Eurocamp: Έρχεται πρόγραμμα κατασκήνωσης για νέους 18-20 ετών

Erlebnis--Camp

Το κρατίδιο του Έσσεν Γερμανίας οργανώνει πρόγραμμα κατασκήνωσης, με παιδιά προερχόμενα από αρκετές περιφέρειες χωρών της Ευρώπης, στο οποίο συμμετέχει και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πιο συγκεκριμένα, η Περιφέρεια έχει αναπτύξει διμερείς σχέσεις με σκοπό τη συνεργασία σε τομείς θεματικού, μαθητικού και αθλητισμού τουρισμού.

Έτσι, το Eurocamp, που οργανώνει το κρατίδιο του Έσσεν στο Έντερζε και στο Βέτζλαρ, θα πραγματοποιηθεί από 3 μέχρι 15 Αυγούστου, με τη συμμετοχή νέων από τις περιοχές, Γιάροσλαβ της Ρωσίας, Βιελκόπολσκα της Πολωνίας, Ναβάρα της Ισπανίας, Μόρα της Πορτογαλίας, Γκότλαντ της Σουηδίας, Έσσεν της Γερμανίας και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μάλιστα, η κατασκήνωση θα έχει ως θέμα «Ο Ρατσισμός στον Αθλητισμό- Ο Αθλητισμός ενάντια στον Ρατσισμό» και το πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε πολιτιστικά μνημεία και περιοχές φυσικού κάλλους της περιοχής.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου, κάθε βράδυ θα υπάρχει ειδικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην κάθε Περιφέρεια και θα περιλαμβάνει ομαδικά παιχνίδια, σκετς, τραγούδια, χορούς, βίντεο κλιπς, που θα μπορέσουν να φέρουν την κουλτούρα και τις παραδόσεις της κάθε Περιφέρειας κοντά στις υπόλοιπες.

Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλεί νέους και νέες από την Πελοπόννησο ηλικίας 18- 20 ετών, γνώστες ξένης γλώσσας και κατά προτίμηση Γερμανικής, να υποβάλουν το αίτημα συμμετοχής τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση magklari@arcadia.gr μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014.

Διευκρινίζεται ότι η φιλοξενία στην κατασκήνωση που περιλαμβάνει διανυκτέρευση, γεύματα, μετακινήσεις, κλπ είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, ενώ το μόνο που καλούνται να πληρώσουν είναι το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων σε ειδική όμως εκπτωτική τιμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;