Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις και ανάδρομος Ερμής Ιουνίου

Moon-Sign-Zodiac

από την Λίλιαν Σίμου

Αυτή την περίοδο, ο Ερμής κινείται από τις 7 Ιουνίου ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου και θα είναι από τις 18 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει ως την 1η Ιουλίου εκεί.

Είναι μία καρμική αποτίμηση της πραγματικότητας των τελευταίων μηνών και λεπτομέρειες για το κεντρικό μήνυμα του ανάδρομου Ερμή μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας εδώ.

Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο η αναδρομή αυτή:

(παρακαλούμε διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός

Το πατρικό σας θα σας ενδιαφέρει σαν οικοδόμημα και ίσως θελήσετε να σκεφθείτε πώς θα το διορθώσετε σε θέματα επισκευών, ή κάποιες άλλες ανάγκες που φέρνουν όμως έξοδα και δυσκολίες. Με τους οικείους σας θα είναι δύσκολη η συνεννόηση, καθώς θα πρέπει να είστε λίγο χαλαροί μαζί τους. Διαφορετικά οι παρεξηγήσεις θα είναι χωρίς λόγο και αφορμή και το κυριότερο… δεν θα καταλήγουν πουθενά! Στο τέλος δεν θα ξέρετε γιατί φθάσατε στην διαφωνία. Μέσα στο σπίτι μπορείτε όμως να εμπνευστείτε, να βρείτε στιγμές γαλήνης και απομόνωσης και μία ηρεμία. Φροντίστε το και δημιουργείστε μία γλυκιά ατμόσφαιρα. Μην σκεφθείτε επ’ ουδενί συμβόλαια για ένα ακίνητο. Μετά τις 18 του μήνα, θα σας δημιουργηθούν αδυναμίες στις μετακινήσεις και σε θέματα επικοινωνίας κυρίως. Συζητήσεις με στενούς συγγενείς, κυρίως αδέλφια, θα φέρουν στο φως παλιές μνήμες και ίσως λόγια που ήδη έχουν ειπωθεί και χαραχτεί στη μνήμη όλων.

Η ωφέλεια θα επέλθει από την συγκρότηση της σκέψης σας, την εφαρμογή κάποιων πρακτικών ιδεών και τις αποφάσεις που επεξεργάζεστε

Ταύρος

Ο Ερμής σας προσδίδει δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας, συζητήσεων και συναντήσεων αρχικά. Καθυστερούν πολλά από όσα έχετε φροντίσει ή προγραμματίσει κι αυτό φέρνει ένα άγχος. Επειδή δεν σας αρέσει να ξεφεύγετε από το πρόγραμμά σας και αισθάνεστε ανασφάλεια, τελικά θα είναι καλό να αφεθείτε στην ροή των γεγονότων. Οι επαφές με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια, μπορεί να κρύβουν μία ασάφεια και να είναι δυσνόητα τα μηνύματα που προσλαμβάνετε. Κάποιος θα προσπαθήσει να σας περάσει άλλες ιδέες από αυτές που έχετε. Αν κάνετε όμορφους περιπάτους στην παραλία όμως, ή σε ένα χώρο με μουσική, θα αισθανθείτε πολύ καλά, θα φλερτάρετε ή θα ονειρευτείτε. Μετά τις 18 του μήνα, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Τάξη και μεθοδικότητα, θα βοηθήσουν. Παλιές εκκρεμότητες που θεωρήσατε πως ήταν χωρίς σημασία, έρχονται ξανά στο φως.

Η ωφέλεια έρχεται με το να βάλετε την αξία στην σωστή της θέση και να αποκόψετε την εξάρτηση από αυτό που φαντάζει ωραίο, δίχως να είναι.

Δίδυμοι

Για ένα άτομο σαν εσάς, που αγαπά να κινείται γενναιόδωρα και ανοιχτά, είναι δύσκολη η περίοδος. Η οικονομική δυσπραγία θα σας ενοχλήσει αισθητά, θα διαπιστώσετε πως είστε σε μία δύσκολη θέση και θα είναι αρκετά αδύναμη η θέση σας σε σχέση με όσα έχετε μάθει, σαν τρόπο ζωής. Ίσως ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τα λιγότερα, με περισσότερη ποιότητα όμως. Δεν σας ταιριάζει κάποια οικονομική συναλλαγή, αποφύγετε να ρισκάρετε οτιδήποτε και ενδιαφερθείτε να τακτοποιήσετε λίγο τις υποθέσεις που έχουν σχέση με τα χρήματά σας. Επίσης, άτομα που είναι πολύτιμα για σας, μπορεί να δεχθούν την κριτική σας και να πληγωθούν. Θα δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις, για τον λόγο αυτό, επιδιώξτε να είστε σαφείς. Ή αφήστε τις συζητήσεις για αργότερα. Μετά τις 18 του μήνα, θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο με το «εγώ» σας και αυτό που προβάλλετε. Επιλέξτε ένα προφίλ που δεν θα είναι πολύ απαιτητικό. Αλλά και δώστε χρόνο στις προσωπικές σας ανάγκες να εκφραστούν, αν τις έχετε αμελήσει ως τώρα. Φροντίστε και αναγνωρίστε τα ταλέντα σας.

Η ωφέλεια θα προκύψει από την αναθεώρηση και την απόφαση να κρίνετε με ένα νέο τρόπο τη ζωή σας, είτε αυτή αφορά αξίες υλικές, είτε αφορά τα αισθηματικά σας.

Καρκίνος

Η αρχή της αναδρομής του Ερμή συμβαίνει στο ζώδιό σας, αρκετά δύσκολο λοιπόν το διάστημα αυτό, αφού έχετε μάθει να αναλύετε σε βάθος τις καταστάσεις της ζωής και τώρα αισθάνεστε πως πρέπει να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί και θωρακισμένοι. Όμως χάνετε την ουσία και άδικα παιδεύεστε. Όπως συλλέγετε πληροφορίες, το ίδιο άμεσα θα μπερδεύεστε περισσότερο. Αυτό θα δίνει λανθασμένες εντυπώσεις, ίσως μάλιστα γίνει αφορμή να έλκετε άτομα που δεν είναι ειλικρινή, απέναντί σας. Ή δεν έχουν σαφήνεια στις επιθυμίες τους. Το άγχος θα είναι έντονο και θα δυσκολευτείτε να βρείτε μία σειρά στη ζωή και στις σχέσεις σας. Δεν είναι καλή εποχή για να λύσετε διαφορές στο γάμο ή με ένα συνεργάτη. Αποφύγετε νομικές διαδικασίες. Μετά τις 18 του μήνα, δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για χαλάρωση και ξεκούραση, προσέχοντας την υγεία σας. Δεν θα είναι καλό να κουράζετε το νευρικό σας σύστημα, ή τα άκρα σας, καθώς ο άγχος φέρνει αδυναμία στην υγεία ή ευαισθησίες, λόγω πιέσεων και έντασης.

Η ωφέλεια θα προκύψει από την συνειδητοποίηση είτε των καρμικών σας χρεών (αν δέχεστε αυτό το μέρος της φιλοσοφίας ζωής), είτε των κρυφών σας ονείρων, που πρέπει να ξεκαθαρίσουν για να γίνετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Λέων

Η ζωή σας έχει μία δυσκολία αυτό το διάστημα, αφού αισθάνεστε να μην ξεχωρίζετε το όνειρο από την πραγματικότητα, την λογική από τον οραματισμό. Και επειδή είστε άτομα που λειτουργείτε αρκετά εκλογικευμένα, επιδιώξτε να κάνετε μία νέα αρχή μέσα από διαλογισμό, αυτοσυγκέντρωση, ενδοσκόπηση, ανάλογα με την φιλοσοφία που σας ταιριάζει. Είναι κατάλληλη περίοδος για διακοπές, για απόσυρση από τα πολλά προβλήματα. Η καθημερινότητα σας έχει κουράσει ή έχετε πλέον δημιουργήσει τόσες υποχρεώσεις που έφεραν κόπωση και μία σύγχυση στην ζωή σας. Ενδιαφερθείτε για να βρείτε χρόνο για σας, μην περιμένετε να είστε στους έντονους ρυθμούς και την ταχύτητα που είχατε ως τώρα. Αλλά και μην κρύβετε διαρκώς παράπονα μέσα σας, γιατί θα κάνετε λάθος στην εκτίμησή σας και θα γίνετε πολύ επικριτικοί. Αποφύγετε άτομα με δυσδιάκριτες προθέσεις. Μετά τις 18 του μήνα, θα σας αγγίξει το θέμα της φιλίας και πρέπει ενδεχομένως, να αναθεωρήσετε πολλά. Κάποια σχέδια δεν θα προωθούνται με τον ρυθμό που ζητάτε. Χρειάζεται υπομονή, και να αποφασίσετε για το μέλλον μετά την 1η Ιουλίου. Ειδικά για σας, από τις 17 Ιουλίου και μετά, θα έχετε ευχέρεια για νέες δυνατότητες δημιουργίας και αυτό-έκφρασης.

Η ωφέλεια θα επέλθει από την επιλογή και την ώριμη σκέψη για να δείτε ποιο σχέδιο ζωής είναι χρήσιμο για σας και αξιόλογο για το έργο σας. Επίσης αξιολογείται η εικόνα των φίλων σας.

Παρθένος

Η περίοδος αυτή θα είναι για σας σημαντική, αφού σας δίνει το κίνητρο να στραφείτε προς την αναθεώρηση στόχων και να κάνετε κάποιες κινήσεις ικανές να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις. Επειδή έχετε την τάση να είστε καυστικοί, η κρίση σας θα είναι ίσως υπερβολικά ενοχλητική για τους φίλους και συνεργάτες σε μία ομάδα. Κρατήστε για σας τις απόψεις σας αυτό το διάστημα, ό,τι κι αν ειπωθεί θα παρεξηγηθεί και επιπλέον, ίσως είναι υπερβολικό. Επιπλέον θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα σχέδια και να αλλάξει ο προγραμματισμός σας. Θα υπάρξει επιβράδυνση στους ρυθμούς πραγματοποίησης, αυτό δεν είναι καλό για σας, αλλά θα διαπιστώσετε πως ο χρόνος είναι απαραίτητος προκειμένου να διορθώσετε κάποια θέματα ή να δείτε λεπτομέρειες που σας διέφυγαν. Με το ταίρι σας, αποφύγετε να είστε εύπιστοι, αλλά προσέξτε πριν του ασκήσετε κριτική, γιατί δεν θα έχετε πάντοτε δίκιο. Μετά τις 18 του μήνα, η κοινωνική σας θέση μπορεί να δεχθεί ένα πλήγμα, από λόγια ανταγωνιστών. Ας είστε επιφυλακτικοί απέναντι στους ανθρώπους με κύρος ή θέση εξουσίας. Αποφύγετε τα σχόλια, την κριτική και την μεταφορά απόψεων.

Η ωφέλεια αυτής της περιόδου θα είναι να παραμείνετε ηθικοί, σταθεροί, συγκεκριμένοι στις υποσχέσεις σας και στον λόγο σας, ενώ μπορείτε να επεξεργαστείτε ιδέες για να τις προβάλλετε όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει.

Ζυγός

Για σας, η καριέρα διακυβεύεται με τις αποφάσεις που θα πάρετε ή τα λόγια που θα πείτε. Αποφύγετε να συζητήσετε πολλά πράγματα γύρω από τα σχέδιά σας και τα όνειρά σας. Καθώς δεν θα σας βοηθήσει η κατάσταση για πολλές και ουσιαστικές επιλογές, διατηρήστε τους τόνους χαμηλά και περιμένετε δίχως να κρίνετε ό,τι συμβαίνει. Μία οικογενειακή υποχρέωση, ίσως γίνει αφορμή για να έρθετε σε δίλημμα και οι δεσμεύσεις από την οικογένεια, ενδέχεται να σας δώσουν την αίσθηση πως μπαίνουν τροχοπέδη στην πορεία σας. Θα αισθάνεστε την ανάγκη να φύγετε μακριά και ο χώρος στο σπίτι ίσως είναι πνιγηρός για σας. Αποφύγετε να εστιαστείτε στα μέλη της οικογένειας για ό,τι συμβαίνει, θα παρεξηγηθείτε δίχως αποτέλεσμα. Μετά τις 18 του μήνα, αλλάζετε προσέγγιση στον τρόπο ζωής και θα ήταν καλό να κλείσει μία νομική υπόθεση. Αν προγραμματίζετε ένα μακρινό ταξίδι, ενδεχομένως ένα εμπόδιο θα σας ταλαιπωρήσει, ή ακόμη μπορεί να μετανιώσετε και να μην το πραγματοποιήσετε.

Η ωφέλεια θα είναι να ανοίξετε νοητικά προς νέες ή ξένες ιδέες. Εμπλουτίζεστε.

Σκορπιός

Είστε από τα άτομα που σας ενδιαφέρει η εξασφάλιση με ένα καλό αποταμιευτικό απόθεμα. Όμως αυτή η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη για σας, ιδίως μετά την τελευταία διετία όπου πολλά έπληξαν και το δικό σας ζώδιο. Η περίοδος αυτή είναι αφορμή για να λύσετε νομικές εκκρεμότητες που έχουν σχέση με τα οικονομικά ή τουλάχιστον κάποια στήριξη που θα σας προσφέρει ικανές λύσεις για να ξεπεραστεί η κρίση. Συζητήσεις και φιλοσοφικές προσεγγίσεις, κρίνονται από εσάς και αναθεωρούνται. Ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να εμποδιστεί και να σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Δεν θα σας αρέσει η προσέγγιση σε θρησκευτικές αντιλήψεις παραδοσιακές ή θα θελήσετε εσείς να επιβάλλετε ιδέες απωθημένες από το παρελθόν. Επειδή δεν θα είναι σαφή τα επιχειρήματα, θα δημιουργηθεί σύγχυση. Αποφύγετε άτομα που σας κρίνουν δίχως λόγο. Μετά τις 18 του μήνα, μην ρισκάρετε στις επενδύσεις και στα θέματα ασφάλειας. Αλλά καλό θα είναι να μην πιέζετε το ταίρι σας, με τρόπο κτητικό και απόλυτο. Θα φανείτε πολύ εγωιστές. Ίσως το να προσπαθήσετε να του επιβάλλετε τις απόψεις, δεν είναι η καλύτερη ιδέα, όπως και να κάνετε κινήσεις οικονομικής φύσης.

Η ωφέλεια θα είναι να αποκτήσετε βαθύτερη συνειδητοποίηση, περισσότερη ασφάλεια, αλλά πρέπει να καλλιεργήσετε επίσης την ανεκτικότητα.

Τοξότης

Σας ενδιαφέρει ένα οικονομικό ζήτημα ως εκκρεμότητα αυτή την εποχή. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να κάνετε ρυθμίσεις σε δάνεια ή χρέη. Αν σας χρωστούν χρήματα, τότε θα είστε σε θέση να τα διεκδικήσετε και να μπορέσετε να πάρετε ένα ποσόν πίσω. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όμως, να μην έρθει η βοήθεια που περιμένατε, κάπου θα ξεγελαστείτε ή θα έχετε κάνει λανθασμένους υπολογισμούς. Για τον λόγο αυτό, περιμένετε να δείτε σωστά την κατάσταση πριν αποφασίσετε άμεσα. Με ένα σύντροφο, μπορεί να μην αισθάνεστε μεγάλη σιγουριά τώρα και να αμφισβητείτε την παρουσία του στη ζωή σας. Και εδώ, ο χρόνος θα αποδείξει αν αξίζει ή όχι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αποφάσεις. Μετά τις 18 του μήνα, μία νομική υπόθεση κλείνει, αλλά μην ανοίγετε νέα νομικά θέματα. Σας ευνοεί μόνο ό,τι επανέρχεται σε τάξη. Με τον συνεργάτη σας θα υπάρχουν σχόλια και ρήξεις και πιθανόν θα επιδιώξετε να λύσετε την συμφωνία μεταξύ σας. Ας το μεταθέσετε για τον επόμενο μήνα.

Η ωφέλεια θα είναι να διαπιστώσετε πως οι σχέσεις δεν έχουν συμφέρον ή δεν λειτουργούν μόνο βάση συμφέροντος.

lilian

Αιγόκερως

Η ζωή σας είναι λίγο αναστατωμένη και είναι αυτό λόγος για να μην είστε ευχαριστημένοι. Κρίνετε διαρκώς όσα άτομα έχετε απέναντί σας, καθώς και τις διεκδικήσεις που ασκούν προς εσάς. Αλλά να ξέρετε πως κι εσείς δημιουργείτε λανθασμένη εντύπωση με τις κινήσεις σας. Τα λόγια σας δεν είναι σαφή και η εικόνα της ζωής σας είναι μπερδεμένη. Οι συνεργασίες δύσκολα θα ευοδώσουν αυτό το διάστημα, θα σταθείτε αρκετά επισφαλείς ως προς τη θέση σας και ίσως θα είναι απαραίτητο να έρθετε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και μπορούν να σας συμβουλεύσουν με περισσότερη ψυχραιμία. Για τον λόγο αυτό, μην διογκώνετε τα προβλήματα, μην δίνετε μεγαλύτερο βάρος σε ό,τι δεν είναι σαφές και προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά από τις σχέσεις. Θα κρίνετε καλύτερα. Μην υιοθετείτε την κριτική του καθενός. Μετά τις 18 Ιουνίου, θα διαπιστώσετε πως είναι σημαντικό να μην δεσμεύεστε με πολλές υποχρεώσεις. Θα ήταν προτιμότερο να βάλετε μία τάξη στη ζωή σας και προφανώς να ρυθμίσετε τον χρόνο σας προς όφελός σας.

Η ωφέλεια θα είναι να μάθετε να συγκροτείτε την ζωή σας με υπομονή, αλλά και να τακτοποιείτε την καθημερινότητα, ακόμη και με αντιξοότητες.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να είστε διακριτικοί και να αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις ή τις υποχρεώσεις που δημιουργούν άγχος στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Συζητήσεις με συναδέλφους ή άτομα που είναι υφιστάμενά σας, ίσως είναι δύσκολες. Κάποιες λεπτομέρειες δεν θα μπορείτε να τις τακτοποιήσετε. Ευαισθησίες υγείας σχετικά με το εντερικό σύστημα, την πέψη, το άγχος και την νευρικότητα, μπορεί να προκύψουν. Μικρά σχόλια από το περιβάλλον μπορεί να σας ενοχλήσουν, αλλά θα ήταν κουτό να δώσετε σημασία. Ας είστε επιφυλακτικοί στην εργασία σας. Μετά τις 18 Ιουνίου, θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με ένα ψυχαγωγικό χόμπι, να αποφύγετε τις συζητήσεις που σχετίζονται με δύσκολες πτυχές της σχέσης σας. Με το παιδί σας θα χρειαστεί υπομονή και μία πιο εσωτερική προσέγγιση. Ίσως ένα άτομο από το παρελθόν, σας συναντήσει ή μάθετε νέα του. Δεν θα σας ταιριάζει όμως να ρισκάρετε χρήματα.

Η ωφέλεια θα είναι να μάθετε πώς να χειρίζεστε τα αισθήματά σας απέναντι στους άλλους, αλλά και να αποφασίσετε τελικά να χαρείτε τη ζωή

Ιχθείς

Αρχικά θα λέγαμε πως κλείνετε σημαντικές υποθέσεις, είτε με ένα αγαπημένο σας, είτε με το φλερτ σας, είτε με το παιδί σας. Μπορεί να είχατε διαφορές, εκκρεμότητες μεταξύ σας ή κάποια θέματα να επιλύσετε. Αν πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος, συζητήστε το. Αλλά με υπομονή και δίχως επικριτική διάθεση. Ζήστε μία ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σας, διατηρήστε την εικόνα των ωραίων στιγμών μαζί του, αλλά μην επενδύετε σε ό,τι βιώσετε αυτές τις μέρες, γιατί θα υπάρχει αρκετή ψευδαίσθηση. Ωστόσο, η επαφή με τη θάλασσα ή την μουσική, θα σας ξεκουράσει. Μετά τις 18 του μήνα, ενδιαφερθείτε περισσότερο για να κλείσετε μία υπόθεση με το σπίτι, αλλά μην επιδιώξετε να λύσετε διαφορές με τους οικείους σας. Ο εγωισμός θα είναι ένα πρόβλημα σημαντικό. Θα λειτουργήσει σαν ένα εμπόδιο στην προώθηση των συμφερόντων σας. Επομένως, μην επενδύετε στις οικογενειακές σχέσεις αυτή την περίοδο.

Η ωφέλεια θα είναι να μάθετε να στηρίζεστε σε γερά θεμέλια που θα έχετε χτίσει μόνοι σας. Επίσης, θα ανακαλύψετε πως έχετε πείσμα και αρκετή δύναμη, αν το αποφασίσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;