Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 21-28/4/14

zodia

Μετά την Λαμπρή και προκαλώντας αλλαγές

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα που ακολουθεί μετά το Πάσχα, είναι ίσως η πιο λαμπερή από πλευράς εσωτερικού φωτός, αφού έχουμε περάσει μέσα από μία εσωτερική αλλαγή και μεταμόρφωση. Καθώς οι προβλέψεις ακολουθούν εκείνες της έκλειψης Σελήνης που εξηγήσαμε μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, το σημαντικό γεγονός είναι η κορύφωση του ταυ τετραγώνου σε κρίσιμες μοίρες μεταξύ του Πλούτωνα, του Δία και του Ουρανού. Ήδη περιγράψαμε την απρόβλεπτη αλλαγή στη ζωή μας μέσα από αυτό στο άρθρο μας:

Δίας σε τετράγωνο με Ουρανό: το αναπάντεχο γύρισμα της Τύχης

Μία κρίσιμη καμπή στη ζωή μας για σημαντικές διορθωτικές κινήσεις, αλλαγές και αποφάσεις, δύναμη και προώθηση των ενδιαφερόντων μας…

Να δούμε τώρα τι θα φέρει αυτή η εβδομάδα σε κάθε ζώδιο χωριστά

(αν γνωρίζετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας μπορείτε να διαβάσετε και αυτό το ζώδιο)

Κριός

Την περίοδο αυτή είστε πολύ δυναμικοί, δημιουργικοί και αισιόδοξοι. Οι συνθήκες θα σας ωθούν για σκληρή εργασία και υποχρεώσεις, ενώ έχετε ανάγκη από ψυχαγωγία και ξεκούραση. Είστε συνεχώς σε κίνηση και σε συνεχή αναζήτηση τρόπων ανάπτυξης του έργου σας, που όμως διακόπτεται από απρόβλεπτα γεγονότα ή αλλάζει ροή. Δεν σας ικανοποιεί να μείνετε κάπου στάσιμοι, έχετε ανάγκη να μετακινήστε, σας δίνει χαρά η αλλαγή παραστάσεων και παράλληλα να κάνετε νέες γνωριμίες, να διασκεδάζετε και να φλερτάρετε. Μην επενδύετε σε ένα καινούργιο έρωτα βιαστικά, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε στο μέλλον. Μπορεί σήμερα να φαίνεται ότι έχετε επιτυχία και είστε ερωτεύσιμοι όμως αργότερα θα αποδειχτεί το λάθος σας. Αν είστε δεσμευμένοι, μια ευκαιριακή ερωτική σχέση μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη σοβαρή σας σχέση. Να είστε προσεκτικοί διότι αυτό το διάστημα τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό, σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα χάσετε ό,τι πιο σταθερό έχετε στη ζωή σας. Μπορεί η ερωτική έλξη να σας προσφέρει δυνατά πάθη αλλά θα φέρει και έντονες συγκρούσεις ή απαιτήσεις. Ενδεχομένως να κάνετε κάποιες συζητήσεις που θα αφορούν περιουσιακά ζητήματα. Ίσως ωφεληθείτε οικονομικά από ακίνητη περιουσία ή από τους γονείς σας, με ένα απρόοπτο τρόπο. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχουν την επιτυχία που επιθυμείτε αν επικεντρωθείτε στις απαιτήσεις τους ή αναπτύξετε τις γνώσεις σας.

Ταύρος

Η φαντασία σας αναπτύσσει διάφορα σχέδια για να πραγματοποιήσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και τις υποχρεώσεις απέναντι σε κάποιο συγγενή σας. Ενδεχομένως να ξοδέψετε χρήματα για να αποκτήσετε μία επιπλέον ειδίκευση ή γνώση. Ένα ταξίδι προκύπτει ξαφνικά και σας αναστατώνει, αλλά θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Για κάποιο γεγονός που θα είναι σχετικό με την εργασία σας, θα χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που είχατε υπολογίσει. Πρέπει να κάνετε σωστή οικονομική διαχείριση για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα αργότερα. Έχετε σχέδια που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά σας, η αποτελεσματικότητα των σχεδίων εξαρτάται από τις ικανότητες και την ετοιμότητα σας να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η τύχη τώρα είναι με το μέρος σας για να διορθώσετε τα προβλήματα του παρελθόντος. Μόνο προσέξτε να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και αποφύγετε να ρισκάρετε. Αυτή την περίοδο είστε κοινωνικοί και προσιτοί, σας χαροποιεί το γεγονός να έχετε κοντά σας τα αδέλφια σας ή κάποιους αγαπημένους συγγενείς. Συζητάτε ήρεμα και ειλικρινά με τους άλλους, αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε για να συναντήσετε αγαπημένους συγγενείς.

Δίδυμοι

Αυτή την περίοδο είστε πολύ δυναμικοί και δραστήριοι, δεν μπορείτε να μείνετε για πολύ ώρα χωρίς να κάνετε κάτι. Η αλήθεια είναι ότι έχετε πολλά να κάνετε και δεν σας επαρκεί ο χρόνος για να τα προλάβετε. Δεν φοβάστε τίποτα και υπερασπίζετε με πάθος τις απόψεις σας και δεν διστάζετε να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους. Αυτό βέβαια δεν σας βγαίνει πάντα σε καλό, η βιασύνη και ορμή με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις μπορεί να σας παρασύρει σε διαπληκτισμούς ή ατυχήματα. Προσπαθήστε να κατευθύνετε όλη αυτή την ενέργεια δημιουργικά ώστε να πετύχετε τα σχέδια σας. Δεχτείτε τις συμβουλές των πιο έμπειρων στα θέματα που σας απασχολούν αν όμως συμφωνούν με τα δικά σας όνειρα και επιθυμίες. Αποφύγετε να έλθετε σε αντιπαράθεση με ένα συνεργάτη για τα οικονομικά σας διότι μπορεί να υπάρξει ρήξη στις σχέσεις σας. Αυτό το διάστημα πρέπει να αξιοποιείτε εποικοδομητικά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται ξαφνικά και να είστε σε ετοιμότητα για αλλαγές σχεδίων. Υπάρχει ενδεχόμενο να δεχτείτε συναισθηματική και οικονομική υποστήριξη από κάποιον άνθρωπο που έχετε τακτική επαφή ή σχέση. Κάποιοι από εσάς, μπορείτε όμως να κερδίσετε χρήματα από ακίνητη περιουσία ή μία μακροχρόνια επένδυση.

lilian-simoy

Καρκίνος

Οι προσωπικές απαιτήσεις και πιέσεις που δέχεστε εντείνουν την άγχος και σας οδηγούν σε μία διαρκή ετοιμότητα. Αποφύγετε όσο είναι δυνατόν τις ανταγωνιστικές διαθέσεις ή την ζήλια συνεργατών και του συντρόφου σας. Είστε αρκετά γενναιόδωροι τελευταία και μπορεί να παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα, αγορές και δώρα με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αργότερα οικονομικά προβλήματα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν ξαφνικά κάποιες ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας, μέσα από απρόβλεπτες εξελίξεις. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που θα υποστηρίξουν τα σχέδια σας για να αυξήσετε το εισόδημα σας, θα χρησιμοποιήσετε τον δυναμισμό σας για να πετύχετε το στόχο σας. Μαγνητίζετε και έλκετε κοντά σας ανθρώπους που σας αγαπούν, αλλά κι εσείς αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους με τρυφερότητα και αγάπη. Ξοδεύετε απλόχερα για την οικογένεια σας που συγκεντρώνει την αμέριστη προσοχή και το ενδιαφέρον σας, αλλά σας αναστατώνουν κάποιες αντιδράσεις που αλλάζουν τις ισορροπίες. Αν υπήρχαν κάποια σύννεφα στη σχέση σας, τώρα είναι ευκαιρία να συζητήσετε για να λυθούν τα προβλήματα.

Λέων

Αυτό το διάστημα, ζείτε με μία εσωστρέφεια που δεν σας αρμόζει ή είστε αρκετά απασχολημένοι με τις βαθύτερες ανάγκες και απαιτήσεις. Προσέχετε μήπως έλκεστε από λάθος άτομα και τα οποία προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν. Αγαπημένοι σας σας μπορεί να εκμεταλλεύονται κάποιες καταστάσεις εις βάρος σας. Ενδεχομένως να βασίζονται σε μία ευαισθησία σας για να υποχωρείτε στις επιθυμίες τους, καταπιέζοντας τις δικές σας. Ίσως όμως να έχετε καταλάβει τις προθέσεις και να σας έχει απογοητεύσει η συμπεριφορά τους ή να σας έχει προκαλέσει έκπληξη. Προσέχετε για δυσάρεστες αποκαλύψεις αν έχετε μια διπλή ζωή με μια παράλληλη ή παράνομη σχέση. Σε κάθε περίπτωση κάποια στιγμή θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα φανεί η αλήθεια. Στην ερωτική σας ζωή, θα ήταν καλό να δώσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την φλόγα και τον ενθουσιασμό και αναζωπυρώστε την ένωσή σας. Στην εργασία σας, υπάρχουν απρόοπτα και θα διεκπεραιώσετε εργασίες που απαιτούν δυναμική αντιμετώπιση, με την δύναμη της θέλησης σας, θα ανοίξετε δρόμους δημιουργικής δράσης. Κάποιος καλός φίλος θα υποστηρίξει τα σχέδια σας και θα σας βοηθήσει να προβάλλετε τις επιθυμίες σας..

Παρθένος

Είναι μια εβδομάδα που αισθάνεστε ότι θέλετε να αποφύγετε τις πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις που απαιτούν διαρκώς την προσοχή σας. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ύπνο, κάποιες φορές επιτυγχάνετε το στόχο σας, κάποιες δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε όσο το χρειάζεστε. Αυτό το διάστημα υπάρχει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις και στην δημιουργική τους πλευρά, αλλά απαιτείται υπομονή από μέρους σας. Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα κι έτσι θα ξέρετε τι θα γίνει. Κάποιοι στον εργασιακό σας χώρο θα εκμεταλλευτούν την εργατικότητα και την αίσθηση ευθύνης που σας χαρακτηρίζει και δεν θα σας αμείβουν ανάλογα, κάτι που θα σας απογοητεύσει πολύ. Στα οικονομικά σας, οι βιαστικές ενέργειες, οι αυθόρμητες και απότομες αντιδράσεις μπορεί να οδηγήσουν στην ανατροπή όσων με τόσο κόπο κερδήθηκαν. Αποφύγετε οποιαδήποτε αντιπαράθεση ή βιαστικές ενέργειες και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε επίπεδο σχέσεων. Αν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να είστε σίγουροι ότι έχετε να κερδίσετε πολλά. Ένα απρόοπτο, αναπάντεχο γεγονός θα ανατρέψει το πρόγραμμα σας και θα σας αναγκάσει να διακόψετε αυτό με το οποίο ασχολείστε. Οι φιλικές σχέσεις γίνονται πιο στενές και πιο τρυφερές, μια οικογενειακή φιλία θα σας υποστηρίξει.

Ζυγός

Δεν θα είστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά του αγαπημένου/ης σας, κάποιες στιγμές θα νιώθετε απογοήτευση από ενέργειες που δεν περιμένατε. Αυτά τα συναισθήματα θα υπάρχουν και από τις δύο πλευρές όμως δεν πρέπει να αφήσετε να διογκωθούν. Γρήγορα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα μπορέσετε να καταλάβετε την πραγματική αλήθεια της κατάστασης. Αν θέλετε να συνεχιστεί αυτή η σχέση θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον/ην σύντροφο σας, μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία και να συζητήσετε μαζί του/ης σοβαρά και ειλικρινά για να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Αυτό το διάστημα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές απαιτήσεις από την καριέρα σας και την εξέλιξη της δουλειάς σας, οι συνθήκες απαιτούν να ασχολείστε με καθήκοντα και υποχρεώσεις. Ενδεχομένως θέλετε να πειραματιστείτε με κάποιες αλλαγές που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σας για εργασία. Είναι μια περίοδος που προσέχετε ιδιαίτερα την δημόσια εικόνα σας, φροντίζετε να είστε όμορφοι και περιποιημένοι στις δημόσιες εμφανίσεις σας. Οι καλοί σας τρόποι, η σοβαρότητα σας, η ευχέρεια λόγου, η ετοιμολογία σας κάνει ελκυστικούς σε κάθε κοινωνική εκδήλωση. Ας είστε σε ετοιμότητα και προς το τέλος της Άνοιξης, θα δείτε τις προσπάθειες να αποδίδουν.

Σκορπιός

Αυτή την περίοδο είστε εντελώς απορροφημένοι με την προσωπική εικόνα σας, δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Επιδιώκετε αναγνώριση, ηθική και υλική ανταμοιβή. Όμως υπάρχει μεγάλη ρευστότητα στις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα να είστε σε σύγχυση και ο φόβος για την αποτυχία, σας αποπροσανατολίζει από τους στόχους. Αν η φήμη σας και η επαγγελματική σας θέση έχει αποκτηθεί με σκληρή δουλειά και αγώνα δεν έχετε να ανησυχείτε, αν όμως στο παρελθόν κάνατε λάθη και το πόστο το αποκτήσατε με πλάγιους τρόπους τότε θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Αν αγωνιστείτε με τόλμη δύναμη και θάρρος και αν έχετε πίστη στις ικανότητες σας, θα μπορέσετε να κατακτήσετε την κορυφή. Οι φιλοδοξίες σας, απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος του δυναμικού σας με αποτέλεσμα να παραμελείτε την οικογένεια σας. Οι επιδιώξεις και τα σχέδια σας αν είναι δημιουργικά και καλά προετοιμασμένα, μπορούν να έχουν πρακτική εφαρμογή. Ο έρωτας είναι με το μέρος σας, ίσως κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για την πορεία της σχέσης σας. Ενδεχομένως να δεσμευτείτε με υποσχέσεις που θα τηρηθούν και από τις δύο πλευρές.

Τοξότης

Στις συζητήσεις που θα κάνετε θα υπερασπίζετε τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας. Υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν με την κρίση σας και θα στηρίξουν τις απόψεις και τις ιδέες και θα βοηθήσουν να τις διαδώσετε. Αποφύγετε όμως τους διαπληκτισμούς με αυτούς που διαφωνούν μαζί σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους πείσετε ότι έχετε δίκιο, μπορεί με τα δικά τους δεδομένα να έχουν τη δική τους αλήθεια για τα πράγματα. Έχετε άμεση αντίληψη των ευκαιριών και την ικανότητα των ελιγμών που χρειάζονται για να πετύχετε στις προσπάθειές σας. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα βοηθήσουν στην βελτίωση των οικονομικών με μία αναζωογόνηση, αλλά έχετε ρισκάρει αρκετά και ίσως είστε τώρα σε αδιέξοδο. Μην καθυστερείτε άλλο και ξεκινήστε από την αρχή, αν χρειαστεί. Αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσετε εντάσεις σε όλες σας τις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές για οικονομικούς λόγους, από σας εξαρτάται και από την ψυχραιμία που θα επιδείξετε αν θα πάρουν έκταση τα πράγματα ή θα αποσοβηθεί η ένταση. Αν μπορέσετε να έχετε τον έλεγχο των εξελίξεων και γνωρίζετε τα όρια των δυνατοτήτων σας θα μπορέσετε να πετύχετε στα σχέδια σας.

Αιγόκερως

Όσο σκληρά και υπεύθυνα κι αν εργάζεστε δεν αμείβεστε όσο πρέπει. Οι λογαριασμοί και τα έξοδα είναι περισσότερα από όσα είχατε υπολογίσει, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί. Η ευρύτερη κατάσταση, σας γεμίζει ανασφάλεια και δεν σας επιτρέπει να δραστηριοποιηθείτε ήρεμα. Θα έχετε επιτυχία στις προσπάθειες και στα επαγγελματικά σας σχέδια αν έχετε πίστη στις ικανότητες σας, ετοιμότητα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ικανότητα ελιγμών χρησιμοποιώντας επιλογές ώστε να αυξήσετε τα κέρδη σας. Ο εκνευρισμός, το άγχος είναι οι αιτίες που μπορεί να σας οδηγήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Ακόμα υπάρχει το ενδεχόμενο στον εργασιακό σας χώρο να δημιουργηθεί ένταση στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάθε συμμετοχή σας σε διαπληκτισμούς γιατί δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας με αποτέλεσμα να πάρουν έκταση τα γεγονότα. Το ταίρι σας δείχνει την αγάπη του και με την φροντίδα του. Αλλά αισθάνεστε πως απαιτεί όλο και περισσότερα από εσάς. Το ίδιο έντονη μπορεί να είναι η ατμόσφαιρα στην οικογένεια. Ίσως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε όλοι τις σχέσεις σας και να ξεκινήσετε από την αρχή, με νέα δεδομένα.

Υδροχόος

Αυτό το διάστημα θέλετε να χαλαρώσετε και να βρείτε χρόνο για σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, έχετε αισιοδοξία, και επιδιώξτε μία παροδική απομόνωση από καθήκοντα και υποχρεώσεις που έγιναν φορτικά. Όσοι από σας είστε αδέσμευτοι είστε έτοιμοι να ζήσετε την περιπέτεια και να πειραματιστείτε με καινούργιες γνωριμίες που θα σας οδηγήσουν σε ένα όνειρο γεμάτο πάθος. Οι υποχρεώσεις στην εργασία σας είναι έντονες και πιεστικές, αλλά κι εσείς αναλαμβάνετε με προθυμία πολλά, γι αυτό είστε σε αδιέξοδο. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τους υφισταμένους είναι καλές αλλά όχι σταθερές. Αυτή την περίοδο αντιμετωπίζετε προβλήματα ανταγωνισμού και αντιζηλίας, που πιθανόν να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο εντελώς απροσδόκητα. Η ψυχραιμία και η αποστασιοποιημένη στάση μόνο βοηθούν τελικά. Με το συγγενικό περιβάλλον υπάρχουν διαπληκτισμοί και αντιδράσεις, ή διαφορετικές προσεγγίσεις. Σε μία συμφωνία επέρχεται πιθανώς ρήξη, ή πρέπει να πάρετε άμεσες αποφάσεις και επίπονες.

Ιχθείς

Αν είστε καλλιτέχνες ή δημιουργικοί, είστε πολύ αποδοτικοί, προγραμματίζετε να διεκπεραιώνετε εργασίες που απαιτούν δυναμική αντιμετώπιση, δεν ξοδεύετε την ενέργεια σας άσκοπα σε ανούσιους ανταγωνισμούς αλλά ο δυναμισμός σας διοχετεύεται για να πετύχετε τον στόχο σας. Παράλληλα όμως αναζητάτε την αναγνώριση του κόπου σας, όμως αυτό δεν γίνεται πάντοτε, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε. Αντιλαμβάνεστε ότι οι εργοδότες ή οι προϊστάμενοι σας, εκμεταλλεύονται την ευσυνειδησία σας και αυτό σας στεναχωρεί. Το γεγονός ότι ο έρωτας είναι για σας αυτό που γεμίζει τη ζωή και σας δίνει κουράγιο να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία. Αυτό το διάστημα όσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές με τον/ην σύντροφο σας. Είστε σίγουροι ότι η σχέση αυτή είναι για σας σχέση ζωής, αλλά μην υπερβάλλετε. Κάποιοι θα αισθανθείτε έτοιμοι για να γίνετε γονείς, γεγονός το οποίο θα συμπληρώσει την ευτυχία σας. Όσοι από σας είστε αδέσμευτοι δεν θα παραμείνετε μόνοι για πολύ ακόμα, αν αυτό το διάστημα, ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, αλλά μην βιαστείτε να επενδύσετε για την διάρκειά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;