Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με το 2ο εναλλακτικό camping

2o camping syriza

Το 2ο εναλλακτικό κάμπινγκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στο Βαθύ Γυθείου κατά τις ημερομηνίες 2 με 10 Αυγούστου. Αναχωρήσεις με πούλμαν από Αθήνα θα πραγματοποιηθούν κατά τις 2 και 3 Αυγούστου, ενώ η επιστροφή θα γίνει στις 10 Αυγούστου.

Αναχώρηση πούλμαν από Θεσσαλονίκη θα γίνει το Σάββατο 2 Αυγούστου και η επιστροφή θα γίνει στις 10 Αυγούστου. Για δηλώσεις συμμετοχής στο 6936159199

Το κόστος διαμονής είναι 4 ευρώ η διανυκτέρευση. Η εκπτωτική κάρτα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ είναι 5 ευρώ για όσους/ες κάνουν έως 3 διανυκτερεύσεις και 12 ευρώ από 4 διανυκτερεύσεις και πάνω. Οι τιμές των γευμάτων (με την εκπτωτική κάρτα) είναι ενδεικτικά στα 4 με 6 ευρώ, ενώ θα υπάρχει καθημερινά πιάτο με τιμή στα 3 ευρώ.

Θα υπάρξουν workshops, συζητήσεις, εκδρομές, beach bar, συναυλίες, συλλογική κουζίνα και άλλα!

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σχετικά:

Το 2ο εναλλακτικό κάμπινγκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, θα διεξαχθεί στο διάστημα 2 με 10 Αυγούστου, στο Βαθύ Γυθείου. Με αυτήν την πρωτοβουλία, μεταξύ άλλων, θέλουμε να δείξουμε την πλήρη αντίθεσή μας με τα σχέδια ξεπουλήματος των παραλιών στα ιδιωτικά συμφέροντα. Η υπόθεση των παραλιών πρέπει να γίνει υπόθεση των νέων, υπόθεση δική μας και αυτό το στίγμα θέλουμε να δώσουμε με τη φετινή διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, το κάμπινγκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξούμε να συγκροτεί μια εναλλακτική πρόταση για φτηνές αλλά ποιοτικές διακοπές για τη νεολαία. Γι’ αυτό το λόγο θα διοργανώσουμε πληθώρα πολιτικών, πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών δραστηριοτήτων. Για το αναλυτικό πρόγραμμα του κάμπινγκ θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρες. Αντίστοιχα θα υπάρχει ενημέρωση για το κόστος των διακοπών το οποίο, σε κάθε περίπτωση, θα είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Κάνουμε πρόσκληση, μάλιστα, στις νέες και τους νέους που θέλουν να παρευρεθούν, να συμμετέχουν και στη διαμόρφωση του προγράμματος, παρακολουθώντας τα μαζέματα των θεματικών επιτροπών και των ανοιχτών συνελεύσεων για το κάμπινγκ, σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις. Γι’ αυτά τα μαζέματα θα υπάρχει ενημέρωση μέσω του σάιτ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και στην αντίστοιχη σελίδα στο facebook.

Περισσότερα στο neolaiasyriza.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;