Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Πανσέληνος 12 Ιουλίου!

Zwdia

Μία Πανσέληνος δυναμική, παρορμητική για ουσιαστικές αποφάσεις

Από την Λίλιαν Σίμου

Οι φάσεις της Σελήνης αντικατοπτρίζουν τις ψυχολογικές μας διακυμάνσεις και συχνά είναι σημεία αναφοράς για τις προσωπικές μας διαθέσεις μέσα στον μήνα. Ένα από τα δύο σημαντικά φαινόμενα, είναι αυτό της Πανσελήνου. Καθώς η Πανσέληνος λοιπόν έχει να προσδώσει μία ιδιαίτερα φωτεινή στιγμή στον ουράνιο θόλο, το ίδιο φωτίζει και αγγίζει προσωπικά μας στοιχεία. Αξίζει να την δούμε ξεχωριστά.

Τον μήνα Ιούλιο, μετά από ένα δύσκολο χειμώνα και επίσης μία δύσκολη περίοδο ως τα τέλη Ιουνίου, έχουμε την Πανσέληνο στο ευαίσθητο άξονα του Αιγόκερου και του Καρκίνου. Ένα ζώδιο που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια αλλά και την πρόσφατη αναδρομή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω καθώς και την αναδρομή του Άρη στον Ζυγό, φθάνουμε στην καταγραφή των γεγονότων που σας άγγιξαν, με την συνειδητοποίηση της Πανσελήνου.

Η μοίρα της είναι μόλις η 20η 03′ άρα στο μεταίχμιο μεταξύ του δεύτερου και τρίτου δεκανού, σε ημέρα Κρόνου και ώρα Σελήνης. Μία περιγραφική εικόνα, αφού η Σελήνη κυβερνάται από τον Κρόνο εκείνη την ώρα της πλήρους γέμισης.

Τι σημαίνει όμως αυτό τελικά;

Η Πανσέληνος μας πληροφορεί πως χρειάζεται περισσότερη υπομονή για να φθάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που έχει να κάνει με τα μακρόπνοα σχέδια της ζωής μας. Αυτή την περίοδο σηματοδοτεί την κρίση που είναι εξωτερική και εσωτερική στον καθένα μας χωριστά, αλλά και στο σύνολο της ανθρωπότητας. Είναι μία περίοδος-σταθμός.

Ήδη εδώ και μία τετραετία φάνηκε πως είμαστε σε ένα τροχό διαρκών κρίσεων και αλλαγών. Ένα τροχό που δεν θα επιτρέψει να παραμείνουμε προσκολλημένοι στο χθες. Τα γεγονότα δηλώνουν πως πρέπει να φύγουμε από την ασφάλειά μας και τον κλοιό προστασίας που έχουμε δημιουργήσει. Πρέπει να βγούμε στον αγώνα και να καταξιωθούμε ανάλογα με τα ταλέντα και τα προσόντα μας .

Η δύναμη από ό,τι έχει πεθάνει υπάρχει σε ό,τι ζει. Ό,τι έχει παρέλθει είναι πηγή που μας τροφοδοτεί. Το χθες, έχει σημαντικά δώρα να μας αποδώσει. Ο καθένας μας πρέπει να σκεφθεί και να κάνει τον απολογισμό του πριν αποδεχτεί την πρόκληση της Πανσελήνου. Ανάλογα με τον τομέα της ζωής μας στον οποίο βρίσκεται η Πανσέληνος θα ήταν καλό να δούμε τι έχει συμβεί σε προσωπικό επίπεδο. Οι υποθέσεις του τομέα θα ήταν καλό να επανεξεταστούν και να διακρίνουμε τα θετικά και τα αρνητικά τους.. Θα μας δημιουργήσουν τις δυνατότητες να δομήσουμε καλύτερα την νέα αρχή, το μέλλον. Να γεννήσουμε μία νέα αρχή, να αναζωογονηθούμε, να γεννήσουμε νέες προοπτικές, σε ένα ζοφερό παρόν, που όμως κρύβει πάντα μέσα του την ελπίδα…

Είμαστε προς το τέλος αυτής της μεγάλης κρίσης, αρκεί να διατηρήσουμε τις αξίες μας (Αιγόκερως), την ποιότητά μας, την αυτάρκειά μας και το εσωτερικό σθένος. Να είμαστε καθαροί ως προς τους στόχους και να έχουμε αξιολογήσει σωστά τις προτεραιότητές μας.

Εκείνο που μας έχει διδάξει αυτή η κρίση είναι πως πρόκειται πρωτίστως για κρίση αξιών και επιφέρει επιτακτικά επαναξιολόγηση. Για να έρθει μία νέα αρχή, ακόμη κι από μηδενική βάση, μέσα στην επόμενη διετία, ας επικεντρωθούμε στο ιστορικό της και ας μην επιλέξουμε τις εύκολες λύσεις…

Την Πανσέληνο συνοδεύουν ο Ερμής και ο Δίας λίγο προτού αλλάξουν ζώδιο. Επομένως, η γνώση και η διδαχή μέσω των εμπειριών του πρόσφατου παρελθόντος γίνονται αντιληπτές και μας προσδιορίζουν πως είμαστε στο μεταίχμιο μίας διαφορετικής οπτικής για να έρθει η αυγή της αισιοδοξίας και της χαράς στη ζωή μας.

Ο Άρης πλησιάζει τον Β. Δεσμό της Σελήνης τετραγωνίζοντας τον Ήλιο και τη Σελήνη και αυτό προσδίδει μία ιδιαίτερη δυναμική και κάνει την δράση μας πιο αποφασιστική, άμεση και επιτακτική στους τομείς που αγγίζει η Πανσέληνος.

Συμβουλές για τα ζώδια (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε διαβάστε και το ζώδιο αυτό)

Κριός

Η περίοδος αυτή αφορά ιδιαίτερα και το δικό σας ζώδιο. Γίνεται στον παρορμητικό σταυρό. Η Πανσέληνος αφορά τις μελλοντικές σας προοπτικές σε ό,τι αφορά την κοινωνικοποίησή σας. Η θέση σας πρέπει να αναγνωριστεί, σύμφωνα με τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί αλλά και όσες πρόκειται να καταβάλλετε από αυτή την περίοδο και στο επόμενο διάστημα. Είναι μία σπάνια ευκαιρία ζωής για σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να δώσετε την μάχη για μία διάκριση και μία επιβράβευση. Η καριέρα σας αλλάζει τοπίο ή μπορείτε να βάλετε πρόγραμμα για ένα μακρόπνοο σχέδιο. Δυσκολίες θα υπάρχουν αν κάνετε το λάθος να φανείτε πολύ αφελείς με τους συνεργάτες σας. Πρέπει να λειτουργήσετε προσγειωμένα και μόνο με στόχο την κορυφή! Στα αισθηματικά, η σχέση σας ξεκαθαρίζει και γίνεται συγκεκριμένη πια. Προσοχή θα χρειαστεί στις συνεργασίες που έχουν άμεση σύνδεση με το μέλλον της καριέρας σας και φυσικά, στις προσωπικές σχέσεις, με πρώτη αυτή του γάμου ή ενός σοβαρού δεσμού. Επιτακτικά προβάλλονται οι διαφορές, που πρέπει να γεφυρωθούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Ταύρος

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην θετική όψη της Πανσελήνου προς το ζώδιό σας. Μία όψη που σας προσδίδει άνεση αλλά και σοβαρότητα, καθώς και μία διαφορετική χροιά στην προσωπικότητα. Γίνεστε προσιτοί, αλλά και γόνιμοι μέσα από τις σκέψεις σας. Σημαντικό θα είναι κάνετε σωστές επαφές με άτομα που έχουν κύρος και γνώση. Οι συμφωνίες ή οι συζητήσεις, πρέπει να τεθούν σε νέα βάση, καθώς θα είναι σημαντικό να παρθούν αποφάσεις εξ αρχής. Κάποια αξιόλογα και αξιόπιστα άτομα θα σας υποστηρίξουν, πρέπει να γίνετε επιλεκτικοί με το περιβάλλον σας. Ενδεχομένως ένα συγγενικό πρόσωπο θα είναι καταλυτικό στην πορεία σας και θα σας φέρει γόνιμες ιδέες για το μέλλον σας. Είστε στο μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με το άμεσο συγγενικό περιβάλλον αλλά και την ρύθμιση σημαντικών θεμάτων με την οικογένεια ή το σπίτι. Προσέχετε μόνο τις εργασιακές σχέσεις, δώστε βαρύτητα στο μέλλον και αποφύγετε τις αντιζηλίες.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος για σας έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά και το εισόδημα. Αν η πολιτική σας δεν ήταν πολύ συνετή ως πρόσφατα, θα υπάρχουν έξοδα που απαιτούν την άμεση λήψη αποφάσεων. Καλό θα ήταν να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί μέσω των γνώσεων ή του ταλέντου σας. Ίσως έγιναν λάθη, ή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα. Τώρα μην έχετε έναν αδικαιολόγητο ενθουσιασμό σε ιδέες που ανατρέπουν τις ισορροπίες σας και δεν στηρίζονται σε υγιείς βάσεις. Αν περισσότερο λειτουργείτε με το συναίσθημα, μην αμελείτε την βάση και την ασφάλεια της οικογένειάς σας. Αποφύγετε επενδύσεις αυτό το διάστημα, σε ό,τι αφορά το σπίτι. Αν όμως θέλετε να αλλάξετε σπίτι, με αρκετή σκέψη, θα μπορέσετε να το επιτύχετε. Επιπλέον, κάνετε σχέδια για το μέλλον σε σχέση με τα εισοδήματά σας. Μην περιμένετε να αποδώσουν άμεσα. Εκείνο που μετρά, είναι μία διασφάλιση που θα σας ευνοήσει αργότερα. Να επιλέξετε ό,τι αναδεικνύει τις ικανότητές σας και σας προσφέρει την χαρά της δημιουργικής έμπνευσης. Διακοπές με το ταίρι σας, επαναφέρουν ισορροπίες, με την προϋπόθεση να μην επιλύσετε τις όποιες διαφωνίες με παρορμητικό τρόπο.

Καρκίνος

Συμπρωταγωνιστές της Πανσελήνου αυτής, αφού συντελείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο.Θα είναι σημαντικό να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε ατομικά. Θα είναι επίσης απαραίτητο να προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, σε ό,τι αφορά την κόπωση, την ευαισθησία σε οστά, ασβέστιο, αρθρώσεις και δέρμα. Ένας προσωπικός αγώνας θα αποδώσει, όταν ξεχάσετε το χθες και τα λάθη του και ισορροπήσετε με τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας απαιτήσεις. Επειδή είστε παραγωγικοί, θα σας ενδιαφέρει η κορυφή μίας επίτευξης. Ωστόσο μην κάνετε το λάθος, άλλοτε να είστε πολύ υποχωρητικοί προκειμένου να πετύχετε, άλλοτε πολύ σκληροί (κυρίως με τους οικείους σας). Χρειάζεται το μέτρο και πλέον ο κυβερνήτης της Πανσελήνου, ο Κρόνος, μπορεί να σας το διδάξει. Έχετε την ανάγκη για μία ολοκλήρωση στο έργο σας και μία αλλαγή. Τώρα είναι πιθανόν μία σημαντική ευκαιρία. Χαρείτε την γοητεία που ασκείτε στο περιβάλλον που κινείστε ευρύτερα και κερδίστε με την προσωπικότητά σας, το κύρος σας, τον σεβασμό και την εκτίμηση που ποθείτε.

Λέων

Σε ένα ευαίσθητο σημείο για σας, αναδεικνύονται κρυφές σας ανησυχίες και αυτό σας φέρνει σε μία δύσκολη θέση. Υπάρχουν μνήμες που έχετε προσπαθήσει να βάλετε στο παρασκήνιο, αλλά και κάποια θέματα που δεν θέλατε ως τώρα να αντιμετωπίσετε. Με την ευκαιρία των ημερών αυτών, θα είναι καλό να χαλαρώσει η αγωνία των μυστικών που είναι δύσκολα να καλύπτετε πλέον. Αν έχετε κάποιες κρυφές δημιουργικές ικανότητες, αυτή την περίοδο θα ήταν καλό να κρίνετε πώς θα τις εκφράσετε μελλοντικά. Οργανωθείτε, ρυθμίστε τις συνθήκες και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Αν ασχολείστε με μία εσωτερική φιλοσοφία, αυτή η περίοδος θα σας δώσει ένα νέο στοιχείο που θα βοηθήσει στην κατανόηση, την αυτογνωσία και πιθανώς μία διδασκαλία. Με τον Δία σύντομα στο ζώδιό σας, θα γοητεύετε και μπορείτε να κερδίσετε στο περιβάλλον. Αλλά έλκετε και την ζήλια που μπορεί να δημιουργήσει ένα δυσχερές ή ανταγωνιστικό κλίμα στις κοντινές συναναστροφές σας.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη να τετραγωνίζει το ζώδιό σας, έχετε γλυκύτητα και γοητεία. Αλλά παράλληλα, θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε σοβαρά για τα οικονομικά σχέδια του μέλλοντος. Είστε λίγο αναβλητικοί ή διστακτικοί. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον. Θα είναι απαραίτητο να κάνετε σοβαρά σχέδια για τις δραστηριότητές σας. Κάποια ζητήματα δεν είχαν καλά αποτελέσματα τους προηγούμενους μήνες. Θα αλλάξετε πιθανότατα τρόπο προσέγγισης και δράσης. Αλλά θα είναι απαραίτητο να διαπιστώσετε πως θα σας βοηθήσει η διαρκής και επίμονη προσπάθεια, αποβλέποντας σε ένα υψηλό στόχο. Θα αναγνωριστείτε, όχι άμεσα, αλλά θα έχει διάρκεια η επιβράβευσή σας. Οι φίλοι θα σας ακολουθήσουν γιατί είναι σημαντικοί και διαρκεί η σχέση σας. Συναισθηματισμοί που σας εμπόδιζαν να δείτε σοβαρά το μέλλον, σταματούν. Η γνώση, η εμπειρία και τα ταλέντα σας, μπορούν να προβληθούν και να σας αποφέρουν ικανοποίηση πλέον. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ξεχωρίζουν και επιλέγετε σωστά εκείνους που αξίζουν την αφοσίωσή σας.

lilian

Ζυγός

Η Πανσέληνος αφορά τις μελλοντικές σας προοπτικές σε ό,τι αφορά την κοινωνικοποίησή σας. Θα είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε με τους οικείους σας και να ρυθμίσετε κάποιες ισορροπίες μέσα στις οικογενειακές σχέσεις. Επειδή φαίνεται πως ως τώρα οι εξωγενείς παράγοντες δεν σας επέτρεψαν να είστε λειτουργικοί και αποδοτικοί στην οικογένεια, θα είναι απαραίτητο πλέον και στο εξής, να εργαστείτε περισσότερο για να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και να δώσετε ένα έναυσμα για να έχετε στο μέλλον διασφαλίσει τις προοπτικές της οικογένειας. Χρειάζεται πείσμα, επιμονή και πιθανότατα να τεθούν νέες βάσεις. Η οικογενειακή σας δομή επανεξετάζεται. Επίσης, μπορεί να χρειαστείτε να κάνετε μία εργασία σχετική με το σπίτι, είτε ως οικοδόμημα, είτε ως επένδυση, είτε ως κληροδότημα. Καθώς ο Άρης είναι εδώ και οκτώ περίπου μήνες στο ζώδιό σας, και τώρα αγγίζει τον Β. Δεσμό της Σελήνης, η πρωτοβουλία για σημαντικές αποφάσεις έγκειται σε σας. Μη διστάζετε πλέον, επιλέξτε τις σχέσεις αλλά και τα σημεία που θα σας στηρίξουν και θα είναι ωφέλιμα για σας από τώρα και στο άμεσο μέλλον.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος αυτή τη φορά δημιουργεί θετική όψη προς το ζώδιό σας και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για σας. Σχηματίζει μάλιστα ένα χαρταετό με τον Κρόνο στο ζώδιό σας (κυβερνήτη της Πανσελήνου) και τον Χείρωνα. Καθώς υπάρχουν δυσκολίες που απαιτούν υπομονή και επιμονή, στοιχεία του χαρακτήρα σας, είστε σε θέση να τα φέρετε σε πέρας, όλα τα δώρα που παρέχονται κατά την περίοδο αυτή. Αν μάλιστα ενδιαφέρεστε για ένα μακρινό ταξίδι, ή την θέση σας σε μία εταιρία που έχει σχέση με το εξωτερικό ή πολυεθνικές, θα σας εξυπηρετούσε να εστιαστείτε εκεί. Κάποια ζητήματα νομικής υφής, θα καθυστερήσουν καθώς υπάρχει ανταγωνισμός σκληρός. Ας έχετε υπομονή και αξιόλογο δικηγόρο. Πρακτικές λύσεις επιβάλλονται για νομικά συμβόλαια και οικονομικά θέματα, ή συμφωνίες, και θα σας βοηθήσουν αυτή την περίοδο. Αν σπουδάζετε ή ασχολείστε με τη συγγραφή, ο κόπος που καταβάλατε ως τώρα, θα ανταμειφτεί και θα μπορούσατε να πάρετε ένα πτυχίο, ή να ολοκληρώσετε ένα κύκλο που σας ενδιαφέρει. Οι σχέσεις σας έχουν μία περίοδο τρυφερότητας, αλλά πρέπει να είναι διαυγείς κι όχι απλά ιδεατές.

Τοξότης

Η πορεία της ζωής σας είναι εστιασμένη στην ανάγκη της ασφάλειας και την σταθερότητας σε ό,τι αφορά κάποιο απόκτημα. Αν πρόκειται να ασχοληθείτε με περιουσιακά ζητήματα, έχετε ταλαιπωρηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποιες φορές ήσασταν αρκετά ανέμελοι. Τώρα όμως οφείλετε να είστε επικεντρωμένοι στα συμφέροντά σας. Θα ήταν καλό να επιδιώξετε να επενδύετε σε ακίνητα ή σε μετοχές που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου. Θα υπάρχουν εμπόδια για να ρισκάρετε σε άμεσο κέρδος. Δεν σας ευνοεί κάθε εύκολη λύση όπως και το να ρισκάρετε σε αμφίβολες επενδύσεις. Στα αισθηματικά σας πρέπει να διαπιστώσετε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Διαφορετικά η σχέση περνά πιθανότατα μία κρίση. Από την κρίση αυτή, αν υπάρχει η σωστή εξήγηση και συζήτηση, θα επέλθει μία ισορροπία. Αρκεί να μην είστε κτητικοί και οι δύο, ή κυριαρχικοί. Ας είστε δίκαιοι, για να βγείτε ωφελημένοι.

Αιγόκερως

Σας αφορά άμεσα η Πανσέληνος αυτή, αφού συμβαίνει ακριβώς στο ζώδιό σας. Ένα ζώδιο το οποίο έχει ήδη κουραστεί από τις διαρκείς προκλήσεις εδώ και μία τετραετία. Επομένως μία ακόμη προσπάθεια αυτογνωσίας είναι μέσα από αυτήν την περίοδο, μετά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Φωτίζεται ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Είναι ένας τομέας που σας έχει δημιουργήσει δυσκολίες, αλλά έχει ανοίξει ευκαιρίες πλέον για μία μακρινή ικανοποίηση. Αν έχετε συνεργάτες, πρέπει να τους δείτε με μία νέα προσέγγιση. Αν επιθυμείτε να έχετε μία νέα συνεργασία, τότε θα είναι καλό να εξεταστεί η προοπτική της, γιατί θα αποδώσει σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που περιμένατε, αλλά θα διαρκέσει. Επομένως, ό,τι χτίζετε αυτή την περίοδο, θα σας ωφελήσει στο μέλλον, αν θεμελιωθεί σωστά. Στα προσωπικά σας ζητήματα, μπορείτε να χαρείτε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, μέσα από την διάθεση για συνετή προσπάθεια προκειμένου να γεφυρωθούν οι διαφορές. Σημαντικό είναι να μην σας κερδίσει ο ανταγωνισμός ή η ζήλια.

Υδροχόος

Σε σας η Πανσέληνος θα λειτουργήσει επιδιώκοντας να σας δώσει αφορμή για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Να την οργανώσετε καλύτερα, καθώς ήδη εδώ και καιρό δεν προσπαθείτε όπως θα έπρεπε. Ενδεχομένως, ήδη έχετε ξεκινήσει την αλλαγή, αλλά τώρα φωτίζεται και διευκρινίζεται καλύτερα ο στόχος. Η εργασία που απαιτεί από μέρους σας μία μεγαλύτερη προσπάθεια και την κατάστρωση σχεδίων για ένα στόχο πολύ πιο μακρινό από τον ήδη υπάρχοντα, θα σας κουράσει αρκετά. Αλλά αργότερα θα ανταμειφθείτε. Επειδή δεν είναι της φύσης σας να προσπαθείτε καταβάλλοντας μεγάλο κόπο, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες αυτής της περιόδου, και να σας θαυμάσουν τελικά για την προσωπική σας συνεισφορά. Μία περίοδος με πολλές εμπειρίες που θα σας δώσουν την ικανοποίηση πως ό,τι κερδίσετε, το αξίζετε. Φωτίζονται τα βιώματα και τα κρυφά σας ταλέντα, αλλά και η ροπή προς την αυτογνωσία, ένα μονοπάτι επίπονο για σας, καθώς απαιτεί ηρεμία και υπομονή. Η πρόκληση είναι εδώ… Κατά συνέπεια, μην χάσετε την ευκαιρία.

Ιχθείς

Θα σας προσφερθούν θετικές προοπτικές, καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει θετική σχέση με το ζώδιό σας. Επομένως, θα λέγαμε πως είστε από τα άτομα που έχουν να κερδίσουν από την διευκρίνιση των καταστάσεων της ζωής σας αυτή την περίοδο. Ο τομέας που αγγίζει, αφορά κατ’ αρχήν τις κοινωνικές σχέσεις αλλά και τις πιο προσωπικές. Θα είναι σημαντικό να εστιαστείτε με προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε γονείς, θα είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τις βάσεις για ένα μέλλον που θα εξασφαλίζει τα παιδιά σας. Ίσως να αυτό αφορά την δημιουργία ενός σπιτιού, αλλά μπορεί να είναι ένα πλάνο για το επαγγελματικό τους μέλλον. Με άτομα που βρίσκονται στον ίδιο τομέα ενδιαφερόντων με σας, θα πρέπει να συνεργαστείτε με υπομονή, καθώς θα φανούν διαφορετικές απόψεις για το μέλλον και ίσως μία ανταγωνιστική διάθεση. Διαφορετικά, μπορεί να επέλθει ρήξη. Αν έχετε μία καλλιτεχνική κλίση, τότε θα είναι σημαντικό να έχετε δρομολογήσει το επόμενο διάστημα την υλοποίηση ενός σχεδίου σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;