Ψηφοφορία για το όνομα δημοτικής παράταξης για την Αθήνα!

Kontouli Thiseio

Η συνέλευση πολιτών της Αθήνας που στηρίζει την υποψηφιότητα της Ιωάννας Κοντούλη για τη δημαρχεία της Αθήνας καλεί σε συμμετοχική εκλογή του ονόματος της κίνησης.

Μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που ολοκληρώνεται την Πέμπτη το βράδυ θα αναδειχθεί το όνομα της ανεξάρτητης, οικολογικής και κοινωνικά αλληλέγγυας δημοτικής κίνησης που θα διεκδικήσει το Δήμο Αθήνας, με υποψήφια Δήμαρχο την Ιωάννα Κοντούλη. Ο συγκεκριμένος τρόπος επιλογής προκρίθηκε από τα μέλη της κίνησης για να συμβολίσει τον συμμετοχικό και αμεσοδημοκρατικό χαρακτήρα του εγχειρήματος, ακόμα και για τη διαδικασία ονοματοδοσίας της νέας δημοτικής κίνησης.

Τα ονόματα που μετά από τη συνέλευση των μελών προέκυψαν ως υποψήφια για τη διαδικασία τελικής επιλογής μέσω διαδικτύου είναι τα εξής:

ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΙ.Κ.Ο.Σ – Αθηναίων ΟΙκολογία Κινήματα Όραμα Συμμετοχή

ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ

Π.Ν.ΟΙΚ.Α – Πρωτοβουλία για μια Νέα και ΟΙΚολογική Αθήνα

ΑΝ.ΟΙΚ.Ο ΑΘΗΝΑ – ΑΝεξάρτητη ΟΙΚολογική Ομαδα Αθήνα

Όσοι πολίτες θέλουν να λάβουν μέρος στην ηλεκτρονική ψηφοφορία εκλογής ονόματος της δημοτικής παράταξης της υποψήφιας δημάρχου Αθηναίων Ιωάννας Κοντούλη και της συνέλευσης πολιτών της Αθήνας που στηρίζει μια διαφορετική προσπάθεια σχηματισμού- συνδιαμόρφωσης ενός πολιτικού δημοτικού φορέα για την Αθήνα «από τα κάτω», σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα του Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100008116292770) που έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό. Παράλληλα, μπορούν να διαβάσουν και το αναρτημένο από το σχήμα για διαβούλευση προσχέδιο διακήρυξης και να κάνουν τις δικές τους παρατηρήσεις και προτεινόμενες τροποποιήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 0 
 0 
 1