Terra Nation: Εσύ πόσο Beacher είσαι;;;

Terra Nation Beachers

«The beachers», η πιο ανατρεπτική καμπάνια του φετινού καλοκαιριού, από την Terra Nation™! H Terra® μεγαλώνει, μας ενώνει σε ένα Nation και γίνεται Τerra Nation™!

Η γνωστή σε όλους μας Terra®, μετά από 25 χρόνια αφοσίωσης στην επαφή μας με τη φύση, μας καλεί να γίνουμε ΕΝΑ με τον όμορφο πλανήτη μας, σε μία ομάδα, ένα έθνος, στο Τerra Nation™. Η μάρκα που συντροφεύει όλες μας τις εξορμήσεις, με υψηλής ποιότητας και αισθητικής εξοπλισμό camping και παραλίας, μεγαλώνει, ωριμάζει, αλλάζει όνομα και με τη δύναμη της ιστορίας της ανοίγει τους ορίζοντές της σε νέες αγορές σ’ όλο τον κόσμο. Με την αφορμή αυτή και έμπνευση το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι, η Τerra Nation™ λανσάρει την πιο ανατρεπτική καμπάνια του φετινού καλοκαιριού, τους “The beachers” και προσκαλεί όλους μας να «γίνουμε ένα με τη φύση»!

H Τerra Nation™ αναζητάει τους 3 ιδανικότερους beachers και προσκαλεί σε συμμετοχή λάτρεις των εξορμήσεων από όλο τον κόσμο, για να περάσουν έως και 20 μέρες σε έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς με τις πλέον μαγευτικές παραλίες, την ελληνική Μήλο! Για όλο το χρονικό διάστημα, οι νικητές εκτός από το μοναδικό ελληνικό ήλιο και το μαγικά νερά της Μήλου, θα απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία του καινοτόμου εξοπλισμού παραλίας της Τerra Nation™. Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην ενέργεια που αναμένεται να γίνει talk of the town σε όλο τον κόσμο, εδώ: http://enter-nature.com/.

H Τerra Nation™ ήρθε και φιλοδοξεί να ενώσει όλους τους λάτρεις της παραλίας με μία υπόσχεση: να δημιουργεί πάντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής εξοπλισμό παραλίας για ευτυχισμένες ανέμελες στιγμές!

με την TERRA NATION™

About Terra Nation™

Η Terra Nation™ σχεδιάζει εξοπλισμό camping και παραλίας. Οι ομπρέλες Τerra Nation™ και τα σκίαστρα που ανοίγουν και κλείνουν με μια κίνηση, πάντα με προστασία UPF 50+ (98% προστασία UV) προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους να χαίρονται ελεύθερα τον ήλιο, προστατευμένοι από την έντονη ακτινοβολία. Στη νέα σειρά σακιδίων και τσαντών παραλίας της Terra Nation™ το κάθε τι βρίσκει τη θέση του, ακόμα και τα βρεγμένα μαγιό ή ρούχα, αφού μπορούν να τοποθετηθούν στη θήκη με την ειδική μόνωση. Επιπλέον, το νερό ή τα φρούτα, μπορούν να διατηρηθούν δροσερά καθόλη την παραμονή στην παραλία. Με τη νέα καταπληκτική σειρά αξεσουάρ παραλίας, όπως πετσέτες και ψάθες / υποστρώματα, φτιαγμένα από ειδικό αντιβακτηριδιακό υλικό, που στεγνώνουν γρήγορα και σε υπέροχα μοντέρνα χρώματα, το παιχνίδι με τη θάλασσα ή τον ήλιο γίνεται ανέμελο. Και για όσους ξεχνιούνται στην παραλία και τους βρίσκει εκεί η νύχτα, η Terra Nation™ διαθέτει μια ολοκαίνουργια, καινοτόμα σειρά από καταπληκτικές σκηνές που προσαρμόζονται εύκολα στο μέγεθος της παρέας και άνετους υπνόσακους με πολλά χρώματα, για να κάνουν τις νύχτες μας στη φύση άνετες και ονειρεμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Terra Nation™, παρακαλώ επισκεφτείτε τo:
http://terra-nation.com, ή κάντε like στη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/terrabeachandcamping.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;