Neolaia's Fav: Τα αγαπημένα μας cocktails!

cocktails

Καλοκαίρι + Cocktails = Love

Αυτή η σχέση έχει καθολική ισχύ και καλοκαίρι χωρίς cocktails δεν είναι καλοκαίρι.

Το debate Μοjito Vs Mai Tai δημιούργησε πολλές ίντριγκες και τριβές μέσα στο site, αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που έτρεξαν να πουν “Σιγά τα cocktails”.

Το συζητήσαμε μεταξύ μας λοιπόν, και αποφασίσαμε να βγάλουμε αυτή τη συζήτηση προς τα έξω με στόχο αφενός να σας δώσουμε ιδέες αφετέρου να μας πείτε και εσείς τις δικές σας!

Νικόλας Μπαρδάκης

“Με κοκτέιλ δεν γα@$σε ποτέ κανείς”.

Γιώργος Γκριτζάλας – Summer Bomb

Το καλοκαίρι, είναι για ποτά με ομπρελίτσες σου λέει. AnywayZ, φέτος το καλοκαίρι η φάση είναι Summer Bomb, ένα έμπειρο κοκτέιλ με αcέντι και χυμό μανταρίνι που θα βρεις στο Holy Spirit στη Γλυφάδα.

Γιώργος Μπαρδάκης – Maita’i roa ae

Bitch plz, πιο έυκολη ερώτηση πεθαίνεις….

Αναστένεσαι

και ξαναπεθαίνεις

Στα Ελληνικά το λέω “mai tai” αλλά επειδή θέλω να γίνω και λίγο πόζερος χρησιμοποιώ την Tahitian διάλεκτο και το λέω ​ “Maita’i roa ae” (σε ελεύθερη μετάφραση “ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”. (Ελπίζω να μην το λογοκρίνει ο τσαλικ.)

Άκου συνδυασμό: Μάυρο Ρούμι-Άσπρο Ρούμι (why the rum is always gone φάση) + lime (ότι πιο καλοκαιρινό έφτιαξε ο θεός) + σιρόπι πορτοκαλιού (βιταμίνες για λόγους υγείας) + liqueur πορτοκαλιού (για την εμπειρία).

Στην Ελλάδα όλοι το φτιάχνουν, λίγοι όμως το κάνουν καλά καθώς βάζουν ότι τους κατέβει (άκου εκεί χυμό ανανά…).

Εύχομαι ο άνθρωπος που το έφτιαξε να έχει και μία φιλοσοφική λίθο επειδή μου έχει φτιάξει πολλά καλοκαίρια!

High five bro

Γιώργος Τσαλίκης – Old Fashioned

Αγέροχος σαν τον Clint Eastwood, γοητευτικός σαν τον Don Draper, προκλητικός σαν τον Hank Moody, ασυμβίβαστος σαν τον Tom Waits, αλήτης σαν τον Jean-Paul Belmondo, κοιτάς τον barman στα μάτια και του λες “Ένα oldfashioned whiskey”. Αυτός σε κοιτάει με ένα βλέμμα απορίας και σου αποκρίνεται: “Τι είπες δεν άκουσα;”. Εμφανώς προσγειωμένος στην πραγματικότητα ξαναφωνάζεις “Λέω. Old Fashioned whiskey, φτιάχνεις;”.

Τρεις δόσεις Ανγκοστούρα, μία φέτα/φλούδα πορτοκάλι, μια καλή δόση ουίσκι, πολύς πάγος, λίγο σόδα στο τέλος, και ένα κερασάκι.

Όλα τα από πάνω είναι προαιρετικά. Σημασία έχει ο αέρας.

Που να το πιεις; Το έπινα στο Τάπας στο Γκάζι, πρόσφατα με ενθουσίασε στο Einstein στην Καρύτση.

Χρήστος Πανάγος – Ζοmbie

Zombie. Αγαπημένο κοκτέιλ. Ζήτησα κάτι δυνατό κάποτε και μου πρότειναν αυτό. Δε θυμάμαι πολλά. Ήταν καλά. Ξύπνησα με στομάχι κομπλέ και έβρισα την πρώην μου. Θα ξαναπιώ. Αυτό.

Πού; 33 τετραγωνικά μέτρα Βριλήσσια

Γιάννης Καπογιάννης – Passion Μοjito

Αγαπημένο κοκτέιλ είναι το passion μαχίτο. Συνδυάζει 2 συστατικά τα οποία ταυτίζω με το καλοκαίρι, το passion fruit και το mojito.

Που; Ξέρω γω; Παντού το φτιάχνουν!

Ίρινα Δεφαράνου – Caipirinha.

Έρωτας με άρωμα Βραζιλίας. Έχει περίεργη δυνατή και σχετικά ξινή γεύση, γι’ αυτό ή τη λατρεύουν ή τη μισούν. Φτιάχνεται πολύ εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται είναι 5 cl Cachaca, 1 lime, 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη και θρυμματισμένος πάγος. Όταν δεν μπορώ να την απολαύσω σε κάποιο νησί, συνήθως επιλέγω ή το Hoxton ή τις 45 μοίρες, που φτιάχνουν πολύ καλή Caipirinha και με διάφορες γεύσεις για όλα τα γούστα.

Νικόλαος Μπάρδης – Mojito

Όταν γίνεται λόγος για cocktail, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το άκρως καλοκαιρινό και ξεχωριστό mojito. Το ρούμι, το λεμόνι, η ζάχαρη και η μέντα, συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο στο προαναφερθέν cocktail, δίνοντας γεύση και άρωμα στη στιγμή, και προσδίδοντας αναμφίβολα λίγη ακόμη ένταση στις καλοκαιρινές μας στιγμές…

Ένα mojito, μία μεθυσμένη Πρεβεζιάνικη νύχτα, στο λιμάνι της πόλης, με καλή παρέα στο πιο in παραλιακό κατάστημα, αυτό του Prevere, είναι σίγουρα αγαπημένη εμπειρία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;