Τα Δεσμά του Διαβόλου: Μια περιπέτεια μυστηρίου που θα σας συναρπάσει!

Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Ατόμ Εγκογιάν (“The sweet hereafter”) έρχεται μια ταινία μυστηρίου βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μάρα Λέβιτ, η οποία παρουσιάζει μια συγκλονιστική ιστορία εξαφάνισης τριών αγοριών.

Λίγα λόγια για την ταινία 

Το 1993, τρία οκτάχρονα αγόρια εξαφανίζονται από τα σπίτια τους στην περιοχή Γουέστ Μέμφις του Άρκανσο. Την επόμενη μέρα θα βρεθούν νεκρά, δεμένα και κακοποιημένα. Οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι τα παιδιά έπεσαν θύματα κάποιας περίεργης οργάνωσης.

Ένα μήνα μετά συλλαμβάνουν τρεις νεαρούς, αφού ο ένας από τους τρεις, ο οποίος είναι άτομο με νοητική καθυστέρηση, ομολόγησε πως οι τρεις τους ήταν οι υπεύθυνοι για τις δολοφονίες των παιδιών. Στη δίκη που ακολούθησε καταδικάστηκαν οι δύο από τους τρεις σε ισόβια και ο τρίτος σε θάνατο, αν και επέμεναν όλοι πως ήταν αθώοι.

Η υπόθεση γνωστή και ως “West Memphis Three” συγκλόνισε την Αμερικανική κοινωνία και συνεχίζει να την απασχολεί καθώς θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις κακοδικίας στην ιστορία.

Στο ρόλο του ιδιωτικού ντεντέκτιβ, ο οποίος ερευνά την υπόθεση, ο βραβευμένος με Όσκαρ Κόλιν Φέρθ (“The King’s Speech”) ενώ την τραγική φιγούρα μια εκ των μανάδων ενσαρκώνει η επίσης βραβευμένη με Όσκαρ Ρις Γουίδερσπουν (“Walk the line”).

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Ρις Γουίδερσπουν, Κόλιν Φερθ,Ντέιν ΝτεΧάαν, Μιρέιγ Ενός.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 5 Ιουνίου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;