O Παναγιώτης Βασιλόπουλος μιλάει αποκλειστικά στο Neolaia.gr!

O Παναγιώτης Βασιλόπουλος μιλάει αποκλειστικά στο Neolaia.gr!

Ο καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Βασιλόπουλος  πρωταθλητής Ευρώπης τόσο σε εθνικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο με την ομάδα του Ολυμπιακού έχει επιδοθεί για τα καλά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών μιας και είναι υποψήφιος στην περιφέρεια του Πειραιά στο συνδυασμό του περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού. Καθημερινά βρίσκεται στις γειτονιές του Πειραιά όπου συνομιλεί με τους δημότες για τα θέματα που αντιμετωπίζουν. Ακολουθούν κάποιες ερωτήσεις με σχετικά με την υποψηφιότητα του.

Από τον αθλητισμό στον στίβο της πολιτικής, πως έγινε αυτή η μετάβαση;

Μετά από πολλά προβλήματα τραυματισμού στο γόνατο , το Δεκέμβριο , αποφάσισα να αποσυρθώ. Έχοντας περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια στον αθλητισμό, ζώντας μεγάλες  νίκες αλλά και μεγάλες απογοητεύσεις, είμαι πεπεισμένος  ότι μπόρεσα να καταλάβω τα προβλήματα αυτού του χώρου, είτε σε επαγγελματικό είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Πολιτική και αθλητισμός έχουν μεγάλο χάσμα αλλά και πολλές ομοιότητες με κύριο κοινό όμως το ομαδικό πνεύμα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για ποιον λόγο ο Πειραιώτης να στηρίξει και δώσει την ψήφο του στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο;

Από μικρό παιδί είχα ενδιαφέρον για τα κοινά ήμουν μέλος στα σχολικά συμβούλια εκπροσωπώντας τους συμμαθητές μου. Στη συνέχεια και ταυτόχρονα με την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό συμμετείχα σε άλλες εθελοντικές δράσεις που αφορούσαν την παιδεία, το ευρύτερο φάσμα του πολιτισμού  καθώς και θέματα περιβάλλοντος. Τόσα χρόνια καλλιέργησα χαρακτηριστικά όπως η υπομονετικότητα, η εργατικότητα και η σύμπραξη με τους συναδέλφους μου. Όλα αυτά και σε συνδυασμό με τη διάθεση που έχω να ασχοληθώ με τα κοινά του Πειραιά, εκτιμώ ότι είναι ένα καλό μίγμα έτσι ώστε να τιμήσω και ανταποκριθώ στις προσδοκίες του Πειραιώτη , που θα μου εμπιστευτεί  την ψήφο του.

Εσείς, ως Παναγιώτης Βασιλόπουλος τι θα κάνετε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς;

Όπως προανέφερα , η ενασχόληση μου με την αυτοδιοίκηση  δεν περιορίζεται μόνο στο πλαίσιο του αθλητισμού. Σαφώς και ο αθλητισμός αντιμετωπίζει προβλήματα , αλλά δεν είναι το μόνο και πρόβλημα που εκδηλώνεται στην περιφέρεια και στην επικράτεια γενικά . Υψηλοί δείκτες ανεργίας , οικονομικό-κοινωνική κρίση και κατ’ επέκταση κρίση ιδεών και αξίων , ανασφάλεια ,συνθέτουν το σκηνικό της σημερινής εικόνας της κοινωνίας που ζούμε όλοι και ιδιαίτερα η νέα γενιά. Η πολιτεία πρέπει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε όλα τα παραπάνω και θέλω να πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου  οι λύσεις θα είναι και άμεσες και ουσιαστικές και φυσικά προς όφελος όλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;