Έλληνας ο Χιου Τζάκμαν!

#hugh-jackman

Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) βρέθηκε στη Μελβούρνη για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας “X-men: Days of Future Past”, όπου υποδύεται και πάλι τον ρόλο του Wolverine.

Κατά το πέρασμά του από το κόκκινο χαλί και ενώ τον αποθέωναν πολυάριθμες θαυμάστριες και θαυμαστές, δεχόταν συγχρόνως και ερωτήσεις από δημοσιογράφους. Η δημοσιογράφος του Νέου Κόσμου, Μάγια Τζόβιτς (Maja Jovic) του συστήθηκε λέγοντας ότι εκπροσωπεί μια ελληνική εφημερίδα, αλλά δεν πρόλαβε καν να του υποβάλει ερώτηση.

Χειμαρρώδης ο Τζάκμαν της απάντησε: «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμό του και καταγόταν από την Ίο».

Ο Χιου Τζάκμαν προσέθεσε πως αν και έχει επισκεφθεί στο παρελθόν την Ελλάδα, εντούτοις δεν έχει πάει ποτέ στην Ίο. «Ο πατέρας μου και ο αδελφός του πήγαν πολλές φορές. Εγώ όχι. Τώρα όμως είμαι έτοιμος να πάω. Το θέλω πολύ. Να γνωρίσω το νησί του προπάππου μου. Και θα το κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η βραδιά της πρεμιέρας στη Μελβούρνη είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα διατέθηκαν υπέρ του Ιδρύματος Καταπολέμησης του Καρκίνου ( Fight Canser Foundation) του οποίου ο Τζάκμαν είναι πρεσβευτής.

Τα σημάδια από την πρόσφατη, δεύτερη αφαίρεση μελανώματος από τη μύτη του Τζάκμαν ήταν εμφανή στην πρεμιέρα της Μελβούρνης.

Κοίτα να δεις τελικά πόσο μικρός είναι ο κόσμος… Έλληνας και ο Χιου Τζάκμαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;