My Future: Κέντρο σχεδιασμού και ανάπτυξης σταδιοδρομίας

Συνεργασία MC με My Future Careers

Κέντρο Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας My Future Career στο πλαίσιο του Employability Scheme*

Ο σωστός και έγκυρος επαγγελματικός προσανατολισμός και ο σαφής προσδιορισμός της επαγγελματικής ταυτότητας των φοιτητών είναι εφόδια απαραίτητα για την επαγγελματική αποκατάστασή τους στην αγορά εργασίας.

Με στόχο τόσο να εμπλουτίσει τις δράσεις που αφορούν στην απασχολησιμότητα (στο πλαίσιο του Σχεδίου Απασχολησιμότητας με τίτλο Employability Scheme το οποίο έχει εισάγει και αναπτύξει το Κολλέγιο από το 2012) όσο και να επεκτείνει τις υπηρεσίες επαγγελματικής υποστήριξης που προσφέρει στους φοιτητές και αποφοίτους του, το Mediterranean College ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Κέντρο Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας My Future Career.

Σεμινάρια και Workshops για την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων, Τεστ Αξιολόγησης ικανοτήτων και δεξιοτήτων με την παροχή πλήρους ατομικού προφίλ ανάπτυξης και εξέλιξης της προσωπικότητας, Ατομικά Ραντεβού με εξειδικευμένους συμβούλους για διερεύνηση εκπαιδευτικών αναγκών και επαγγελματικό προσανατολισμό, καθώς και Προσομοιώσεις Συνεντεύξεων με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για μια επιτυχή συνέντευξη εργασίας, είναι οι υπηρεσίες που θα παρέχει εφεξής το Mediterranean College στους φοιτητές και αποφοίτους όλων των Σχολών του.

Το Employability Scheme* είναι ένα πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει την αναπροσαρμογή των υφιστάμενων προγραμμάτων και υπηρεσιών του και την διοργάνωση καινοτόμων δράσεων, που στοχεύουν να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και να τους προετοιμάσουν για την απαιτητική αγορά εργασίας.

Ως αρωγός αυτής της προσπάθειας, επιλέχθηκε η εταιρία My Future Career, η οποία ιδρύθηκε από εξειδικευμένους επιστήμονες και έμπειρους επαγγελματίες της εκπαίδευσης, της συμβουλευτικής και των Ανθρωπίνων Πόρων. Στόχος της είναι η παροχή πλήρους υποστήριξης για σωστό και έγκυρο επαγγελματικό προσανατολισμό, σαφή προσδιορισμό επαγγελματικής ταυτότητας και ολοκληρωμένη προετοιμασία για επαγγελματική αποκατάσταση στην αγορά εργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;