Εβίβα: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας

63_414x290

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας παραγωγής μικρού μήκους της εταιρίας Τ-ShOrt σε σκηνοθεσία Δημήτρη Νάκου και Αμέρισσας Μπάστα. Η ταινία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου και κινηματογραφήθηκε σε επιλεγμένες τοποθεσίες της περιοχής. Το πρωταγωνιστικό τρίο, που αποτελείται από τους Γιώργο Κοτανίδη, Άλκη Παναγιωτίδη και Δημήτρη Πιατά, πλαισιώθηκε από την Ζωή Νικολοπούλου, ενώ σε μικρό χαρακτηριστικό ρόλο εμφανίζεται η Χριστίνα Θωμαΐδου.

Η ταινία είναι μια κοινωνική κωμωδία με στοιχεία road movie. Συγκεκριμένα παρακολουθούμε το ταξίδι δυο φίλων προς το χωριό του τρίτου φίλου τους με σκοπό να παρευρεθούν στην κηδεία του. Μια σειρά από απρόσμενες καταστάσεις καθυστερούν τους φίλους από την έγκαιρη άφιξη στον προορισμό τους και τούς οδηγούν τελικά σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και επαναπροσδιορισμού της σχέσης τους και των αξιών της φιλίας και της ζωής.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την ταινία ζητάμε τη συνδρομή σας, προκειμένου να καλύψουμε τα έξοδα του post production, δηλαδή το μοντάζ, τα εργαστήρια εικόνας και ήχου. Μέρος των χρημάτων θα διατεθεί για την προώθηση σε φεστιβάλ. Για να μας βοηθήσετε, επισκεφθείτε τη σελίδα του project στο indiegogo:

https://www.indiegogo.com/projects/eviva/x/6705247#home

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;