Ζιρινόφσκι για το φρενοκομείο!

Ζιρινόφσκι για το φρενοκομείο!

Επιτέθηκε ελεεινά σε έγκυο δημοσιογράφο του Russia Today, ζητώντας από τους άντρες της φρουράς του να το βιασμό της!

Ο γνωστός για το ρατσιστικό του λόγο εθνικιστής πολιτικός Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι επιτέθηκε εντελώς αναίτια, οδηγώντας την στο νοσοκομείο από την ταραχή που της προκάλεσε, στη δημοσιογράφο Στάλλα Ντουμποβίτσκαγια του ρωσικού καναλιού Russia Today, το οποίο ήδη ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Ρώσου φανατικού πολιτευόμενου.

Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν η Ρωσία πρέπει να απαντήσει στην απαγόρευση εισόδου στους Ρώσους που επιβλήθηκε από την Ουκρανία, ο Ζιρινόφσκι επιτέθηκε αρχικά στις γυναίκες πολιτικούς στην Ουκρανία, λέγοντας ότι είναι νυμφομανείς και στη συνέχεια είπε προς την έγκυο δημοσιογράφο της είπε ότι κι εκείνη είναι νυμφομανής, με την εκπρόσωπο του Τύπου να του ζητά να σταματήσει την επίθεση επικαλούμενη την εγκυμοσύνη της, κάτι που προκάλεσε το οριστικό φαλλοκρατικό παραλήρημα του Ρώσου εθνικιστή, ο οποίος της είπε φωνασκώντας ότι «δεν είναι μέρος αυτό εδώ για σένα αν είσαι έγκυος! Χρειαζόμαστε υγιείς ανθρώπους!

Οι έγκυες πρέπει να μην πηγαίνουν για δουλειά αλλά να κάθονται σπίτι τους και να φροντίζουν τα παιδιά τους! Το κατάλαβες; Τσακίσου και φύγε από εδώ καταραμένη λεσβία», ενώ παράλληλα ζήτησε από τους άντρες της προσωπικής του ασφάλειας «να την πλησιάσουν και να τη βιάσουν δυνατά».

Τα σχόλια περιττεύουν, παρά την υποκριτική συγνώμη που ζήτησε αργότερα ο Ζιρινόφσκι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;