Τι μπορεί να σκαρφιστεί μια γυναίκα για να μην κάνει... σεξ

Όλοι ξέρουμε την κλασική δικαιολογία με τον πονοκέφαλο, αλλά αν μια γυναίκα πραγματικά δεν θέλει, μπορεί να βρει τόσες άλλες!

Πιο συγκεκριμένα, ένας τύπος αποφάσισε να “περάσει” σε αρχείο excel όλες τις δικαιολογίες που του έλεγε η γυναίκα του, κάθε φορά που της ζητούσε να κάνουν σεξ και αυτή δεν ήθελε.

Έτσι, σύμφωνα με την καταγραφή, μέσα σε διάστημα 1,5 μήνα της, οι φορές που της ζήτησε να κάνουν έρωτα ήταν 26, και τελικά έκαναν έρωτα μόνο τρεις φορές.

Βέβαια, δεν μας ενημερώνει πώς ακριβώς της το ζητούσε, αλλά πάμε παρακάτω…

73126-162504

Ως οι πιο συνηθισμένες δικαιολογίες, λοιπόν, αναδείχθηκαν οι ατάκες: «είμαι κουρασμένη», «γύρισα από το γυμναστήριο, είμαι “ψόψια” και θέλω να κάνω μπάνιο» (και σημειώνει ότι τελικά δεν κάνει μπάνιο), «δεν θέλω να χάσω αυτή την εκπομπή», «δεν νιώθω καλά», «είσαι πολύ μεθυσμένος», «παράφαγα και ήπια πολύ».

Φυσικά, μια φορά του είπε ξεκάθαρα «όχι» και κάποιες φορές η άρνηση ήταν σιωπηλή (αυτό που λέμε “του το’πε με τα μάτια”…).

Τέλος, το έγγραφο excel το έστειλε ηλεκτρονικά στη σύζυγό του και αυτή το ανέβασε στο reddit προκαλώντας πλήθος σχολίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;