Maze Open Air - 31 May: Julian Perez, Ekkohaus, Gus & Bonso

Maze - 31 May Party

Το Maze το Σάββατο στις 31 Μαΐου, παρουσιάζει τον Iσπανό dj και παραγωγό Julian Perez. Μαζί τους ο ελληνικής καταγωγής με έδρα το Βερολίνο Ekkohaus και το ταλαντούχο εγχώριο δίδυμο, Gus & Bonso.

O Julian Perez μυήθηκε στην ηλεκτρονική μουσική στις αρχές του ’90 καθώς επηρεάστηκε από ακούσματα των MK, Todd Terry, Carl Craig, Chez Damier, Paul Johnson και DJ Sneak. Με παραγωγές σε δισκογραφικές -Cadenza, VIVa MUSiC, Leftroom, Lowpitch, Recycle, Two.Birds- κατάφερε να χτίσει ένα υψηλό διεθνές προφίλ που βασίζεται στον ιδιαίτερο ήχο του, ο οποίος κινείται σε deep και old school house grooves. Απο το 2013 εμφανίζεται ως πλέον αξιόπιστος dj και παραγωγός αλλά και ως ιθύνων νους του δικού του πετυχημένου underground house/techno vinyl-only label, ονόματι “Fathers & Sons Productions”.

Γεννημένος στην Καλαμάτα, ο Ekkohaus ξεκίνησε από μικρή ηλικία να πειραματίζεται με τους ήχους και να ανακαλύπτει νέες φόρμες, εμπνεόμενος από διαφορετικά στοιχεία και μουσικές επιρροές. Το 2002 τον βρήκε στο Λονδίνο ενώ το 2008 μετακόμισε στο Βερολίνο, όπου ανέδειξε τις δημιουργικές του δυνάμεις. Έχοντας κυκλοφορίες σε μεγάλα label -Moon Harbour, Cargo Edition, Circus Company, 2020 Vision, Morris Audio, Mule, Safari, Liebe Detail, Brut, Kolour, Tsuba, Eklo, Multi Vitamins, Fear of Flying, Huddtraxx, Suara- κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Το δίδυμο Gus & Bonso δημιουργήθηκε στις αρχές του 2007. Ο διαρκώς εξελισσόμενος ήχος τους και μια πορεία γεμάτη αξιόλογες συνεργασίες, οδήγησαν σε ένα αναγνωρίσιμο ύφος, μια σταθερή παρουσία ανά την Ελλάδα και εμφανίσεις στο εξωτερικό. Έχουν μοιραστεί τα decks με μεγάλα ονόματα ξένων καλλιτεχνών όπως Steve Bug, Mathew Jonson, Tiefschwarz, M.a.n.d.y, Booka Shade, Adam Beyer, Guido Schneider, Dj T., Nick Curly, Terry Lee Brown jr, Timewriter, Anja Schneider, Matthias Meyer, Sebo K. Έχοντας κυκλοφορήσει στη Rythmetic records και την Quantized music, υλοποιούν νέους στόχους καθώς ετοιμάζουν το νέο τους EP.

ABOUT MAZE:

To MAZE είναι ένας καινούργιος χώρος, ένα νέο open air dance stage το οποίο δημιουργήθηκε έπειτα από την συνένωση ανθρώπων που αγαπούν την μουσική και πιστεύουν ότι η αθηναϊκή underground μουσική σκηνή είναι ακόμα ζωντανή και αναπνέει μέσα από events που τη σέβονται και την προμοτάρουν ανάλογα.

ΜΑΖΕ σημαίνει λαβύρινθος, είναι το μέρος όπου μπορείς να χαθείς, να απομακρυνθείς από κάθε τι που σε κουράζει, από πράγματα συνηθισμένα. Εϊναι ένας χώρος όπου μπορείς να ανακαλύψεις μια άλλη πλευρά αυτής της πόλης την νύχτα! Δεν θα το βρεις σε μέρη όπου ίσως έχεις συνηθίσει να βγαίνεις, ούτε ανήκει σε λίστες κοσμοπολίτικες. Εντάσσεται στην περιοχή του Βοτανικού, σε έναν δρόμο όπου μόνο ψάχνοντας θα τον βρεις και η διαδρομή θα σου θυμήσει κάτι από τις παλιές καλές εποχές του clubbing, εκεί όπου πήγαινες μόνο εάν ανήκες στην τάξη των αληθινών clubbers που αναζητούσαν τη σωστή ηλεκτρονική μουσική, τον κατάλληλο ήχο αλλά και ξεχωριστό φωτισμό.

Το ΜΑΖΕ είναι ένας χώρος που σίγουρα θα κάνει το καλοκαίρι μας να μοιάζει όμορφα διαφορετικό, άκρως ενδιαφέρον μουσικά και θα αποτελέσει την πιο ευχάριστη έκπληξη σε όσους αγαπούν και αναζητούν την καλή ηλεκτρονική μουσική.

Σάββατο 31 Μαΐου
Maze Open Air [Capacity: 500]
Ορφέως 182, Βοτανικός

Προπώληση: 10€ [Έως 31/5 – 18.00]
Ταμείο [23:00-01:00]: 10€
Ταμείο [01:00 – The End]: 12€
Doors Open: 23:00 | Doors Close: 08:00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;