Γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα εμφανιστεί «Στον Ενικό»

Ακυρώθηκε η εκπομπή του Star Channel «Στον Ενικό» στην οποία βασικός καλεσμένος θα ήταν ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, όπως ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Χατζηνικολάου.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή επρόκειτο να μεταδοθεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου, όμως, όπως υποστήριξε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν δέχθηκε να συμμετάσχει σε μια συζήτηση στην οποία θα απαντούσε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στην εν λόγω εκπομπή οι προσκλεκλημένοι, εκτός από τις ερωτήσεις του κοινού, καλούνται ενίοτε να τοποθετηθούν και σε ερωτήσεις που υποβάλλουν δημοσιογράφοι.

Από την άλλη, απαντώντας Το Ποτάμι ανακοίνωσε ότι άλλαξε αιφνιδιαστικά η δομή της εκπομπής και, από την πλευρά του δημοσιογράφου, προτάθηκε διαφορετική σύνθεση του πάνελ από αυτή που είχε συμφωνηθεί.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρεται:
«Οσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στο Star, είχαμε συμφωνήσει με την πρόταση του Νίκου Χατζηνικολάου για μία συνέντευξη, με τους ίδιους όρους με τους οποίους πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις άλλων πολιτικών αρχηγών στην ίδια εκπομπή (του Αλέξη Τσίπρα στις 14.10.2013, του Πάνου Καμμένου στις 28.10.2013 και του Δημήτρη Κουτσούμπα στις 3.2.2014). Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι πολιτικοί αρχηγοί απαντούσαν στα ερωτήματα του Νίκου Χατζηνικολάου και του κοινού που είχε προσκληθεί στην εκπομπή.

» Σήμερα, υπήρξε αιφνιδιαστικά μια νέα πρόταση από την πλευρά των συνεργατών του Νίκου Χατζηνικολάου: ο Σταύρος Θεοδωράκης να δεχτεί ερωτήσεις από πάνελ δημοσιογράφων που θα επέλεγε η εκπομπή και όχι μόνο από το κοινό όπως συνέβη με όλους τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

» Τους εξηγήσαμε ότι αυτού του τύπου η συνέντευξη παραπέμπει στα ντιμπέιτ που ήδη έχουμε προτείνει. Ντιμπέιτ με πολιτικούς αρχηγούς, διακαναλικά, στα οποία θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι από διαφορετικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και όχι ντιμπέιτ του ενός, κατ εξαίρεση, από μια εκπομπή, ενός μόνο καναλιού».

Ωστόσο, στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αναφερόμενος στην ακύρωση της εκπομπής σχολίασε πως “Τους όρους σε μια εκπομπή τους βάζει ο προσκαλών, δεν τους βάζει ο προσκαλούμενος”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;