MAZE open air club: Levon Vincent, DJ QU, DEMM

maze

Την Παρασκευή 4 Ιουλίου, η ομάδα “Raw” επανενώνεται μετά από πολλά χρόνια και παρουσιάζει ένα από τα πιο δυνατά events του καλοκαιριού στο “MAZE open air club”.

Δύο από τα ονόματα που ηγούνται της αμερικάνικης underground house σκηνής, οι Levon Vincent και dj Qu αναλαμβάνουν τα decks υπό την παρουσία του ταλαντούχου Έλληνα και κάτοικου Βερολίνου, Demm. Τα “Raw” events επιδιώκουν την προσέγγιση της εξέλιξης της ηλεκτρονικής μουσικής μέσω μιας βιωματικής διαδικασίας. Αυτήν τη γνώση θέλουν να μετασχηματίσουν σε μουσική παιδεία και να τη μεταφέρουν στο κοινό μέσω djs και παραγωγών που πρόσφεραν και προσφέρουν, δίνοντας κατευθύνσεις στην μουσική εξέλιξη.

Ο Levon Vincent (Official_Page) αξιοποίησε τη διορατικότητα και τη μακρά εμπειρία του θεμελιώνοντας τη φυσιογνωμία του στη διεθνή σκηνή της house και της techno. Καθιερώθηκε ως Dj στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και τα τελευταία χρόνια μεγαλουργεί ως ένας από τους πιο περιζήτητους και αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού, χάρη στις εξαίσιες παραγωγές του στο περίφημο label του “Novel Sound” αλλά και μέσω του label “Deconstruct” που ίδρυσε με τον Anthony Parasole. Ο ήχος του αποτίει φόρο τιμής στον αισθησιακό ήχο της New York house, ενώ κινείται με περίσσια μαεστρία στο ρυθμό της υιοθετημένης πατρίδας του, το Βερολίνο.

Το όνομα του DJ QU είναι σύμφυτο της νέας γενιάς παραγωγών της αμερικανικής underground dance κουλτούρας και αποπνέει ποιότητα. Γεννήθηκε στο New Jersey και γρήγορα τράβηξε την προσοχή της πασίγνωστης δισκογραφικής “Underground Quality”. Το 2005 ίδρυσε το δικό του μουσικό αποτύπωμα, ονόματι “Strength Records” και απέκτησε φήμη λόγω των εξαιρετικών dj set του, αλλά και ως resident του New York institution House Dance Conference. Ένας καλλίτεχνης παγκόσμιου βεληνεκούς, με μοναδικές deep,dark house παραγωγές και remixes που συχνά επισκιάζουν τα πρωτότυπα.

O Demm είναι ένας απο τους Έλληνες Djs και παραγωγούς που μετακόμισαν στην πρωτεύουσα της ηλεκτρονικής σκηνής, το Βερολίνο. Ιδρυτής της “Disk Capita” και το άλλο μισό του And.Id στο ανερχόμενο δίδυμο “Anthropous Anonymous”. Υπήρξε καθηγητής της σχολής “SAE” με σπουδαίες ικανότητες και ταλέντο όσον αφορά τις παραγωγές του, οι οποίες υποστηρίζονται απο καλλιτέχνες όπως ο Levon Vincent, μαζί με τον οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας σε ένα από τα events του “MOVE”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;