Ο Harry Potter επιστρέφει... γκριζαρισμένος

Μπορεί να πέρασαν επτά χρόνια από το τελευταίο βιβλίο και τρία χρόνια από την τελευταία ταινία του αγαπημένου μας μάγου, αλλά η J.K. Rowling δεν εγκατέλειψε ούτε το Hogwards ούτε τον Harry Potter ούτε το πιστό αναγνωστικό της κοινό.

Έτσι, δε γινόταν να μας αφήσει χωρίς καθόλου νέα πλέον του Harry και της παρέας του και για το λόγο αυτό ανέβασε στο site Pottermore μια νέα ιστορία 1500 λέξεων, στην κατηγορία Daily Prophet και με την υπογραφή της δαιμόνιας Rita Skeeter.

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα ιστορία, ο Harry Potter πλέον έχει περάσει τα 30, είναι παντρεμένος με την Ginny Potter, την αδερφή του Ron, παρουσιάζει κάποια προβλήματα η σχέση τους, έχει ένα μυστηριώδες σημάδι στο μάγουλό του και αρχίζουν σιγά σιγά να γκριζάρουν τα μαλλιά του.

Από την άλλη, ο Ron είναι παντρεμένος με την Hermione, ενώ ακόμα μαθαίνουμε τα νέα όλων τους. Όλη η γνωστή παρέα δούλεψαν μαζί στο Υπουργείο Μαγείας, με το Ron να αλλάζει επαγγελματικά πλάνα στη συνέχεια.

Μάλιστα, η J.K. Rowling έχει ήδη γράψει κι άλλες ιστορίες σχετικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Quidditch, συνδέοντάς το χρονικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφει νέα ιστορία για τους πρωταγωνιστές των δημοφιλέστατων βιβλίων της.

Φυσικά, αν και δίνει κάποιες πληροφορίες για τη ζωή τους, αφήνει κάποια ερωτηματικά, θέλοντας να δημιουργήσει περισσότερο μυστήριο.

Πλέον, μετά την είδηση και μόνο της ύπαρξης νέας ιστορίας για το Harry Potter, όλο το Ίντερνετ μιλά για εκείνη, αφού χαροποίησε εκατομμύρια φαν των χαρακτήρων ανά τον κόσμο, οι οποίοι ελπίζουν τώρα να υπάρχει συνέχεια με αντίστοιχες ιστορίες και γιατί όχι, με νέα ταινία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;