Ο Αλέξης Παπάς στην παρέα του neolaia.gr!

#alexis papas

Ο διάσημος Έλληνας καλλονός, από τα λίγα ανδρικά μοντέλα που έκαναν αξιομνημόνευτη καριέρα σε παγκόσμιο επίπεδο, μιλάει στο neolaia.gr και μας αποκαλύπτει κάποιες από τις όμορφες πτυχές της ζωής του. Χαμογελαστός και πρόσχαρος, προσιτός και ευδιάθετος, προσγειωμένος και συνειδητοποιημένος, μας μίλησε για τον χώρο του modeling, διατύπωσε τις απόψεις του πάνω σε διάφορα θέματα και αποκάλυψε τα νέα του σχέδια!

Ο Αλέξης μας είπε πως αν θέλουμε κάτι θα πρέπει να το κυνηγήσουμε, και να αψηφήσουμε τυχόν φοβίες και δισταγμούς μας, και κάθε φορά να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο, κόντρα στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Ρεαλιστής, γεμάτος όνειρα και στόχους, κάνει με πάθος όσα του αρέσουν, και γι’ αυτό πετυχαίνει και ξεχωρίζει. Αυτή είναι η συνέντευξη που μας παραχώρησε:

1. Όσοι εργάζονται στη βιομηχανία του modeling ταξιδεύουν συνέχεια σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, κάτι που έχεις κάνει και εσύ. Θα ήθελα λοιπόν να μου πεις κάποιες περιοχές που σε μάγεψαν και θα ήθελες να ξαναεπισκεφτείς!

Θα μου άρεσε να ξαναπάω στη Βραζιλία, όπου και έκανα την καμπάνια της Davidoff (Hot Water), σε ένα μαγικό μέρος έξω από το Ρίο, σε μία εξωτική παραλία, μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης της σημερινής εποχής, όπου ο χρόνος είχε παγώσει στην κυριολεξία. Ένα άλλο μέρος που θα μου άρεσε να επισκεφτώ ξανά είναι η Βαρκελώνη στην Ισπανία, γιατί μου άρεσε ο τρόπος ζωής και οι άνθρωποι, παρά το γεγονός ότι είναι μια μεγάλη πόλη. Τώρα, πέρα από τις περιοχές όπου έχω βρεθεί, θα μου άρεσε να ταξιδέψω και σε άλλα μέρη του κόσμου που δεν έχω πάει, όπως η Κολομβία και η Τζαμάικα, και εν γένει η Καραϊβική, την οποία λατρεύω.

2. Ποια είναι η γνώμη σου για τους λανθασμένους τύπους μοντέλων; (ανορεξικά μοντέλα για παράδειγμα)

Η εξωτερική ομορφιά είναι ένα χάρισμα που δίνεται στους ανθρώπους από την γέννησή τους. Αυτό όμως που πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η εσωτερική ομορφιά και πλούτος που έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα του! Γιατί, όταν είσαι εσωτερικά όμορφος, αυτό διαγράφεται και εξωτερικά… Φαίνεται στην αύρα και στον χαρακτήρα του ανθρώπου. Όσοι «παγιδεύονται» και ασχολούνται με την εξωτερική εμφάνιση αποκλειστικά, δεν κερδίζουν τίποτα. Και ο τρόπος προσέγγισης του modeling και γενικά του τρόπου ζωής από αυτά τα άτομα, όπως τα ανορεξικά μοντέλα, είναι τελείως λάθος! Γιατί, αν δεν είσαι υγιής, δεν μπορείς να είσαι και όμορφος. Και τα υπερβολικά αδύνατα μοντέλα δεν είναι υγιή. Είναι προτιμότερο να έχεις ήθος και γαλήνη μέσα σου, κάτι που θα εξωτερικεύεται και θα έχει θετικό αντίκτυπο, παρά να είσαι προσκολλημένος στο «φαίνεσθαι» και να χάνεις την εσωτερική σου ισορροπία. Παν μέτρον άριστον…

3. Κατά καιρούς έχουν υπάρξει τηλεοπτικές εκπομπές, που προωθούν το modeling, και αναδεικνύουν νέα πρόσωπα. Τι γνώμη έχεις για τις εκπομπές αυτές; Θα συμμετείχες σε κάποιο ανάλογο τηλεοπτικό πρόγραμμα;

Όντως έχουν υπάρξει διάφορες τέτοιες εκπομπές, όμως ο στόχος τους δεν είναι ακριβώς να προωθήσουν τον χώρο και να αναδείξουν νέα πρόσωπα, αλλά να βγάλουν χρήματα, όπως άλλωστε είναι και σκοπός κάθε δουλειάς. Τώρα, εφόσον γίνεται με σεβασμό προς τα υπάρχοντα πρόσωπα, και είναι κάτι αξιοπρεπές και προσεγμένο, τότε μπορεί να έχει αποτέλεσμα και να προσφέρει ευκαιρίες στα νέα άτομα. Θα συμμετείχα σε ένα ανάλογο πρόγραμμα, πάντα βέβαια ανάλογα με την πρόταση που θα μου γίνονταν, και με βάση τον ρόλο που θα μου απένειμαν.

4. Θα τσαλακωνόσουν ποτέ για τις ανάγκες μιας καμπάνιας; (αν δηλαδή θα έκανες γυμνό για παράδειγμα)

Ποτέ δεν θα έκανα κάτι που θα μπορούσε να με στιγματίσει για μια ζωή. Γιατί κάποια στιγμή μελλοντικά ίσως χρειαστεί και να απολογηθείς για αυτές σου τις επιλογές σε κάποιους ανθρώπους, όπως τα παιδιά σου για παράδειγμα. Μπορείς να κάνεις κάτι αξιοπρεπές, χωρίς να είναι ακραίο…

5. Αν είχες να επιλέξεις ανάμεσα στο χρήμα και την δόξα, τι θα επέλεγες από τα δύο και γιατί;

Σαν Αλέξης, θα ήθελα μέσα από την δράση μου, το ήθος, την τιμιότητα και τον χαρακτήρα μου, να αφήσω ένα καλό όνομα πίσω μου, παρά να βγάλω πολλά χρήματα. Μόνο έτσι μπορείς να συνεχίσεις να υπάρχεις και μετά θάνατον: να αφήσεις πίσω έργο και να σε θυμούνται οι μεταγενέστεροι με θετικό τρόπο.

6. Πες μου μία υπερφυσική δύναμη – ιδιότητα που θα ήθελες να κατέχεις!

Οι ανθρώπινες αισθήσεις είναι πέντε συνολικά. Ίσως η έκτη αίσθηση, που κατά την γνώμη μου είναι το προαίσθημα που μπορεί να έχουμε για διάφορα γεγονότα ή πρόσωπα, η «τηλεπάθεια», θα ήταν κάτι πολύ ενδιαφέρον και ξεχωριστό.

7. Αν δεν ήσουν μοντέλο, πες μου ένα επάγγελμα στο οποίο θα φανταζόσουν τον εαυτό σου!

Για να επιτύχεις σε οποιοδήποτε επάγγελμα, βασικός παράγοντας είναι ο τρόπος σκέψης. Γι’ αυτό μπορώ να πω ότι θα μπορούσα να κάνω το οτιδήποτε. Πιστεύω όμως πως θα ήμουν καλός ως πωλητής. Είναι ωραίο να συμμετέχεις στο κομμάτι της παραγωγής, αλλά το αγαπημένο μου είναι το κομμάτι της προώθησης.

8. Πες μου το πρώτο πράγμα που προσέχεις σε μία γυναίκα!

Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μία γυναίκα, είναι ο χαρακτήρας της και η θηλυκότητα που εκπέμπει. Οι λεπτοί, προσεγμένοι και γυναικείοι τρόποι της. Και η εμφάνιση βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά όχι τον πρώτιστο. Ο συνδυασμός βέβαια και των δύο, εσωτερικής δηλαδή ομορφιάς και εξωτερικής εμφάνισης, είναι το απόλυτο και ιδανικό.

9. Με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο; Υπάρχουν κάποια μελλοντικά σχέδια;

Την περίοδο αυτή ασχολούμαι με την παραγωγή ενός νέου παραδοσιακού ελληνικού ροφήματος, που σύντομα θα λανσαριστεί στην αγορά! Σκοπός μου είναι να δείξω, αλλά και να υπενθυμίσω στον κόσμο, πως η ελληνική παράδοση έχει μεγάλη αξία, και η μοναδικότητά της βασίζεται σε μία ιστορία 3.000 ετών, κάτι που πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας, ειδικά νέοι, έχουν ξεχάσει, με αποτέλεσμα να έρχονται οι ξένοι επιχειρηματίες για να αναδείξουν τον ελληνικό πλούτο, μέσα από την εξαγωγή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;