Παρουσίαση θεατρικής παράστασης: Ισμήνη και Καλυψώ!

2

Ένα ψυχολογικό δράμα που πλαισιώνεται από δύο ηθοποιούς, την Κατερίνα Μπουζάνη και την Ντένυ Αργυροπούλου, παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα στο θέατρο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων στο Θησείο.

Ο λόγος για την παράσταση Ισμήνη και Καλυψώ. Ένα πενηντάλεπτο έργο, το οποίο αφορά τις συνέπειες που δημιουργεί στα παιδιά η εγκατάλειψή τους από τους γονείς.

Το κείμενο, τη σκηνοθεσία και την επιμέλεια του φωτισμού ανέλαβε η Έφη Μεράβογλου. Όντας σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης, η Έφη έχει δώσει τη δική της πινελιά στις παραστάσεις: One night in heaven, Έγκλημα στο Χωριάν Espresso, Ζητείται Δράκουλας, Πίστεψε σε κάτι, Epiclot, Παρασκευή και 13, 8 Γυναίκες κατηγορούν εσένα, Dreamville, Οι Μούσες, Καμπαρέ ο κόσμος κ.ά.

Η παράσταση ξεκινάει με μια έντονη μουσική η οποία πλαισιώνει συνήθως τα ατμοσφαιρικά θρίλερ. Όλα τα γεγονότα εκτυλίσσονται σε ένα δωμάτιο του σπιτιού των δύο αδερφών και κάποια από αυτά στον κήπο. “Σ’ αγαπώ”, “Σε λατρεύω”, “Συγγνώμη”. Φράσεις που είναι γραμμένες στον τοίχο του δωματίου, μαζί με διάφορες χρονολογίες κατά τη διάρκεια του έργου.

Η Ισμήνη και η Καλυψώ είχαν ορκιστεί: “Πάντα εμείς οι δύο”. Μια σχέση εξάρτησης και ζήλειας ενώνει τα δύο κορίτσια, σχέση που δημιουργήθηκε ύστερα από όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Μεταξύ τους όμως υπάρχει μια βασική διαφορά…

Τα πρόσωπα που αναφέρονται είναι μια μάνα αλκοολική, ένας πατέρας εξαφανισμένος, μια γιαγιά προστατευτική και δύο αδερφές με ψυχολογικά προβλήματα. Βαρύ, δύσκολο, αλλά καθαρό, ειλικρινές, straight to the heart.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;