Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14-21 Ιουλίου

ζωδια

Μία εβδομάδα αισιοδοξίας

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Άρη, σε ζώδια του αέρα. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει η επιθυμία και η δυνατότητα επικοινωνίας του συναισθήματος, καθώς έχουμε ευχέρεια να αγγίξουμε τον άλλο, να μεταφέρουμε σκέψεις και αισθήματα, αλλά και να δημιουργήσουμε μία γέφυρα αγάπης και κατανόησης.

Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από την αλλαγή ζωδίου του Δία, μετά από ένα χρόνο στον Καρκίνο, περνά στον φλογερό Λέοντα. Δημιουργικές δυνατότητες, ταλέντα, θα φέρουν στην επιφάνεια πολλές θετικές προοπτικές.

Ας δούμε αναλυτικά την συμβουλή μας για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο.

Κριός

Με τον Άρη σε αντίθεση προς το ζώδιό σας εδώ και οκτώ μήνες, είχατε αρκετά ταλαιπωρηθεί. Οι σχέσεις, όπως και οι συνεργασίες ήταν πολύ δύσκολες ενίοτε, αλλά στην πορεία θα καταλάβατε πως είναι όλο και περισσότερο εύκολο να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας και να φανείτε ως αυτόνομη και δυναμική προσωπικότητα. Για να προχωρήσετε μέσα από αυτές, θα οργανωθείτε καλύτερα. Επίσης, θα είναι αρκετά εμφανές να είστε μέσα σε μία συντροφιά, αλλά να ξεχωρίζετε για το πνεύμα σας, το θάρρος σας και την μαχητικότητά σας. Αυτή η περίοδος σας προσφέρει σθένος, λάμψη και αρκετή χαρά. Απλά, θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για να έρθουν όλα σε μία τάξη.

Με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιο των Διδύμων, θα είναι εύκολο κάνετε γνωριμίες και επαφές με γλυκύτητα, ευγένεια και να προσεγγίζετε άτομα που δεν είχατε την ευκαιρία πριν. Βρείτε λίγο χρόνο για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που συμπαθείτε και δεν συναντούσατε για αρκετό χρονικό διάστημα. Αν είστε μόνοι, υπάρχει η ευχέρεια να καλύψετε πλέον το συναισθηματικό σας κενό. Στις μικρές ή μεγαλύτερες εξόδους σας, θα υπάρχουν θαυμαστές. Θα είναι όμως στη δική σας ευχέρεια να προχωρήσετε ή να παραμείνετε ελεύθεροι.

Ταύρος

Η Αφροδίτη , κυβερνήτης σας, είναι σε ζώδιο ευέλικτο και επικοινωνιακό και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε τολμηρά βήματα σε σχέση με τις αισθηματικές σας διεκδικήσεις. Με τη στήριξη του Άρη, θα είστε περισσότερο αποφασιστικοί. Αλλά για να είστε συγκροτημένοι πριν ενεργήσετε, θα πρέπει να σκεφθείτε τι είναι σωστό να γίνει για σας. Επομένως, η υπομονή για να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας, είναι απαραίτητη. Ωστόσο, είναι μία εβδομάδα κατά την οποία θα σας δημιουργηθούν απαιτήσεις και θα σας προκαλέσουν γεγονότα για να αναλάβετε δράση. Αρκετά άτονοι κάποιες φορές, τώρα δεν θα ήταν καλό να χάσετε άσκοπα χρόνο, ή να καθυστερείτε.

Αξιολογήστε τι σας αρέσει και τι είναι σημαντικό. Οριοθετείστε τον εαυτό σας πάνω απ’ όλα και προχωρήστε σταδιακά σε μία νέα πορεία. Με άνεση και επικοινωνιακό ταλέντο. Σ’ αυτό θα συμβάλλει η ενθάρρυνση του Άρη, καθώς στην καθημερινότητα προκύπτουν ευκαιρίες για δράση και διεκδίκηση. Είστε σε θέση να τα καταφέρετε, αλλά και να φανείτε εκδηλωτικοί.

Δίδυμοι

Καθώς η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, είστε περισσότερο αρεστοί, επιλέξετε ίσως ένα διαφορετικό στυλ στην εμφάνισή σας, γίνεστε πιο προσιτοί. Με ενθουσιασμό για ό,τι ή όποιον αγαπάτε, δράτε και εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας. Μία ανάλαφρη και αισιόδοξη διάθεση θα σας χαρακτηρίζει. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα είστε σε θέση να αλλάξετε προς το καλύτερο, κάνοντας μία νέα αρχή, αφού μπορείτε να γεφυρώσετε τις διαφορές με τους άλλους, έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε τους αγαπημένους σας και να περάσετε όμορφες στιγμές. Αν ήδη είστε σε μία καλή σχέση, θα ανανεωθεί ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, θα είναι εύκολο να κερδίσετε τα βλέμματα του θαυμασμού γύρω σας. Είστε κυρίαρχοι και πρέπει να τολμήσετε.

Ο Άρης πλέον σας επιτρέπει να μην διστάζετε για να μοιραστείτε στιγμές χαράς και διασκέδασης. Αν αγαπάτε τα τυχερά παιχνίδια και το ρίσκο, θα έχετε πιθανότητες κέρδους, αλλά μόνο με σύνεση και δίχως υπερβολές.

Χαρίστε δώρα σε όσους αγαπάτε, προσφέρετε το χαμόγελό σας, δώσετε κουράγιο σε όσους είναι λιγότερο τολμηροί από εσάς.

Καρκίνος

Η ερωτική διάθεση πλέον αλλάζει και είναι φυσικό να αναπτύσσετε μία σταδιακά αυξανόμενη ένταση που δεν ταιριάζει απόλυτα με το ύφος σας. Η αγωνία για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ή κρυφά συναισθήματα σας απασχολούν. Ωστόσο, θα δημιουργήσετε το έδαφος για να τολμήσετε να κάνετε πράξη τα κρυφά σας όνειρα και να χαρείτε έστω παρασκηνιακά, την φλόγα του έρωτα. Μπορεί αυτό να σημαίνει την δημιουργία μίας κρυφής σχέσης, μπορεί επίσης να αφορά την αγάπη που πλαισιώνεται από την φαντασία. Πολλές και όμορφες ιδιωτικές στιγμές θα μοιραστείτε με το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι. Αλλά για να διατηρήσουν την ζεστασιά τους, θα ήταν καλό να παραμείνουν μακριά από όλους.

Στο σπίτι φαίνεται πλέον να παίρνετε κάποια σημαντική απόφαση. Αν όχι άμεσα, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε πλέον τι πρέπει να γίνει. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε επισκευή και να δώσετε νέα πνοή στον χώρο σας. Ίσως πάλι, πρέπει να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις και να υπάρξουν κάποια έξοδα. Ή να συζητήσετε ευθέως με τα μέλη της οικογένειας για το νέο σας δημιουργικό ξεκίνημα. Σχέδια και ιδέες, μπορούν να μπουν πια σε εφαρμογή.

Λέων

Ο κοινωνικός σας χώρος έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προβάλλετε την αληθινή αισθητική σας. Εδώ και ένα μικρό χρονικό διάστημα, καλλιεργήσατε από πλευράς σας ένα συμπαθητικό ή ερωτικό προφίλ που είχε απήχηση. Θα πρέπει πλέον να μπείτε σε δράση, αφού η εικόνα από εδώ και στο εξής θα είναι συγκεκριμένη για σας. Οριοθετήστε τους στόχους σας και κάνετε μία νέα αρχή σε ό,τι αφορά τον τρόπο που προσεγγίζετε φίλους και γνωστούς, αλλά και που αναπτύσσετε τις θέσεις και απόψεις σας. Θα φανείτε πλέον διεκδικητικοί, άμεσοι, δραστήριοι και εκδηλωτικοί για ό,τι αγαπάτε και πιστεύετε πως πρέπει να αναπτυχθεί στο μέλλον. Θα δημιουργήσετε γύρω σας ενθουσιώδεις θαυμαστές, κάποια φορά και ερωτικό ενδιαφέρον.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα περάσετε απαρατήρητοι και θα είναι καλό να αντλήσετε τα μέγιστα από την συμπάθεια των άλλων. Σύντομα, θα μπορείτε να αναλάβετε δράση και να κάνετε μία σωστή αξιολόγηση των προσπαθειών για να κρίνετε κέρδη και απώλειες του χθες, ούτως ώστε να παλέψετε για το καλύτερο από εδώ και στο εξής. Σίγουρα θα βρεθεί ένας συγκεκριμένος στόχος, σκεφθείτε αυτό που σας αρέσει και μην χάνετε πλέον χρόνο. Ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στον τομέα των κοινωνικών σας σχέσεων μπορείτε να αισθανθείτε μία ουσιαστική αλλαγή. Δεν θέλετε πλέον να καθυστερείτε διστάζοντας, θα επιδιώξετε από εδώ και στο εξής να παλέψετε για να κερδίσετε όποιον ή ό,τι αγαπάτε. Γίνεστε περισσότερο τολμηροί και η παρόρμηση περιορίζει αισθητά της αναστολές και την διστακτικότητά σας. Επομένως, αυτό που δεν θα κάνατε από έλλειψη σθένους, θα γίνει πλέον από την φλόγα που αναπτύσσεται μέσα σας, αν και εφ’ όσον βρείτε ένα συγκεκριμένο στόχο που θα σας συναρπάσει. Μπορείτε να είστε πιο ευδιάκριτοι στις διαθέσεις στον κοινωνικό σας χώρο, να κάνετε την αγάπη για ζωή και το πάθος για διάκριση, τρόπο έκφρασης. Αναδείξτε την αισθητική σας και την ποιότητά σας. Το περιβάλλον θα σας βρει αποφασιστικούς και εντυπωσιακούς δίχως μεγάλη προσπάθεια.

Με τον τρίγωνο του Άρη προς την Αφροδίτη, θα είστε πλέον σε θέση να απαιτήσετε για σας ό,τι έχει στερηθεί ή ανασταλεί . Αρκεί να γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε και να κάνετε την εστίαση σε ένα συγκεκριμένο στόχο, που θα ας δίνει δημιουργικότητα, χαρά και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Ζυγός

Με τον Άρη ακόμη στο ζώδιό σας αλλά σε θετική γωνία προς τον κυβερνήτη σας, Αφροδίτη, η ταλαιπωρία πολλών μηνών αρχίζει να περιορίζεται. Επιτρέψτε στην ζωή σας μία διαφορετική νότα από εδώ και στο εξής. Διεκδικήστε με θάρρος την θέση σας και προβάλλετε πλέον συγκεκριμένα τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να οργανώσετε την μάχη, αφού έχετε σκεφθεί τις εμπειρίες που συλλέξατε το προηγούμενο διάστημα. Τώρα πλέον, έρχεται η κατάλληλη περίοδος για να αναθεωρήσετε τον τρόπο δράσης και να αποκτήσετε μία δυναμική θέση στον χώρο που κινείστε. Αποφασιστικά και σταθερά, τα βήματα πρέπει να είναι προς όφελός σας. Ως το τέλος του μήνα, θα είστε σε θέση να καθορίσετε την πορεία σας.

Με την Αφροδίτη να κινείται σε ευνοϊκή όψη προς το ζώδιό σας, το όνειρο της αγάπης γίνεται συγκεκριμένο. Τολμήστε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα ήταν καλό να αναθερμάνετε την σχέση αυτή. Ένα δώρο, μία εκδρομή, μία έξοδος θα ήταν το καλύτερο για σας. Αν είστε μόνοι, το άτομο που ως τώρα είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας μπορεί να σας περιμένει. Ενδεχομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να το πλησιάσετε και να εκφραστείτε ανοιχτά. Όπως και να είναι, διανύετε πλέον μία θετική περίοδο συναισθηματική, εκτός κι αν αυτό περιορίζεται αισθητά από το ατομικό σας ωροσκόπιο.

lilian

Σκορπιός

Σε ήπιους τόνους κινείστε από την φύση σας, δίχως να φαίνεται πως διεκδικείτε ή παλεύετε ανοιχτά για κάτι. Οι πλανητικές διαδρομές αυτής της περιόδου, έχουν μία ιδιαιτερότητα για σας. Πρέπει πλέον να διερευνήσετε ποιες από τις σχέσεις αξίζουν και έχουν ξεχωριστό νόημα για σας. Επομένως, ενώ για τα περισσότερα άτομα που σχετίζονται με άλλα ζώδια, επικρατεί σταδιακά εξωστρέφεια, για σας, μπορεί να συμβεί το αντίθετο. Δηλαδή, να απαιτηθεί να γίνει ενδοσκόπηση και να κάνετε την αναζήτησή σας πάνω σε ό,τι ή όποιον σας ενδιαφέρει. Για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας, δεν πρέπει να αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με τη φλόγα που αναπτύσσεται μέσα σας. Απλά, θα ήταν καλό να την κατανοήσετε και να καταλάβετε τι έχει μεγαλύτερη αξία για σας.

Σίγουρα είστε λιγότερο εκφραστικοί από άλλους και θα αλλάξει αυτό προς τα τέλη του μήνα. Αυτές τις ημέρες, ας προχωρήσετε με άλλο τρόπο. Αρκεί να πιστέψετε στην εσωτερική σας δύναμη. Μέρα με τη μέρα θα αναπτύσσετε καλύτερη επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σας και θα τις αναδεικνύετε. Σίγουρα το επόμενο δίμηνο, θα είναι πιο εποικοδομητική περίοδος για σας, αλλά όλα θα στηριχθούν στα θεμέλια που θέτετε από τώρα και στο εξής. Δημιουργική λοιπόν και αξιόλογη περίοδος, με προσεκτικά βήματα.

Τοξότης

Αρκετές δυσκολίες και μπλεγμένες καταστάσεις επικράτησαν τον τελευταίο διάστημα στη ζωή σας. Η καθημερινότητα έμοιαζε περίπλοκη και δεν ήταν σαφής ο τρόπος με τον οποίο έπρεπε να την χειριστείτε. Φάνηκε πως χάσατε το κέντρο βάρους σας. Μήπως όμως τελικά, όλα αυτά ήταν υπερβολή δική σας; Προσπαθώντας να ισορροπήσετε αντιθετικές καταστάσεις, τελικά χάσατε την ουσία. Αλλά η περίοδος αυτή αρχίζει να χαλαρώνει σταδιακά. Δεν είναι εύκολο να αποφευχθεί μία ανασυγκρότηση, αρκεί να βρείτε τι ακριβώς επιθυμείτε. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας, αναδύει τον άνεμο αλλαγής και σας κάνει να αναλαμβάνετε σταδιακά δράση. Θα γίνετε πάλι συμπαθείς στους γύρω σας, ή θα βρείτε ένα δυναμικό αλλά ευχάριστο τρόπο έκφρασης. Αν είστε μόνοι, θα εντυπωσιάσετε με την χαρά και την αισιοδοξία που θα προβάλλετε και θα κερδίσετε τον θαυμασμό όσων σας ενδιαφέρουν. Πολλοί θα σας θεωρήσουν πιο προσιτούς και θα επιδιώξουν την συντροφιά σας. Τολμήστε να μιλήσετε σε κάποιον που αγαπάτε και να του δείξετε το πόσο σημαντικός είναι για σας.

Με τον Άρη σε θετική γωνία, θα σας είναι αρκετά εύκολο να βρείτε νέους στόχους ή να εστιαστείτε σε ήδη υπάρχοντες αλλά πλέον αποφασιστικά. Ως τώρα τα εμπόδια, απομάκρυναν φίλους σας, αλλά στο εξής θα είναι εύκολο να στραφείτε ξανά και να δημιουργηθεί νέα βάση, με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Αιγόκερως

Πολλές ίσως ήταν οι επιθυμίες για αγάπη και πάθος του έρωτα έρωτα. Τώρα πλέον, επιτρέπετε να γίνει συγκεκριμένος ο τρόπος συναισθηματικής έκφρασης στην προσωπική σας ζωή. Θα είστε αρεστοί στους αγαπημένους σας και στον κοινωνικό σας χώρο, ίσως πρέπει μάλιστα να θέσετε νέες βάσεις στην καριέρα. Θα μπορείτε ξανά να διεκδικήστε μία θέση και να αποφασίσετε άμεσα τις επόμενες κινήσεις. Μία νέα αρχή για σας, ή μία νέα θέση θα είναι το καλύτερο. Στην πορεία, θα φανεί αν και πόσο κάποια θέματα ήταν αξιόλογα για έμπνευση και δημιουργία. Θα κερδίσετε το ενδιαφέρον και θα είναι αρκετά εμφανές το πόσο μεγάλη σημασία παίζει η δυναμική σας παρουσία. Μαγνητίζετε και αυτό φέρνει προς το μέρος σας ανθρώπους με ενδιαφέρον.

Τολμήστε πλέον να διακριθείτε στον χώρο της κοινωνικής σας προβολής. Αν και δεχθήκατε πολλές πιέσεις, θα είναι εύκολο στο εξής να θέσετε τους όρους σας και να παλέψετε για ένα σημαντικό στόχο που θα φέρει στο φως, ταλέντα, ικανότητες, αλλά και δυνατότητες για μία ευκαιρία στη καριέρα. Προσοχή όμως γιατί θα υπάρξει ζήλια και ανταγωνισμός, τον οποίο γνωρίζετε πλέον συνειδητά πως θα αντιμετωπίσετε.

Υδροχόος

Δυναμικά και με ενδιαφέρον θα προχωρήσετε τις επόμενες μέρες. Άμεσα θα ξεκινήσει για σας, μία ενδιαφέρουσα περίοδος. Έχοντας την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων και θα αισθάνεστε γοητευτικοί, αγαπητοί και δημιουργικοί με το τρίγωνο του Άρη. Με έμπνευση και άνεση, θα δώσετε την αγάπη σας και θα χαρείτε με το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, το παιχνίδι της χαράς και του έρωτα θα είναι στο προσκήνιο όλο και περισσότερο. Μέσα από την φλόγα που θα αναπτύσσετε, χαίρεστε τη ζωή, διασκεδάζετε και γίνεστε εξωστρεφείς, ενώ έρχεται μία έμπνευση για δημιουργία και αγάπη. Χαρείτε αυτή την περίοδο. Υπάρχουν ακόμη άλυτα θέματα, αλλά δεν θα πρέπει να σας αναστέλλουν την δράση.

Ο Άρης σε καλή θέση προς το ζώδιό σας, όπως συμβαίνει και με την Αφροδίτη, θα σας προσδίδει ετοιμότητα, δράση και αναζήτηση νέων στόχων. Νέοι ορίζοντες μπορεί να ανοίξουν για σας, αλλά και να φανεί πώς θα προχωρήσετε σε μελλοντικά σας βήματα. Αποφασίστε να μάθετε κάτι που θα επενδύσετε αργότερα στην καριέρα σας. Ένα σεμινάριο, μία ημιτελή σπουδή, μπορεί να πρέπει να τα προγραμματίσετε από εδώ και στο εξής. Είναι δύσκολο να σταματήσετε. Αντίθετα, ό,τι καλλιεργηθεί θα σας δώσει νέες ευκαιρίες για καριέρα και για μία αναγνώριση.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη σας ωθεί να τολμήσετε να δείτε και να αισθανθείτε τη δύναμη των συναισθημάτων σας. Είχατε ως τώρα πολλές ιδέες και πολλές διεκδικήσεις που έπαιξαν ρόλο για να διαπιστώσετε πως μέσα από μία σύγχυση αρκετά όνειρα άρχισαν να αναπτύσσονται, δίχως σαφή προοπτική. Αφού πλέον μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή βασισμένοι στο τι αγαπάτε και τι πραγματικά αξίζει για σας, θα λέγαμε πως είναι αρκετά εύκολο να προχωρήσετε και να θεμελιώσετε τις αξίες σας. Οι αξίες παίζουν ένα σημαντικό ρόλο και ένα εφαλτήριο για δράση. Άρα είστε στην κατάλληλη στιγμή πλέον. Αναγνωρίζοντας τι αγαπάτε να έρθει στη ζωή σας, θα το κερδίσετε. Στο σπίτι και με τους οικείους σας πρέπει να γίνει μία νέα αρχή. Θα πρέπει να φανείτε αρκετά δυνατοί, όπως και να κάνετε μία ταξινόμηση στις προτεραιότητές σας.

Ο Άρης στην θέση του βρίσκεται, αφορά τις βαθύτερες ανάγκες για αποκτήματα και σταθερότητα. Μπορείτε να επενδύσετε υλικά ή συναισθηματικά πλέον. Αλλά και να διεκδικήσετε την σταθερότητα στην ασφάλεια. Αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα ή απομάκρυνση με το ταίρι σας, είναι καλή η περίοδος για να αναθερμάνετε τη σχέση και να έρθετε πιο κοντά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;