Εκστρατεία #RealMenDontBuyGirls για την απαγωγή μαθητριών στη Νιγηρία

#RealMenDontBuyGirls

Είναι χιλιάδες οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι τουιτάρουν με το hashtag #RealMenDontBuyGirls, δηλαδή “Οι πραγματικοί άντρες δεν αγοράζουν κορίτσια” μετά την απαγωγή 200 και πλέον μαθητριών από την ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση Μπόκο Χαράμ της Νιγηρίας.

Μάλιστα, και οι άντρες του Χόλιγουντ συμμετέχουν ακολουθώντας το παράδειγμα των γυναικών, οι οποίες, επίσης, έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το σύνθημα «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας».

Βέβαια, το #RealMenDontBuyGirls δεν είναι μια καινούργια εκστρατεία – πρωτοβουλία, αφού έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια από το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Άστον Κούτσερ και της Ντέμι Μουρ με στόχο την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας στο ανεξέλγκτο φαινόμενο της παιδικής πορνείας.

Σε εκείνη την εκστρατείαυμμετείχαν ηχηρά ονόματα όπως Σον Πεν, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζέιμι Φοξ, Τζάστιν Τιμπερλέικ, Έβα Λογκόρια, Σοφία Βεργκάρα, Τζέσικα Μπίελ κ.ά.

Έτσι, η επικαιροποίηση αυτής της εκστρατείας είναι ενδεικτική της παγκόσμιας κινητοποίησης υποστήριξης στα απαχθέντα κορίτσια της Νιγηρίας.

Τέλος, μερικά από τα βίντεο της εκστρατείας είχαν τους εξής τίτλους:
Οι πραγματικοί άντρες πλένουν τα ρούχα τους
Οι πραγματικοί άντρες σιδερώνουν
Οι πραγματικοί άντρες μαγειρεύουν
Οι πραγματικοί άντρες ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν το τηλεχειριστήριο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;