Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 2 - 8 Ιουνίου!

zodiac

Ανανέωση…

Από την Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Με τον Ήλιο στους Διδύμους να σχηματίζει σταδιακά εξάγωνο ακριβείας μέσα στην εβδομάδα προς τον Ουρανό στον Κριό, η διάθεση γίνεται περισσότερο αισιόδοξη, ανοιχτή, ευχάριστη, και οι αποφάσεις μας καθορίζουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας, προόδου, ανάπτυξης, καινοτομίας, ανανέωσης.

Μία εβδομάδα που τελειώνει με την αναδρομή του Ερμή, αλλά για το θέμα αυτό θα συζητήσουμε προς το τέλος της, αναλυτικά.

Προς το παρόν, ας χαρούμε την ευχέρεια των πρώτων ημερών, και την διάθεση που προοιωνίζει μία νότα χαράς.

Ας δούμε πώς αγγίζει κάθε ζώδιο και ωροσκόπο, ο συγκεκριμένος συνδυασμός:

Με τον Ήλιο ή τον Ωροσκόπο…

Στον Κριό

Ευχάριστες φαίνονται οι καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν προσωπικά, αλλά αποφύγετε πολλές βεβιασμένες κινήσεις. Ιδέες, συζητήσεις, ένταση και ενθουσιασμός, ωθούν να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε μία νέα αρχή. Θα δεχθείτε όμως προσωπική επίθεση από άτομα που απαιτούν να είστε πιο συγκαταβατικοί ή βολικοί γι’ αυτούς. Ή φθονούν τον ενθουσιασμό και την δύναμη που διαθέτετε, για να δώσετε ξανά την μάχη για το μέλλον σας. Είναι δύσκολο να κατανοήσουν πώς εσείς θα είστε πάντα στην πρώτη γραμμή, ακόμη και σε δύσκολες συγκυρίες. Μην εμπιστεύεστε τις ιδέες σας παντού, μην καθορίζετε τις αποφάσεις σας από τις συμβουλές άλλων, είστε ευρηματικοί αυτή την εποχή και θα επιλέξετε το καλύτερο. Ωστόσο, μειώστε τις απαιτήσεις σας για να γίνουν όλα άμεσα και σύντομα.

Στον Ταύρο

Ενδέχεται η αισιόδοξη πτυχή των ημερών να σας φέρει αρχικά αγωνία και εσωτερική αναταραχή. Καλό θα ήταν να απαιτήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό να γίνει πιο δραστήριος και πιο άμεσος στις αποφάσεις. Πολλές ιδέες και πολλές σκέψεις, πολλές αγωνίες και πολλά όνειρα, σας έχουν κουράσει. Αλλά σπέρνουν, δίχως να το καταλάβετε, τον σπόρο της αλλαγής και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε αργότερα μία νέα πορεία. Αλλάζουν οι αξίες σας και οι προτεραιότητές σας και μετά, θα έχετε την ευχέρεια, πολλά από όσα σκέπτεστε σήμερα, να γίνουν πραγματικότητα σταδιακά. Ως τότε, ας προσαρμοστείτε στην ταχύτητα που απαιτείται για να δώσετε μορφή στα όνειρά σας.

Στους Διδύμους

Σας ταιριάζει πολύ αυτή η εποχή. Θα έχετε στόχους και πολλά σχέδια, κάτι που σας ενθουσιάζει. Όμως δεν είναι εύκολο να παραμείνετε σταθεροί σε ένα πρόγραμμα και αυτό θα σας δυσκολέψει. Η πορεία σας θα είναι γεμάτη αλλαγές και πολλές-πολλές γνωριμίες. Επικοινωνιακοί και άνετοι στην εναλλαγή των εντυπώσεων, μπορείτε να χαρείτε αυτή την περίοδο τις καταστάσεις που σας επιβάλλονται. Ίσως η συμμετοχή σας σε μία ομάδα, ένα χώρο πολιτικοποιημένο ή με κοινωνικές προεκτάσεις και στόχους, θα σας φέρει στο προσκήνιο σημαντικών εξελίξεων. Εκεί να σας θαυμάσουν για τον λόγο σας, ευθύ, μαχητικό και ρεαλιστικό. Θα εμπνεύσετε τους γύρω σας, θα κερδίζετε τις εντυπώσεις. Η κοινωνικοποίησή σας αυξάνεται αισθητά.

Στον Καρκίνο

Ανήκετε στο ζώδιο που δέχεται προκλήσεις για μία νέα αρχή στην καριέρα και θα πρέπει να επιλέξετε πλέον σωστά, ανατρέποντας αδυναμίες του χθες. Καθώς έχετε ένα προβεβλημένο προφίλ, μπορείτε να αναπτύξετε τις απόψεις σας και τις ιδέες σας. Να κάνετε προτάσεις, αλλά και να δεχθείτε προτάσεις στη ζωή και στον ρόλο που θα θέλατε να διαδραματίσετε τα επόμενα χρόνια. Είναι αρκετά δύσκολο αυτή την ώρα να δείτε ξεκάθαρα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και το κρυφό σας όραμα. Είστε σε θέση να δράσετε διορατικά και να κάνετε βήματα θετικά προς το μέλλον! Εκείνο που πρέπει να θυμάστε όμως είναι, ότι είστε σε μία διαδικασία διαρκούς ανανέωσης και νέων ξεκινημάτων, που θα είναι απαραίτητο να είστε στο κέντρο των εξελίξεων.

Στον Λέοντα

Θα προωθήσετε ιδέες και όμορφες δημιουργίες, και θα είστε λιγότεροι αργοί ή στατικοί αυτή την εβδομάδα. Έρχονται ανατροπές που θα προκαλέσουν νέες προοπτικές, ιδέες και εξελίξεις. Ιδεολογικά και μόνο, είστε σε μία εγρήγορση. Μάχιμες ιδέες και ίσως ένα ταξίδι να σας απασχολήσει. Αν δεν είναι ένα ταξίδι μέσω της γνώσης, μπορεί να είναι η επαφή με το εξωτερικό ή μία ξένη νοοτροπία. Ωστόσο, φιλοσοφία και ιδεολογία διαμορφώνουν ένα νέα προσωπικό προφίλ για σας. Θα προσέχετε όμως, όσο το δυνατόν, κάθε καινοτόμα άποψη. Κι αυτό γιατί κάτω από το εύρος των προβληματισμών, θα φανούν και άτομα λίγο περίεργα που θα θέλουν να εκμεταλλευτούν την δική σας αίσθηση για ζωή και χαρά. Η δημιουργικότητά σας δεν πρέπει να μοιραστεί σε πολλά και πολλούς αυτή την περίοδο.

lilian

Στην Παρθένο

Αλλάζει η ζωή σας μέσα από προκλήσεις απόψεων και επιθυμιών. Στην κοινωνική σας ζωή προκαλείστε να δράσετε με νέο προφίλ, περισσότερο ανάλαφρα ή ριψοκίνδυνα. Υπάρχει η ανάγκη να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας, επομένως θέλετε και έχετε περισσότερες απαιτήσεις υλικές και οικονομικές. Επειδή όμως είστε εκ φύσεως αγχώδεις, η αγωνία σας κορυφώνεται. Άδικα όμως, αυτό ας το σκεφθείτε σοβαρά. Απαιτήσεις πάντα θα υπάρχουν και πάντα θα σας φέρνουν νέες λεπτομέρειες για ό,τι δεν έγινε επαρκώς σωστά. Ωστόσο, αφεθείτε λίγο πιο χαλαρά. Αν έχετε ένα σύντροφο, θα εκδηλώσετε έντονα συναισθήματα . Θα υπάρξει μία έκπληξη και ίσως νέες ενδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσής του.

Στον Ζυγό

Ενδιαφέρον ο συνδυασμός αφού σχηματίζει προς το ζώδιό σας όμορφες γωνίες. Κατά συνέπεια, νέες γνωριμίες, συνεργασίες, προτάσεις, έρχονται και μπορεί να αντιδράσετε παρορμητικά. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αντισταθείτε σε άτομα που σας γοητεύουν και φαίνονται ενθουσιώδη, φλογερά ή παρορμητικά. Σας δίνουν ιδέες και σας κάνουν να θέλετε να αποφασίσετε να μπείτε σε δράση και σε πειρασμό ίσως… Κάποιες ιδέες όντως αξίζουν τον κόπο και είναι οι ιδέες που σας προσφέρουν έδαφος για μία νέα αρχή συνεργασίας ή σχέσης. Αν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση, ενδεχομένως το δίλημμα θα είναι μεγάλο, στην περίπτωση που κάποιος άλλος σας κερδίσει με τις ιδέες του και την θετική του εικόνα. Ανανεώνεστε και αναζητάτε κάτι που θα σας δώσει χαρά και αναζωογόνηση.

Στον Σκορπιό

Επιθυμείτε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες, δεσμεύσεις και αδυναμίες σε θέματα οικονομικά. Νέες ιδέες ή συνθήκες, σας βοηθούν και φαίνεται ευχάριστη η έκπληξη. Στην ερωτική σας ζωή είστε έτοιμοι για δράση. Εφαρμόζετε νέες μεθόδους στο έργο σας και ευρηματικές λύσεις. Στην καθημερινότητά σας έχετε νέες ασχολίες, ή συναντάτε ενδιαφέροντες ανθρώπους που σας εντυπωσιάζουν και σας συγκινούν, αφού προσφέρουν λύσεις, αναζωογόνηση και τονώνουν την ζωή σας. Μην υπερβάλλετε σε ό,τι επιθυμείτε με το να έχετε τον εγωισμό να αναλαμβάνετε τα πάντα μόνοι, ή πολλά παράλληλα.

Στον Τοξότη

Ο συνδυασμός της εβδομάδας σας ταιριάζει, καθώς οι γνωριμίες σας ανανεώνουν και σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές και καλή διάθεση. Μην αφήνετε την ευκαιρία για χαρά, νέα προοπτική ή ένα ξεκίνημα να πάει χαμένη. Τώρα, παίρνοντας αποφάσεις και καινοτομώντας, μπορείτε να συγκροτήσετε μία σωστή διαδρομή για τα όνειρά σας. Αναζητήστε την λύση που ως τώρα δεν επιλέξατε και κάνετε δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αλλάξει ό,τι έχει παγώσει, ή πέσει σε ρουτίνα. Σκεφθείτε το μέλλον. Η ζωή μπορεί να στραφεί ξανά, παρά τις αντιξοότητες σε μία πιο ευχάριστη τροπή.

Στον Αιγόκερω

Θα θέλετε να θέσετε νέες βάσεις στη ζωή σας και να κάνετε μία αλλαγή σε ό,τι θεωρείτε θεμελιώδη αξία. Σημαντικό θα είναι να αφιερωθείτε στην οικογένεια και θα είστε εκεί πολύ συγκροτημένοι. Η επικοινωνία είναι ευχάριστη, βελτιώνεται αισθητά και νέες ιδέες βοηθούν τα μέλη της οικογένειας αλλά και τους ανθρώπους που θεωρείτε οικείους, να έρθουν πιο κοντά σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να ανοίξετε τους ορίζοντές σας με τις απόψεις και ανταλλαγή ιδεών. Είναι απαιτητό πλέον να κάνετε μία νέα αρχή στις μεταξύ σας σχέσεις. Αυτό θα φέρει ηρεμία και ενδεχομένως θα θεμελιώσει μία εμπιστοσύνη και μία ζεστασιά που έχει λείψει. Ενθαρρύνετε συμβουλευτικά, αλλά με ζεστασιά, δίνοντας κίνητρα.

Στον Υδροχόο

Σας ευνοεί ο συνδυασμός και σας ταιριάζει. Θα έχετε αρκετές ιδέες και θα είστε ευρηματικοί, με πολλές επαφές και πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Οι στιγμές που κυλούν είναι για σας πολύτιμες, αφού θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Ας είστε κοινωνικοί, η επαφή με άλλους θα σας βοηθήσει. Ας είστε διαρκώς σε μία εγρήγορση, γιατί πολλές νέες συναντήσεις, θα φέρουν ιδέες που θα σας εντυπωσιάσουν. Κι εσείς όμως με τη σειρά σας θα εντυπωσιαστείτε με την διαρκή άνεση στον λόγο, γραπτό ή προφορικό, που διαθέτετε. Θα πείθετε και θα γοητεύετε μέσω του λόγου σας. Επικεντρωθείτε σε μία νέα προοπτική, οργανώστε τη και αγαπήστε τη. Έτσι θα αποδώσετε.

Στους Ιχθείς

Οι επιθυμίες εμπλέκονται με το πρακτικό μέρος και αισθάνεστε αρχικά μία ανασφάλεια που θα σας κάνει πιθανόν να λειτουργήσετε κάποιες στιγμές σπασμωδικά. Δεν είναι σωστό να μείνετε αδρανείς φυσικά, αλλά μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Είναι βασικό να είστε σε μία σωστή και απαιτητική εγρήγορση, αλλά όμως δεν θα κερδίζετε τις προκλήσεις, με βιαστικές ή μονόπλευρες αποφάσεις και ιδέες. Σας δημιουργείται η ανάγκη να κάνετε μία αλλαγή, καθώς θα σας προσφερθεί η ευκαιρία για τα οικονομικά, ίσως απρόβλεπτη. Έχετε ιδέες και πρέπει να τις υποστηρίξετε, να τολμήσετε το νέο και το διαφορετικό. Μην κάνετε όμως πολλά παράλληλα, μην ζητάτε βιαστικές λύσεις. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που θεωρείτε πολύ οικείους, βελτιώνεται και η επαφή γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;