Βριλήσσια. Θα γίνει ένας δήμος δημιουργίας...

Βριλήσσια. Θα γίνει ένας δήμος δημιουργίας...

Πέρασαν 5 ημέρες από την πρώτη κάλπη. Η “παράταση” στα Βριλήσσια… έδειξε ξανά (όπως και το 2010) τον κ. Κώστα Ιωαννίδη και τον κ. Ξένο Μανιατογιάννη.

Στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, την προηγούμενη Κυριακή, από 13.253 έγκυρα ψηφοδέλτια ο νυν Δήμαρχος, Κώστας Ιωαννίδης, έλαβε 4.914 ψήφους και ποσοστό 37%.
Ακούγεται υψηλό το ποσοστό του, πολλές οι ψήφοι. Το τελικό αποτέλεσμα όμως δείχνει πως 8.000+ ψηφοφόροι και ποσοστό 63% αποδοκίμασαν τελικά την επανεκλογή του.

Παρακολουθώντας τα δελτία τύπου, τις ανακοινώσεις αλλά και συζητώντας με τον κόσμο τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν αυτή την Κυριακή και η μεγάλη ανατροπή είναι… καθ’ οδόν!

Ο κ. Κώστας Παπασπηλίου στηρίζει τον κ. Μανιατογιάννη για τον δεύτερο γύρο, ενώ “Δεν στηρίζω Ιωαννίδη” δήλωσε ο κ. Γιάννης Τσούτσιας της “Δράση για μια Άλλη Πόλη” και σε “Συμμετοχή για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού”, κάλεσε η κα Ελένη Σακισλή του συνδυασμού “Ανοιχτή Πόλη”.

Οι αριστερές και πιο… αριστερές δυνάμεις καλούνται με την ευρωκάλπη στο εκλογικό φόντο της Κυριακής να πουν κι αυτές μια γνώμη. Αρκετοί σκεπτόμενοι άνθρωποι φαίνεται να φλερτάρουν κι αυτοί με την αναγκαιότητα μιας κάποιας αλλαγής περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Όσοι περισσότεροι πεισθούν για την αναγκαιότητα αυτή στο λίγο χρόνο που απομένει μέχρι την Κυριακή τόσο εγγύτερα η οριστική απαλλαγή από το «καθεστώς» του κ. Ιωαννίδη και η εν μέσω του ζόφου των μνημονιακών πολιτικών προοδευτική αλλαγή σελίδας.

Μάλλον οι πολίτες των Βριλησσίων κουράστηκαν (επιτέλους)…

Η “γερασμένη” πολιτική του δημάρχου προσπαθεί και πάλι μέσα από τα “ΘΑ” και τις υποσχέσεις. Ό,τι δεν έγινε στα 8 χρόνια θα γίνει στα επόμενα 5, λένε…

Υπερσυντηρητικές αντιλήψεις, μνημονιακή πολιτική, διαχειριστική στασιμότητα, υπερχρέωση του Δήμου.

Θα ξυπνήσει άραγε και ο Βριλησσιώτης;
Ο τόπος που μεγάλωσα κρυφό παράπονο έχει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;