Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις μετά το Θερινό Ηλιοστάσιο!

ζωδια

Από την Λίλιαν Σίμου

Οι προβλέψεις της εβδομάδας έχουν δύο σημαντικά σημεία:

Το Θερινό Ηλιοστάσιο για το οποίο αναφερθήκαμε σε ξεχωριστό άρθρο. Είναι η αλλαγή εποχής, η περίοδος όπου οι συγκινήσεις φθάνουν στα ύψη, καθώς ο Ήλιος διανύει το ζώδιο του Καρκίνου και του Λέοντα, ζώδια με τρυφερότητα και ερωτική διάθεση.

Μία άλλη σημαντική στιγμή της εβδομάδας μας είναι η αντίθεση του Άρη προς τον Ουρανό. Η αντίθεση αυτή προκαλεί ρήξη, διαφωνίες, ατυχήματα, ατυχείς καταστάσεις, αλλά και ανατροπές, εκπλήξεις με ένα τρόπο παρορμητικό και δύσκολο στον χειρισμό του.

Χρειάζεται εγρήγορση, αμεσότητα, παρέμβαση και ριζικές τομές. Η ισχυρογνωμοσύνη και το πείσμα φέρνουν στην επιφάνεια διαφωνίες, μαχητικότητα και έλλειψη ισορροπίας.

Τι πρέπει να κάνουμε πιο εξατομικευμένα σε μία σύντομη προσέγγιση; Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, διαβάζετε και το ζώδιο αυτό)

Κριός

Η περίοδος αυτή σας οδηγεί να θέσετε γερά θεμέλια για την βάση σας, την οικογένειά σας, το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο. Απαλλαγείτε από φοβίες, αναστολές, πάθη και την ανάγκη να χειριστείτε τους άλλους. Προσοχή, γιατί μπορεί να γίνουν πολλές βεβιασμένες κινήσεις. Πάθη, αδυναμίες, ένταση και ενθουσιασμός, ωθούν να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε μία νέα αρχή. Θα δεχθείτε όμως προσωπική επίθεση από άτομα που απαιτούν να είστε πιο συγκαταβατικοί ή βολικοί γι’ αυτούς. Ή φθονούν τον ενθουσιασμό και την δύναμη που διαθέτετε, για να δώσετε ξανά την μάχη για το μέλλον σας. Είναι δύσκολο να κατανοήσουν πώς εσείς θα είστε πάντα στην πρώτη γραμμή, έστω και λαβωμένοι. Προσοχή στην οδήγηση, στην χρήση μηχανημάτων ή εργαλείων, για πιθανά ατυχήματα.

Ταύρος

Οι στόχοι έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο, φωτίζονται οι ιδέες, αλλά ως τις 24 του μήνα, θα είναι δύσκολο να χειριστείτε τις οικονομικές σας συναλλαγές, υπάρχει κίνδυνος να σας ξεγελάσουν. Προσπαθήστε να μην κάνετε ριψοκίνδυνες επιλογές και να ελέγχετε τις συμφωνίες σας. Η ένταση των ημερών, σας δημιουργεί περισσότερη ανασφάλεια από ό,τι άλλες περιόδους. Θα ήταν σημαντικό να απαιτήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό να γίνει πιο δραστήριος και πιο άμεσος στις αποφάσεις. Πολλές ιδέες και πολλές σκέψεις, πολλές αγωνίες και πολλά όνειρα, σας έχουν κουράσει. Αλλά σπέρνουν, δίχως να το καταλάβετε, τον σπόρο της αλλαγής και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε αργότερα μία νέα πορεία. Κυρίως από τον επόμενο μήνα και μετά,θα έχετε την ευχέρεια, πολλά από όσα σκέπτεστε σήμερα, να γίνουν πραγματικότητα σταδιακά. Ως τότε, προσοχή στο ανταγωνιστικό κλίμα στον χώρο της εργασίας σας και στα απρόοπτα που σας αποσυντονίζουν. Αγωνίες σας, βαθιά ριζωμένες, δημιουργούν επιπρόσθετο άγχος και δεν σας επιτρέπουν να έρθει μία αλλαγή επί της ουσίας με ψυχραιμία αυτή την περίοδο. Θα ήταν καλό να οδηγείτε με σύνεση και να είστε προσκεκτικοί στην χρήση μηχανημάτων ή εργαλείων.

Δίδυμοι

Φωτίζονται σημαντικά σας όνειρα και ίσως μία ενδιαφέρουσα φιλία σας κινήσει το ενδιαφέρον. Αλλά σε πρακτικό επίπεδο, δύσκολα θα χειριστείτε τις υποθέσεις που αφορούν στόχους και θα πρέπει να ελίσσεστε ανάλογα με τις ανάγκες, αφού η πορεία είναι αβέβαιη και απρόβλεπτη. Η εικόνα με την πράξη διαφέρουν αισθητά και ό,τι σχετίζεται με την προώθηση του έργου σας, είναι επίφοβο και ανατρέπεται ανά πάσα στιγμή. Η πορεία σας θα είναι γεμάτη αλλαγές και πολλές-πολλές γνωριμίες. Επικοινωνιακοί και άνετοι στην εναλλαγή των εντυπώσεων, μπορείτε να χαρείτε αυτή την περίοδο τις καταστάσεις που σας επιβάλλονται. Ίσως η συμμετοχή σας σε μία ομάδα, ένα χώρο πολιτικοποιημένο ή με κοινωνικές προεκτάσεις και στόχους, θα σας φέρει στο προσκήνιο σημαντικών εξελίξεων. Εκεί να σας θαυμάσουν για τον λόγο σας, ευθύ, μαχητικό και ρεαλιστικό. Θα εμπνεύσετε τους γύρω σας, θα κερδίζετε τις εντυπώσεις αλλά και την ζήλια.

lilian

Καρκίνος

Καθώς δέχεστε τον Ήλιο πια στο ζώδιό σας, είστε σε μία διαρκή εγρήγορση που επιφέρει απρόοπτα και δεν συγκρατείστε μπροστά σε ό,τι σας συγκινεί. Θέλοντας και μη, δέχεστε μεγάλες προκλήσεις για μία νέα αρχή στην καριέρα και θα πρέπει να επιλέξετε πλέον σωστά, ανατρέποντας αδυναμίες του χθες. Καθώς έχετε ένα προβεβλημένο προφίλ, μπορείτε να αναπτύξετε τις απόψεις σας και τις ιδέες σας. Να κάνετε προτάσεις, αλλά και να δεχθείτε προτάσεις στη ζωή και στον ρόλο που θα θέλατε να διαδραματίσετε. Είναι αρκετά δύσκολο αυτή την ώρα να δείτε ξεκάθαρα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον (φυσικά το ατομικό σας ωροσκόπιο θα είναι πιο σαφές, αν μελετηθεί). Είστε σε μία διαδικασία διαρκούς ανανέωσης και νέων ξεκινημάτων, που θα είναι απαραίτητο να είστε στο κέντρο των εξελίξεων. Ιδέες σας θα γίνουν αφορμή να σας ζητήσουν περισσότερη αφοσίωση στο έργο σας και θα έρθουν να φέρουν μία αλλαγή αλλά και μία νέα προοπτική. Οι γνωριμίες σας στον χώρο της καριέρας απαιτούν την προσοχή σας. Θα είναι άλλοτε πρόθυμες να σας στηρίξουν και άλλοτε θα κρύβουν ζήλια και φθόνο ανταγωνιστικό.

Λέων

Τα σχέδια είναι εστιασμένα σε άλλους χώρους, επαφή με το εξωτερικό ή μία νέα γνώση. Αλλά και κάποιες γνωριμίες σας, δεν θα είναι τόσο θετικές προς εσάς, όσο λένε. Προσπαθήστε να μην σχολιάζετε ανθρώπους που είναι σε ένα κοινό χώρο με σας. Ένταση και συγκινήσεις που εναλλάσσονται, σας ωθούν σε εκνευρισμό και μία εσωτερική αστάθεια. Ιδεολογικά και μόνο, είστε σε μία εγρήγορση. Μάχιμες ιδέες και ίσως ένα ταξίδι να σας απασχολήσει. Αν δεν είναι ένα ταξίδι μέσω της γνώσης, μπορεί να είναι η επαφή με το εξωτερικό ή μία ξένη νοοτροπία. Ωστόσο, φιλοσοφία και ιδεολογία διαμορφώνουν ένα νέα προσωπικό προφίλ για σας. Θα προσέχετε όμως, όσο το δυνατόν, τον δογματισμό. Κι αυτό γιατί κάτω από το εύρος των προβληματισμών, θα φανούν και άτομα λίγο περίεργα που θα θέλουν να εκμεταλλευτούν την δική σας αίσθηση για ζωή και χαρά. Απρόοπτα όμως ανατρέπουν την ροή των ταξιδιών ή επηρεάζουν τις αποφάσεις σας. Προσέχετε για διαπληκτισμούς ή εμπλοκή με νομικές υπηρεσίες.

Παρθένος

Η αλλαγή εποχής σας βρίσκει προβληματισμένους σε ένα βαθμό και διστακτικούς προκειμένου να ατενίσετε το μέλλον. Ο δισταγμός όμως δεν θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς υπάρχει επιτακτική ανάγκη να δράσετε! Θα έχετε την δυνατότητα να ψάξετε βαθύτερα για αξίες και αδυναμίες ή φοβίες, ίσως μάλιστα η αναταραχή αυτή δημιουργήσει επιπρόσθετο άγχος. Επιθυμείτε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας, επομένως θέλετε και εστιαστείτε περισσότερο στο υλικό και οικονομικό. Επειδή είναι δύσκολες οι μέρες αυτές, η αγωνία σας κορυφώνεται. Άδικα όμως. Απαιτήσεις πάντα θα υπάρχουν και πάντα θα σας φέρνουν νέες λεπτομέρειες για ό,τι δεν έγινε επαρκώς σωστά. Ωστόσο, αφεθείτε λίγο πιο χαλαρά. Αν έχετε ένα σύντροφο, θα φανείτε ζηλιάρηδες και αρκετά καχύποπτοι ή κτητικοί. Θα σας δώσει αφορμές για αγωνία και ίσως θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, η ανάγκη να ζητάτε διαρκώς αποδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσής του. Δεν σας κολακεύει αυτή η συμπεριφορά, δεν σας ταιριάζει το πάθος που γίνεται έκρυθμο.

Ζυγός

Η εγρήγορση και η εμπειρία, θα σας οδηγήσουν να ξεπεράσετε τις αδυναμίες από άτομα που ανταγωνίζεστε ή σας αντιπαλεύουν. Μην προσκολλάστε και ξεπεράστε τους. Η ηρεμία σας ανατρέπεται από μία γνωριμία που εισέρχεται ξαφνικά στη ζωή σας. Είτε αφορά εσάς, είτε το ταίρι σας, φέρνει αναστάτωση στη ζωή σας. Αν αντιδράσετε απερίσκεπτα θα προκληθεί ρήξη άμεσα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Ίσως δεν είναι εύκολο να αντισταθείτε σε άτομα που σας γοητεύουν και φαίνονται ενθουσιώδη, φλογερά ή παρορμητικά. Αν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση, ενδεχομένως το δίλημμα θα είναι μεγάλο. Δεν θα είναι εύκολο να δείτε ξεκάθαρα ως τα τέλη του μήνα. Ειδικά αυτές τις μέρες όμως, η ψυχραιμία επιβάλλεται. Θα υπάρχει άτομο που σας ζηλεύει και μπορεί υποβολιμαία να σας ωθήσει σε αποφάσεις βιαστικές και καθοριστικές. Μην εγκλωβιστείτε, μην αφεθείτε στις αδυναμίες και φοβίες σας. Θα τις εκμεταλλευτούν σε βάρος σας.

Σκορπιός

Οι επιθυμίες σας αφορούν να έχετε τάξη στην ζωή σας και να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους οι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, δεν είναι όλα όπως τα ονειρεύεστε. Η ζωή σας δέχεται απρόοπτα και καλό θα ήταν να προσέχετε τους εκρηκτικούς θυμούς. Επιθυμείτε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά έχετε δεσμεύσεις και αρκετές αδυναμίες ακόμη για συγκρότηση και δράση. Απρόβλεπτα σας φέρνουν ανατροπές και η ροή του προγράμματός σας είναι δύσκολη. Αυτές τις μέρες, θα ήταν καλό να είστε επιφυλακτικοί στις συζητήσεις με συναδέλφους και κυρίως υφισταμένους. Υπάρχουν άτομα που ανταγωνίζονται υπόγεια. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσεις. Συνήθως δεν σας ξεγελά. Μην υπερβάλλετε στις επιθυμίες και μην έχετε τον εγωισμό να αναλαμβάνετε τα πάντα μόνοι, ή πολλά παράλληλα.

Τοξότης

Μία νέα περίοδος ξεκινά με αυτή την εβδομάδα, και το καλοκαίρι φαίνεται ενδιαφέρον για σας. Αλλά ακόμη δεν θα φανούν όλα τα θετικά του. Υπομονή λοιπόν. Θα ήταν σημαντικό να ξεκινήσετε τη δράση παρά τα απρόοπτα. Έρχονται κάποια δώρα ξαφνικά. Όμως χρειάζεται εγρήγορση. Αρκετά αισιόδοξοι ή εύπιστοι, δεν λέτε εύκολα «όχι». Η συμμετοχή πολλών ανθρώπων στα προσωπικά σας περιορίζει τη χαρά, και εισπράττετε ζήλια. Ωστόσο, πρέπει να συγκροτήσετε μία σωστή διαδρομή. Επειδή η ζωή θα έχει απαιτήσεις από εσάς και μάλιστα από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά, θα ήταν καλό να μην έρθει η στιγμή θα αναπολήσετε τις χαμένες ευκαιρίες. Προστατευθείτε από εύκολες λύσεις, επιβάλλετε στον εαυτό σας μία τάξη και μην εμπιστεύεστε τις φιλικές παραινέσεις που σας αποδιοργανώνουν. Σκεφθείτε το μέλλον και αντιδράστε αυτόνομα.

Αιγόκερως

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας, αλλά και σχέσεις διαλύονται απρόβλεπτα και ανατρέπουν τις συνεργασίες ή την προσωπική σας ζωή. Είναι απαραίτητο πλέον να κάνετε μία νέα αρχή στις οικογενειακές σχέσεις. Αυτό θα φέρει ηρεμία και ενδεχομένως θα θεμελιώσει μία εμπιστοσύνη και μία ζεστασιά που λείπει αυτή τη στιγμή. Μην υπάρχει όμως ιδιοτέλεια στις προθέσεις των επαφών αυτών. Αποφύγετε να προσκολλάστε στο χθες, αλλά και χειριστείτε ήρεμα όσους είναι προσκολλημένοι σε φοβίες και αδυναμίες. Οι μνήμες περιέχουν έντονες εμπειρίες, καυγάδες, χωρισμούς, ανατροπές στην οικογένεια. Ενθαρρύνετε συμβουλευτικά, αλλά με ζεστασιά, δίνοντας κίνητρα για εξισορρόπηση. Είναι σημαντικό να είστε σε μία κατάσταση που θα φέρει ξανά ηρεμία, νέες βάσεις για επικοινωνία και θα σας δώσει δύναμη να παλέψετε για ένα καλύτερο μέλλον. Στον επαγγελματικό χώρο οι ανταγωνισμοί έρχονται απρόοπτα.

Υδροχόος

Θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στην καθημερινή σας ζωή, φροντίζοντας να έχετε ένα ζεστό κλίμα και συντροφιά με άτομα που αισθάνεστε οικεία. Ας είστε κοινωνικοί, η επαφή με άλλους θα σας βοηθήσει. Οι μέρες προκαλούν αλλαγές και εκπλήξεις, γιατί πολλές νέες συναντήσεις, θα φέρουν ιδέες που θα σας εντυπωσιάσουν. Κι εσείς όμως με τη σειρά σας θα εντυπωσιαστείτε με την διαρκή άνεση στον λόγο, γραπτό ή προφορικό, που διαθέτετε. Θα πείθετε και θα γοητεύετε μέσω του λόγου σας. Ωστόσο, θα έρθουν κοντά σας κάποια άτομα που δεν θα είναι τόσο ειλικρινή. Θα έχουν δικές τους βλέψεις και απαιτήσεις. Αποφύγετε να μοιράζεστε όλες τις σκέψεις. Αποφύγετε να είστε σε μία διαρκή αναστάτωση και διαρκή αγωνία που σας κάνει να διασκορπίζεστε σε πολλά. Επικεντρωθείτε σε μία νέα προοπτική, οργανώστε τη και αγαπήστε τη. Έτσι θα αποδώσετε. Προσοχή όμως στην επιλογή των συμβουλών που σας δίνουν.

Ιχθείς

Η αλλαγή εποχής σας βρίσκει σε αρμονία και μπορεί να επέλθει ηρεμία στον αισθηματικό τομέα. Αρκεί να είστε πρόθυμοι να προσφέρετε αγάπη και απτές αποδείξεις, διορθώνοντας λάθη του χθες. Στα εισοδήματά σας όμως υπάρχει κίνδυνος ανατροπής με εκπλήξεις. Αποφύγετε την επιβάρυνση του προϋπολογισμού σας. Δεν είναι σωστό να μείνετε αδρανείς, αλλά μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Κάποιο άτομο που σας πλησιάζει, ενδέχεται να βολιδοσκοπεί στις αδυναμίες σας. Δημιουργείται η ανάγκη να κάνετε μία αλλαγή, αλλά κάθε άμεση απόφαση, οδηγεί σε αδιέξοδο. Χρειάζεται υπομονή μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα. Έχει τελειώσει ένα κεφάλαιο, έχει ολοκληρωθεί η παρουσία σας σε ένα τομέα και πρέπει να προχωρήσετε, ειδικά αν πρόκειται για μία σημαντική σχέση. Μην κάνετε πολλά παράλληλα, μην ζητάτε άμεσες λύσεις. Από τις αρχές του επόμενου μήνα, θα είναι πιο εύκολα να χειριστείτε πολλά θέματά σας. Προσοχή στα θέματα υγείας, καθώς υπάρχει τάση για παρορμητικές κινήσεις και ατυχήματα, θλάσεις, τραυματισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
33'
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
20:30
0 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;