Καλοκαιρινό τριήμερο στο γραφικό Αγκίστρι!

agistri

Με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, μας είναι αδύνατο να μην ονειροπολούμε για μια επικείμενη απόδραση. Και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος, γιατί να τον σπαταλήσετε σε πολύωρα ταξίδια, ενώ σε μόλις μια ωρίτσα από την πρωτεύουσα μπορείτε να μεταφερθείτε σ’ έναν σωστό παράδεισο.

Στο Αγκίστρι λοιπον! Αυτό το καταπράσινο νησάκι του Σαρωνικού είναι πνιγμένο στα πεύκα και περιβάλλεται από παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς, καθώς στις περισσότερες τα πεύκα φτάνουν μέχρι την αμμουδιά.

Πως μπορείτε όμως να περάσετε το τριήμερό σας στο Αγκίστρι…

Καταρχάς επιλέξτε ένα ευχάριστο και άνετο κατάλυμα, όπως είναι το Agistri Inn, όπου διατίθενται δωμάτια και στούντιο για 2 ή 3 άτομα, πάντα σε φιλικές τιμές.

Για καλή ελληνική κουζίνα επισκεφτείτε τις ταβέρνες που βρίσκονται στο κέντρο του νησιού, δηλαδή τη Σκάλα. Γενικά, εκεί θα βρείτε κάθε είδους παροχές και υπηρεσίες, όπως καφέ και σούπερ μάρκετ.

Και τώρα στο δια ταύτα. Που θα χαρείτε καλύτερα τον ήλιο και τη θάλασσα! Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα. Όσοι δεν αρέσκονται στην εξερεύνηση και τις διαδρομές μπορούν να δροσιστούν στην πλήρως οργανωμένη παραλία της Σκάλας ή στην ιδιωτική παραλία του Laza Beach Hotel. Για όσους επιθυμούν να απομακρυνθούν προς αναζήτηση γαλαζοπράσινων νερών και ειδυλλιακού τοπίου τότε οι καλύτερες παραλίες είναι η «εξωτική» Απόνησος με το παραθαλάσσιο ταβερνάκι, η βοτσαλωτή Δραγωνέρα με την καντίνα και τις λιγοστές ξαπλώστρες και η Χαλικιάδα των απόκρημνων βράχων και των γυμνιστών.

Η πρόσβαση στις απομακρυσμένες παραλίες γίνεται με το τοπικό λεωφορείο, ενώ οι πιο δραστήριοι μπορούν να μετακινηθούν με ποδήλατο.

Κλασσικός προορισμός για σύντομες αποδράσεις, το Αγκίστρι δεν επαναπαύεται και κάθε χρόνο ανανεώνεται για να σας προσφέρει απολαυστικές στιγμές.

Έτοιμοι για το Αγκίστρι λοιπόν;

Πηγή: www.agistrinn.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;