ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις συγκινήσεις μας.

Σε ένα κοινωνικό επίπεδο, αποφασίζουμε ένα ξεκίνημα ανάλογα με τις προδιαγραφές των υπολοίπων στοιχείων του χάρτη της Νέας Σελήνης. Δεν αποκλείεται, ένα χόμπι να γίνει μόνιμη ασχολία μας ή και επαγγελματική ιδιότητα.

Σε ένα προσωπικό επίπεδο, βελτιώνουμε τις προσωπικές μας σχέσεις,

Χαιρόμαστε τη ζωή, δημιουργούμε. Δημιουργούμε όμορφες επαφές, εναρμονίζουμε τις επιθυμίες με τον άνθρωπο που μας συγκινεί, βιώνουμε την ένωση κάποιες φορές, σαν φλερτ, έρωτα, σοβαρή σχέση με προοπτικές.

Πόσω μάλλον όταν ο Δίας συνοδεύει τη Νέα Σελήνη του Λέοντα. Όλα γίνονται ιο φωτεινά, αισιόδοξα, πληθωρικά, απαιτητικά…

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, για όσους έχουν ανάγκη να ζήσουν στιγμές τρυφερότητας και ζεστασιάς, να κάνουν τη ζωή τους πιο τρυφερή, γλυκιά και ερωτική, η περίοδος αυτή είναι πολύ όμορφη…

Ο Άρης στον Σκορπιό τετραγωνίζει τη Νέα Σελήνη και ενδέχεται να εμφανιστούν ανταγωνισμοί, πιέσεις, αλλά και  ερωτική ζήλια. Η δύναμη και το πείσμα της κατάκτησης, προβάλλουν την ανάγκη για μία νέα αρχή, αλλά μέσα από πολεμική διάθεση, εριστική συμπεριφορά, στάση κατακτητή. Χρειάζεται εγρήγορση, όπως και μία σταθερή στάση ζωής, προκειμένου η Νέα Σελήνη να φέρει φως και επιτυχία στον δρόμο μας. Ίσως είναι η πιο αποφασιστική στιγμή μετά από μία πολύμηνη πορεία στον Ζυγό, μαζί με εκλείψεις, δύσκολες όψεις και θέση αδυναμίας, να δούμε την νέα αρχή σαν ένα νέο φως… μία χαραυγή στη ζωή μας, μία άνθιση μετά από βαρυχειμωνιά…

Ας δούμε τα συν και τα πλην για να κάνουμε μία νέα αρχή κυρίως στη ζωή, αφού είμαστε σε μία περίοδο με το «εγώ» να ζητά χαρά και επιβεβαίωση:

(παρακαλούμε, διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός

+ Απόλυτα εναρμονισμένη η Νέα Σελήνη, ανοίγει προοπτικές και σας προσφέρει την ευκαιρία για να ερωτευθείτε, να βρείτε ταίρι ή να διασκεδάσετε με τον/την σύντροφό σας. Η αγάπη αποκρυσταλλώνεται και μπορεί να διευκρινιστεί το μέλλον της. Καθώς σας δημιουργεί ενθουσιασμό, φλόγα και επιθυμία για πολλές όμορφες στιγμές, χαρείτε αυτές τις μέρες.

Γοητευμένοι από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, η περίοδος αυτή σας υπόσχεται περισσότερη δράση και μάλιστα στιγμές πάθους. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, μπορείτε να δώσετε βαρύτητα σε ένα σχέδιο που μελλοντικά θα αποδώσει, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε πολλά. Κάποιος που μπορεί να σας υποστηρίξει, θα εμφανιστεί χωρίς να το περιμένετε ίσως ή θα κάνει μία πρόταση που θα σας ενδιαφέρει. Απλά αφήστε στον χρόνο να επιβεβαιώσει την βαρύτητα της πρότασης αυτής.

-Ο εγωισμός μπορεί να φέρει λάθη. Μάθετε να συμβιβάζεστε! Οι σχέσεις είναι ένα «μοίρασμα» ψυχής.  Μην αναζητάτε ένα άπιαστο ιδανικό αλλά και μην εμπιστεύεστε όποιον σας προσφέρει μία εξιδανικευμένη προοπτική. Κυρίως μην βιάζεστε να αποφασίσετε…

 

Ταύρος

+ Προκαλείστε να κερδίσετε ή σας προκαλούν για να σας κερδίσουν. Όλα παίζονται στο ισχυρό «εγώ» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σίγουρα, ήρθε η στιγμή να ανταποκριθείτε σε ένα ισχυρό κάλεσμα της αγάπης και να προσφέρετε την δική σας πινελιά σε μία σχέση που ίσως έχει χαλαρώσει, λόγω οικειότητας. Αν είστε μόνοι, ήρθε η στιγμή να κάνετε την ανατροπή και να επιλέξετε έναν άνθρωπο να σταθεί πλάι σας!

Η ενδιαφέρουσα αυτή περίοδος για σας, φέρνει ένα νέο πάθος στη ζωή σας, είτε μέσω αναζωπύρωσης της υπάρχουσας σχέσης, είτε με μία νέα σχέση που θα σας ανταμείψει για την υπομονή σας ως τώρα. Αν σας ενδιαφέρει μία συνεργασία, ήρθε η στιγμή να ξεκινήσετε και να την αναζητήσετε. Ωστόσο, περιμένετε λίγο για την τελική δέσμευση και υπογραφή. Εξετάστε τα ενδεχόμενα καλά και εμπιστευθείτε άτομα που φαίνονται διάφανα να σαφή στις προθέσεις τους.

-Η τάση να ζείτε στο «γνωστό» σας περιορίζει τις προοπτικές για μία ενδιαφέρουσα σχέση. Μην χάνετε χρόνο! Ρισκάρετε λίγο δίχως φόβο και δίχως ανασφάλεια. Στη ζωή πρέπει να τολμάτε.

 

Δίδυμοι

+Στα ραντεβού και στους περιπάτους θα ήταν καλό να περάσει αυτή η περίοδος. Στα μέσα του καλοκαιριού, διασκεδάστε, συζητήστε και αφήστε τη ζωή σας να έχει χιούμορ, ευχάριστες συναντήσεις, ανθρώπους που θαυμάζετε και σας κερδίζουν με το πνεύμα τους! Ό,τι καλύτερο για να υπάρξει «χημεία» μεταξύ σας, αφού για σας, η επικοινωνία είναι αρχή για όλα! Η συναναστροφή με χαρούμενους και αισιόδοξους ανθρώπους, σας προσφέρει δύναμη και ζωντάνια J

Περισσότερο δραστήριοι φαίνεστε στην ζωή σας αυτό το διάστημα, μπορείτε να αναλάβετε υποχρεώσεις ή να ανακάμψετε σε θέματα υγείας. Είναι στο χέρι σας να μπει η άσκηση στην καθημερινότητά σας και να επιμεληθείτε με πείσμα ό,τι σας έχει ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό. Με τα θέματα κάποιων στενών συγγενών, ίσως χρειαστεί να μπει μία τάξη, αφού θα φανεί πως είχατε παραμελήσει αρκετά τις υποχρεώσεις ή τις επαφές σας.

-Προσοχή στις παρεξηγήσεις στον χώρο εργασίας, καθώς υπάρχει ανταγωνιστική διάθεση. Εστιαστείτε με πείσμα στο έργο σας και παραμείνετε επιφυλακτικοί. Η προσωπική σας ζωή σας μην κοινοποιείται σε ανθρώπους που συναντάτε τακτικά.

Καρκίνος

+Ίσως αισθανθείτε πως η αγάπη για σας είναι ένα ξεχωριστό δώρο και θα σας φανεί πολύτιμη. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σαν κάνει τρυφερούς και στοργικούς, ενώ ο Άρης σε θετική γωνία, τονώνει το ερωτικό ενδιαφέρον και κάνει τη ζωή πιο συναρπαστική. Αν ήδη υπάρχει μία σχέση στη ζωή σας, χαρείτε την και δώστε την ευκαιρία να απολαύσετε ό,τι σας προσφέρει. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή φέρνει μία ξεχωριστή γνωριμία, που ενδεχομένως θα έχει διάρκεια. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε την ανάγκη να συγκατοικήσετε ή να συζητήσετε γι’ αυτό.

Ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα κυρίως για την ερωτική σας ζωή, αφού το πάθος αναπτύσσεται και είστε δραστήριοι, ενεργητικοί, περισσότερο τολμηροί από το σύνηθες. Κατακτήστε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ή αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα ήταν καλό να δώσετε έμφαση σε κοινές δραστηριότητες και χόμπι, ίσως κάποιες εκδρομές ή διακοπές, για να διασκεδάσετε και να χαρείτε.

-Αποφύγετε να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, όσο κι αν σας φαίνεται πως η τύχη είναι με το μέρος σας. Κάθε δημιουργικό έργο απαιτεί υπομονή κι επιμονή κι όχι άσκοπα έξοδα.

Λέων

+Τι πιο ενδιαφέρον για σας, αφού η Νέα Σελήνη συμβαίνει στο ζώδιό σας! Και μάλιστα με τον Δία πλέον στο περιβάλλον σας, αισθάνεστε σιγουριά για τον εαυτό σας, όπως και την επιθυμία να χαρείτε και να επενδύσετε σε όποιον έχετε στην σκέψη σας! Αναδείξετε το προφίλ σας, τα ταλέντα και την λάμψη σας, αλλά αποφύγετε να έχετε υπερβολικά πομπώδη συμπεριφορά! Οι δυνατότητες που έχετε να ξεχωρίσετε και να απολαύσετε, είναι πολλές!

Προκαλείστε από άτομα που ανήκουν στο οικογενειακό περιβάλλον να ασχοληθείτε μαζί τους. Αν εστιαστείτε εκεί, θα είστε αποδοτικοί στα προβλήματά τους, αλλά θα σας κουράσει αυτό σε προσωπικό επίπεδο. Η απόδοσή σας σε άλλους τομείς που σας ενδιαφέρουν, θα είναι μειωμένη. Το καλύτερο θα είναι να δώσετε την υποστήριξή σας, αλλά με μέτρο. Παράλληλα να βρείτε μία αφορμή να διατηρήσετε την αυτονομία σας.

-Προσοχή στην ζήλια από ένα οικείο σας πρόσωπο. Αν υπάρχουν περιουσιακές διαφορές, ο χειρισμός απαιτεί υπομονή και επιμονή.

Παρθένος

+Ρομαντικές στιγμές μπορείτε να ζήσετε μέσα στην περίοδο αυτή και να ακολουθήσεε ένα όνειρό σας. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας ήρεμα, κάπου που μπορείτε να έχετε χαλάρωση, απομόνωση και προσωπικές στιγμές. Αποφασίστε να μιλήσετε για τα αισθήματά σας, να συζητήσετε για ό,τι σας συγκινεί και να αγγίξετε τις βαθύτερες πτυχές στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ένας ρομαντικός έρωτας, έστω και πλατωνικός αρχικά, ξεκινά στη ζωή σας.

Η Αφροδίτη φέρνει όμορφες και ζεστές φιλικές σχέσεις στο προσκήνιο κι ίσως ένα διακριτικό ενδιαφέρον, ενώ ο Άρης από τον Σκορπιό πλέον, σας προσδίδει μία επιμονή προκειμένου να κερδίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.  Άμεσα θα λέγαμε πως θα εκφράζετε περισσότερο μία επιθυμία να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι. Ιδανικό όμως, δεν σημαίνει ουτοπικό και γι’ αυτό, ας δώσετε λίγο χρόνο, προκειμένου να κατανοήσετε τον άνθρωπο που είναι απέναντί σας. Αναλύστε τις λεπτομέρειες, παρατηρώντας τον,  δίχως συναισθηματική εμπλοκή.

-Μειώστε το άγχος και την εμμονή στη λεπτομέρεια. Αφεθείτε στην καλοκαιρινή διάθεση, ξεκουραστείτε και τολμήστε! Η ζωή ανήκει σε όσους ρισκάρουν κάποιες φορές.

lilian

Ζυγός

+Θέτετε ψηλά τον στόχο για να κερδίσετε αυτό που σας αξίζει! Κατά συνέπεια,  μπορείτε να λάμψετε στις συναναστροφές σας και φυσικά να έχετε ό,τι μπορείτε καλύτερο προσφέρετε μέσα από τις γνωριμίες σας. Κατακτήστε δίχως ιδιαίτερο κόπο το άτομο που σας ενδιαφέρει και κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του. Είστε σε μία πολύ θετική περίοδο, αξιολογείτε σωστά τις σχέσεις σας και εξασφαλίζετε διάρκεια μετά από σωστή επιλογή.

Τα οικονομικά σας θα σας ενδιαφέρουν όλο και περισσότερο και είστε σε θέση στο εξής, να έχετε αρκετό πείσμα και επιμονή για να βγείτε κερδισμένοι. Δεν πρέπει να ρισκάρετε και μάλιστα να ξοδέψετε για ένα όνειρο δαπανηρό.  Αν και αρχικά οι συνθήκες φαίνεται να σας ευνοούν, η εβδομάδα αυτή δεν είναι η κατάλληλη για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

-Μην ξεχνάτε φυσικά, πως το σχηματίζον ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, σας αγγίζει και σας φέρνει συγκινήσεις απρόβλεπτες, όπως και αντιδράσεις παρορμητικές.

Σκορπιός

+Πόσο πιο συναρπαστική για σας μπορεί να είναι η ζωή; Με τον Άρη στο εξής για δύο μήνες στο ζώδιό σας, είστε γεμάτοι σφρίγος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτές τις μέρες ασχοληθείτε με την γοητεία που σας κάνει να διακρίνεστε και εισπράξτε την αναγνώριση και το ενδιαφέρον από το περιβάλλον σας. Μπορείτε να διακριθείτε και να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μία νέα περίοδος συγκινήσεων ξεκινά για σας. Αν είστε όμως ήδη δεσμευμένοι, ίσως πρέπει να επιλέξετε τι πραγματικά θέλετε από τις σχέσεις σας, θαυμασμό και ικανοποίηση ή κάτι βαθύτερο.

Περισσότερο αποφασιστικοί, θα κάνετε τα βήματα που θέλετε και επιλέγετε δίχως μεγάλα εμπόδια. Εκτός αυτού, ένα όνειρό σας μπαίνει σε σειρά και σταδιακά μπορεί να υλοποιηθεί. Είστε σε θέση να μαγνητίζετε ό,τι σας ενδιαφέρει ή όποιον σας ενδιαφέρει. Κάνετε τις σωστές επιλογές λοιπόν!

-Οι δονήσεις της εποχής αυτής, ελλοχεύουν τον κίνδυνο να έρθετε σε ρήξη με την σχέση σας, καθώς  οι θαυμαστές ή οι θαυμάστριες. Μην θυσιάζετε την αγάπη  όπως και το κύρος σας, για την έξαψη της στιγμής.

Τοξότης

+Θετικές προοπτικές σας προσφέρει η Νέα Σελήνη και καλείστε να τη χαρείτε μέσα από ταξίδια, εκδρομές και εναλλαγές που φέρνουν κοντά σας νέους ανθρώπους. Αν είστε δεσμευμένοι, προτιμήστε μία εκδρομή σε τόπους που δεν γνωρίζετε και θα αισθανθείτε να ανοίγουν νέες προοπτικές για τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ίσως θα ήταν προτιμότερο να ταξιδέψετε μακριά και να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο με πολύ διαφορετική νοοτροπία από την δική σας. Θα σας συγκινήσει και θα θελήσετε να ακολουθήσετε τις απόψεις του μέσα από μία ατμόσφαιρα που θα σας ενθουσιάσει.

Κρυφές περιπέτειες ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση μελλοντικά, αν δεν προσέχετε. Φαίνεται πως είστε σε θέση να χειριστείτε ένα κρυφό σας όνειρο, ωστόσο για να ωφεληθείτε από την υλοποίησή του, θα πρέπει να περιμένετε ακόμη. Βολιδοσκοπείτε την κατάσταση, προετοιμαστείτε κατάλληλα και επιδιώξτε το καλύτερο για σας.

-Είναι εύκολο να συγχέετε το δικό σας όνειρο με την πραγματικότητα και να ακολουθήσετε διαφορετική επιλογή από αυτήν που θα σας προσέφερε διάρκεια και ουσιαστική χαρά. Μέσα στις κοινωνικές σχέσεις ή συνεργασίες, υπάρχει αρκετή παραπλάνηση και μπορεί να εξαπατηθείτε εύκολα. Προσοχή και μην δεσμεύεστε αυτή την στιγμή.

Αιγόκερως

+Αναζητήστε το πάθος και δώστε φλόγα στη ζωή σας ξανά. Ίσως οι υποχρεώσεις σας έκαναν να ξεχάσετε πώς είναι να χαίρεστε τον έρωτα με το ταίρι σας. Ή να βρείτε εκείνο το ταίρι που θα σας ανάψει την σπίθα ξανά στην ψυχή. Καθώς σας συγκινεί η αγάπη αυτή την εποχή, απολαύστε την ανατροπή και χαρείτε το απρόοπτο που μπορεί να σας συναρπάσει. Αφεθείτε στην γοητεία του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και ζήστε την μαγεία της!

Θα ήταν καλό να οραματιστείτε μία νέα ιδέα, ή ένα νέο πλάνο ζωής. Ακολουθώντας αυτό το όραμα, θα βρεθείτε σε νέες συνθήκες και ίσως συναντήσετε ένα ανταγωνιστή ή αντίζηλο που θα σας προκαλέσει. Ας πρυτανεύει η λογική όμως, καθώς είναι δύσκολο να διακρίνετε άμεσα τι κρύβεται πίσω από τις κινήσεις αυτές.

-Το δύσκολο σχηματίζον ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και την Αφροδίτη, είναι ένας συνδυασμός που σας ταλαιπωρεί. Όσο παρορμητικά μπορεί να ξεκινήσει κάτι, το ίδιο απότομα μπορεί να τελειώσει με την μικρότερη αφορμή. Συγκρατηθείτε! Αποφύγετε τις ρήξεις και επιπλέον μην εμπιστεύεστε ό,τι ακούτε, αλλά αναζητήστε απτές, καθαρές αποδείξεις

Υδροχόος

+Η Νέα Σελήνη σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, καθώς σας φέρνει ξανά φλόγα στην καρδιά και προσφέρει άπλετα φως  στην σχέση αυτή. Ένα δώρο είναι η παρουσία του/της συντρόφου και μπορεί να φωτίσει τα αδιέξοδα και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χαρείτε την και αποφασίσετε να δώσετε στην σχέση αυτή μία πιο σοβαρή τροπή. Συζητήστε και σκεφθείτε μήπως ήρθε η ώρα να αισθανθείτε με άλλο πρίσμα το μέλλον.

Ενδιαφέρουσα η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό, αφού σας προσδίδει μεγαλύτερο πείσμα, σταθερότητα και επιμονή με τις μάχες που δίνετε για την καριέρα σας. Καθώς είστε γοητευτικοί και ικανοί, έλκετε ζήλια και ανταγωνισμό, κυρίως από άτομα που εποφθαλμιούν το έργο σας.

-Ανασφάλειες και αδυναμίες που συνδέονται με το παρελθόν, θα δημιουργήσουν εντάσεις και αβεβαιότητα. Εκεί μπορεί να γίνει ένα λάθος που μοιραία θα περιορίσει τις προοπτικές για το μέλλον της σχέσης σας. Προσοχή λοιπόν γιατί μπορεί να ξεγελαστείτε, από ιδιοτελείς.

Ιχθείς

+Η φλογερή Νέα Σελήνη  του καλοκαιριού, που έχει άμεση σχέση με σας, προσφέρει την αφορμή για ένα ξεκίνημα χαρούμενο στην ζωή σας. Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα σε κάποιο άτομο που σας συνοδεύει στην καθημερινή αγωνία και στον αγώνα της ζωής. Εκείνο θα βοηθήσει να λάμψετε και να απολαύσετε χαρές που ως τώρα αμελούσατε. Χρειάζεστε μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα. Εστιαστείτε σε όποιο δώρο σας δίδεται, επιτρέποντας στον εαυτό σας να αγαπήσει και να αγαπηθεί σταθερά και ουσιαστικά.

Ένα ταξίδι θα είναι η πρόταση που ενδεχομένως θα δεχθείτε στο επόμενο διάστημα. Ή θα αποφασίσετε να το κάνετε εσείς και θα είστε περισσότερο σταθεροί πλέον στο πρόγραμμά σας. Η επαφή με ανθρώπους που διαφέρουν σε φιλοσοφία ζωής ή γνώσεις από εσάς, δίνει ένα κίνητρο να παλέψετε για να βελτιωθείτε ή να διευρύνετε τις ευκαιρίες της ζωής σας. Προωθήστε τα ενδιαφέροντά σας και επιμείνετε. Θα ωφεληθείτε!

-Αποφύγετε εμπλοκή με νομικές υποθέσεις και δεν αποκλείεται να θεωρηθείτε πομπώδεις στον χώρο της εργασίας σας, κάτι που θα εγείρει αντιπαλότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;