ΣΥΡΙΖΑ: Πυρ ομαδόν κατά της επίθεσης μελών του από χρυσαυγίτες!

Syriza

Προσποιούμενοι τους αγανακτισμένους παραγωγούς την ώρα δωρεάν διανομής τροφίμων στον Κολωνό χρυσαυγίτες χτύπησαν μέλη της που μοίραζαν εκλογικό υλικό για τα σχήματα της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια Αττικής και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο Δήμο Αθήνας, καταγγέλλει η Κουμουνδούρου. Κοινή ανακοίνωση «Ανοιχτής Πόλης» και «Δύναμης Ζωής» είχε εκδοθεί λίγο νωρίτερα, στην οποία γίνεται λόγος για «ναζιστική εγκληματική οργάνωση που χρησιμοποιεί βία κατά των αντιπάλων της και στρέφεται εναντίον θεμελιωδών πολιτικών ελευθεριών, όπως η απρόσκοπτη διακίνηση των ιδεών».

Η Κοινή ανακοίνωση «Ανοιχτής Πόλης» και «Δύναμης Ζωής»:

«Μέλη της «Ανοιχτής Πόλης» και της περιφερειακής παράταξης «Δύναμη Ζωής» που μοίραζαν προεκλογικό υλικό στον Κολωνό, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από ακροδεξιά νεοφασιστικά στοιχεία. Οι τραμπούκοι απομονώθηκαν από πολίτες και παραγωγούς λαϊκών αγορών, οι οποίοι έκαναν εκείνη τη στιγμή δωρεάν διανομή τροφίμων.

Παρά τα όσα ισχυρίζεται μια μερίδα αμετανόητων ΜΜΕ, προσφέροντας για πολλοστή φορά άλλοθι και κάλυψη στην δράση των φασιστικών ομάδων, οι τραμπούκοι δεν είχαν καμία σχέση με τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών. Τα μέλη της «Ανοιχτής Πόλης» και της «Δύναμης Ζωής» παρέμειναν στον χώρο και συνέχισαν να μοιράζουν το υλικό τους στους πολίτες.

Οι επιθέσεις αυτές δείχνουν την αγωνία και τον φόβο κάποιων για την μεγάλη ανατροπή που έρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Καμία ακροδεξιά συμμορία δεν πρόκειται να μας φοβίσει. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την μεγάλη αλλαγή στις 19 Μαΐου. Καλούμε όλους αυτούς που όλο και συχνότερα χαϊδεύουν την ακροδεξιά για να κερδίσουν ψήφους, να αναλογιστούν τις τεράστιες πολιτικές τους ευθύνες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;