Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 12 - 18 Μαΐου!

Moon-Sign-Zodiac

Σελήνη στον Σκορπιό!

Μία Πανσέληνος με πάθη ψυχής

Από την Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Πανσέληνος του Μαΐου στις 14 του Μάη στις 10.16 μμ, στον τρίτο δεκανό του Σκορπιού…. και η αντίθεση του Ήλιου προς τη Σελήνη αγγίζει το τέλος της βασικής επίδρασης των εκλείψεων, η ατμόσφαιρα χαλαρώνει σταδιακά και προσφέρονται ευκαιρίες για αποδράσεις από το ζοφερό κλίμα των προηγούμενων μηνών. Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι σε πτώση, δηλαδή αναγκάζεται να εισχωρήσει στο βάθος των αδυναμιών μας και να ανακαλύψει τα πάθη μας, τις φοβίες, τις κρυφές αγωνίες.

Όμως αυτή η Πανσέληνος έχει την ιδιαίτερη χροιά και φύση της, ένα ολόγιομο φεγγάρι σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε σταθερό ζώδιο, προσδίδει σταθερότητα και έμφαση σε ό,τι συνδυάζει την ανάγκη για γείωση, αλλά και κάθαρση σε βάθος, στην ρίζα των προβλημάτων μας. Ίσως ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε τα φαντάσματά μας και να πετάξουμε από την ψυχή την σήψη, την φθορά, την καθήλωση.

Ο αγώνας είναι σκληρός, αλλά πρέπει να το κάνουμε εδώ και τώρα, που φωτίζονται οι σκοτεινές πτυχές, ακόμη κι αν οι συγκυρίες επιτείνουν τον φόβο.

Υπάρχουν δώρα που θα έρθουν μετά, ανακούφιση, μεταμόρφωση και ριζική αλλαγή.

Το μήνυμα της Πανσελήνου έρχεται να μας αναδείξει τους κινδύνους που ελλοχεύουν μέσα μας και μας παγιδεύουν. Αλλά παράλληλα προσφέρει την λύση: η Σελήνη και ο Κρόνος σχηματίζουν μεγάλο τρίγωνο προς τον Δία και τον Χείρωνα. Η προστασία και η θεραπεία συνοδεύουν τον σχηματισμό και ενθαρρύνουν την αποστολή μας για μία ψυχή ανακουφισμένη και ουσιαστικά μεταμορφωμένη.

Συμβουλές για τα ζώδια (παρακαλούμε διαβάζετε τον ωροσκόπο σας)

Σημείωση: Για να μάθετε περισσότερα για το ατομικό σας ωροσκόπιο χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα των διελεύσεων, ή για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, γράψτε μας τα στοιχεία γέννησης για να σας ενημερώσουμε αν σας αγγίζει η συγκεκριμένη Πανσέληνος

Κριός

Για σας, η περίοδος αυτή μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί. Αν είστε ήδη χρεωμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας. Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι δεν είναι τόσο επίμονο, αντίθετα θα ξεπεραστεί. Υπάρχει σύντομη ανάκαμψη. Αν είστε σε μία δυσχερή θέση συναισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική δύναμη στο φως και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας.

Ταύρος

Στον τομέα των σχέσεων, διαθέτετε πλέον πείσμα και επιμονή για να κερδίσετε εντυπώσεις. Διατηρείτε ένα σταθερό προφίλ και κατακτάτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, μην είστε όμως πολύ αυστηροί ή σκληροί στην κριτική σας. Διεισδυτικοί και αποτελεσματικοί, με γοητεία και μαγνητισμό, θα δώσετε το καλύτερο μέσα από σχέσεις που σας συγκινούν. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σοβαρή σχέση. Αν θέλετε συνεργασίες, τώρα θα είναι η περίοδος όπου οι προτάσεις σας πρέπει να αναπτυχθούν. Καθώς έχετε την δύναμη και την επιρροή μέσα στο περιβάλλον σας, οι σχέσεις και η κοινωνικοποίηση, αναδεικνύουν την τόλμη και την μεθοδική σας προώθηση. Ωστόσο, στην μόνιμη σχέση σας ίσως γίνετε πολύ φορτικοί και ζηλιάρηδες. Προσοχή θα χρειαστείτε από ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών, ή αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, από μία δικαστική διαμάχη.

Δίδυμοι

Λίγο δύσκολη θα φανεί για σας αυτή η περίοδος. Στα θέματα υγείας, ίσως προκύψει μία ευαισθησία που θα φανεί να έχει όξυνση, θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα μπορείτε να συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία. Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξτε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες. Ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, αλλά ξεκινήσατε πολλά παράλληλα. Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν σε έργο. Επομένως, πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση, ανάμεσα σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσετε με υπομονή σε ένα πρακτικό στόχο. Η επιμονή θα επιβραβευτεί, απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο ακόμη…

Καρκίνος

Δεν θα λέγαμε πως θα σας φανεί δύσκολο αυτό το διάστημα. Καθώς η Πανσέληνος εξελίσσεται και αφήνει το χρώμα της, υπάρχουν θετικές προδιαγραφές με το ζώδιό σας. Μπορείτε πλέον να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή. Ανακτήστε την τόλμη και θα έρθει ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει. Θα φανείτε απτοί, προσιτοί και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από απλές και όμορφες λεπτομέρειες και θα γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια. Μία σχέση που άντεξε σε δοκιμασίες, φαίνεται πλέον να γίνεται σοβαρή. Αν είστε γονείς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε το παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε εξοχή, έστω και για ένα περίπατο μόνοι σας. Η φύση θα σας προσφέρει χαρές και ηρεμία.

lilian

Λέων

Με την έμφαση στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας. Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε προφανώς. Με τα μέλη της οικογένειας, η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Μπορεί μάλιστα να επιφορτιστείτε με τις ευθύνες ενός συγγενούς. Ψυχρότητα ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση μεταξύ συγγενών, με την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι, φέρνει αναστάτωση. Προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη όξυνση. Μην είστε κτητικοί με τους οικείους σας. Αν είστε άτομα που σας αρέσουν οι μοναχικές στιγμές, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ήρεμο χώρο μέσα στο σπίτι και να βρείτε την γαλήνη. Όπως και να έχει, ο σεβασμός και η εκτίμηση μέσα στην οικογένεια, θα μπορούσαν να γεφυρώσουν διαφορές και να επικρατήσει η ψυχραιμία.

Παρθένος

Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και αυτό είναι ωφέλιμο για σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κουρασμένοι. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει. Απλά θα είστε πολύ επιλεκτικοί στις συναναστροφές. Αποδίδετε τα μέγιστα μέσα από επαφές, επικοινωνία και γραπτά. Αν είστε δημιουργοί, η περίοδος αυτή θα φέρει αναγνώριση στο έργο σας, καθώς θα εκτιμηθεί η προσπάθειά σας. Αν είστε λίγο άτολμοι στην επικοινωνία, δοκιμάστε να έχετε περισσότερες επαφές και να συναντήσετε άτομα που θα θέλατε, αλλά δεν αποφασίζατε ως τώρα. Στις συζητήσεις όμως, ενδέχεται να φανείτε μονοκόμματοι ή λίγο πεισματάρηδες. Μην είστε άκαμπτοι. Η δραστηριότητα μπορεί να σας κουράζει, αλλά αυτό το διάστημα έχετε την επιδεξιότητα και πρέπει να διαθέτετε την υπομονή για να εκπαιδευτείτε.

Ζυγός

Μάχη δίνετε για τα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο αργούς ρυθμούς, αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Αλλά πρέπει να περιφρουρήσετε τα οικονομικά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλα έξοδα. Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει και είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με την ανάγκη να επιμείνετε για να κερδίσετε κάτι που αγαπάτε. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από την ταχύτητα που κινηθήκατε τους τελευταίους μήνες. Τώρα οφείλετε να δείτε την σπίθα της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο.

Σκορπιός

Στον δικό σας χώρο έχουμε την Πανσέληνο του μήνα. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να αλλάξετε εκ θεμελίων τη ζωή. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας κάνετε κινήσεις, που ως τώρα δεν αποφασίζατε. Ξέρετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή. Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός του χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Καλό θα ήταν να αναζητήσετε βαθιά μέσα σας την αλλαγή και την ευελιξία, γιατί μπορεί αργότερα, προς τα τέλη του 2014, να καταλάβετε πως δεν έχετε βγει κερδισμένοι. Σίγουρα όμως, θα ήταν καλό να είστε περισσότερο δραστήριοι, αλλά προς το παρόν οι ανατροπές και οι εκπλήξεις σας ενοχλούν!

Τοξότης

Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες άγχους, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, καθυστερήσει. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας, Η ελευθερία όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας βρείτε τι σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, που θα τολμήσετε από τα μέσα του καλοκαιριού και τα τέλη του χρόνου. Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση, την μελαγχολία ή αποθάρρυνση, αλλά και μειώστε το άγχος.

Αιγόκερως

Δεν είναι δύσκολη ιδιαίτερα αυτή η περίοδος για σας. Αντίθετα, είναι μία περίοδος κατά την οποία, θα αναζητηθεί το έδαφος για να γονιμοποιηθούν στόχοι και ενδιαφέροντα. Είστε άτομα που έχουν πάντα κάτι να προσφέρουν, να εμπνευστούν και να προγραμματίσουν. Καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα για να είστε εξασφαλισμένοι, η Πανσέληνος προσφέρει τώρα την ευκαιρία να κριθεί ποιος στόχος είναι υλοποιήσιμος και ποιος όχι. Εξ άλλου, ο κυβερνήτης σας Κρόνος, την στηρίζει. Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για ένα όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει χαρά. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης ανάμεσα σε άτομα που είναι φίλοι και έχουν την ίδια περίπου νοοτροπία με σας. Απλές καθημερινές και αισθητικές λεπτομέρειες, θα είναι το κίνητρο για να δώσετε στη ζωή σας φως, χρώμα, χαρά και να περάσετε όμορφα μέσα από δημιουργία και όνειρα που μοιράζεστε με άλλους.

Υδροχόος

Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Θέλετε να σας θαυμάζουν και να ξεχωρίζετε. Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν λειτουργήσετε μεθοδικά. Επομένως, δίχως να κάνετε υπερβολές, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάνετε κάτι εσείς οι ίδιοι. Προσοχή θα χρειαστείτε για να μην θεωρηθείτε πολύ υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου, γιατί ίσως στον ατομικό σας χάρτη έχετε άλλα στοιχεία), για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στόχοι που θα μπουν αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε να τους προωθείτε, θα έχουν δώρα να σας αποδώσουν από το καλοκαίρι και μετά. Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Ιχθείς

Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα. Γιατί η Πανσέληνος σχηματίζει θετική γωνία και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς κάτω από μία ιδέα. Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Επομένως, ας είστε ικανοποιημένοι και ας τολμήσετε πλέον να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η επιμέλεια και η συνέπειά σας, σας κάνουν αρκετά πιο σωστούς από ό,τι πιστεύετε. Φαίνεται να ανοίγουν πόρτες, να συναντάτε διεξόδους και να προσφέρεται το έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας. Δεχθείτε αυτό το διάστημα τις θετικές επιρροές, προχωρώντας με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;