Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 7-13 Απριλίου

zodia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 7-14/4/14
Προκλήσεις και αντιθέσεις
Από την Λίλιαν Σίμου

Μελετώντας τον αστρολογικό μας χάρτη για την εβδομάδα αυτή, θα βρούμε ένα σχηματισμό να δημιουργείται και να επικρατεί σταδιακά.

Ο ανάδρομος Άρης στον Ζυγό, συναντά σε αντίθεση τον Ήλιο. Ο πρώτος σε θέση αδυναμίας, ενώ ο δεύτερος σε ισχυρή θέση, οι δύο αρσενικοί πλανήτες, δηλώνουν άμεσα και δυναμικά, την τάση για ανταγωνισμούς, αντιζηλίες, αντιδράσεις, προκλήσεις και ρήξη στις σχέσεις μας.

Στην θετική τους πλευρά, φέρνουν εγρήγορση, αμεσότητα, πάλη και δράση σε κάθε σημαντικό τομέα που θέλουμε να κατακτήσουμε.

Πώς θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε αυτό το σχήμα; Τι χρειαζόμαστε πραγματικά αυτές τις μέρες; Η αντίθεση του ανάδρομου Άρη τι προμηνύει;

Ερωτική σύμπραξη των δύο πλανητών, μπορεί να φέρει ρήγμα στις μόνιμες σχέσεις, αλλά και θαυμαστές που θα μας οδηγήσουν σε διλήμματα.

Ας θυμηθούμε, πως η περίοδος αυτή δεν ευνοεί ξεκινήματα και θα ήταν καλό να αποφύγουμε τις περιπέτειες.

Η ερωτική μας έκφραση εκδηλώνεται χωρίς αναστολές, αγαπάμε με πάθος για την ελευθερία, απελευθερωμένα και χωρίς ταμπού. Οι ερωτικές σχέσεις προκύπτουν συνήθως κάτω από βιαστικές αποφάσεις αλλά περιέχουν και το στοιχείο της επικοινωνίας. Η σχέση επιβιώνει μόνο όταν υπάρχει το στοιχείο του απρόβλεπτου και του παρορμητικού. Οι περίεργοι λίγο ιδιόρρυθμοι άνθρωποι έχουν το συστατικό για να μας κάνουν να μπούμε σε σχέση, φέρνοντας ανατροπές και εκπλήξεις, με στόχο να αφυπνιστούν τα πάθη, επιθυμίες αλλά και όνειρα που ως τώρα δεν είχαν βρει την εκπλήρωσή τους.

Για τον ανάδρομο Άρη στον Ζυγό μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Προσοχή: Για τις προσωπικές σας προβλέψεις μέρα προς μέρα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υπολογιστικό μας πρόγραμμα των Διελεύσεων και θα διαβάζετε τις προδιαγραφές μέσα από τον ατομικό σας χάρτη.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια

(Σας συνιστούμε να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας. Όποιος δεν τον γνωρίζει, μπορεί να μας ή να τον βρει στα υπολογιστικά μας προγράμματα.)

lilian-simoy

Κριός

Διανύετε μία καλή περίοδο αυτοπροβολής και ικανοποίησης. Η αντίθεση που περιγράψαμε σας αφορά άμεσα και σας προκαλεί διαρκώς. Μεγάλο βάρος δίνετε στα ερωτικά σας κι εκφράζεστε έντονα, με πάθος, αλλά και ανυπομονησία. Όμως η ατμόσφαιρα των ημερών σας κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτους και εριστικούς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρεξηγήσεις και καυγάδες στη σχέση σας. Μην εκθέτετε την σχέση και την προσωπική σας ζωή και μην αφήνετε να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Καλό είναι να κρατάτε τα θέματα της ιδιωτικής ζωής μακριά από αδιάκριτους. Το θετικό στο όλο σκηνικό που σας βαραίνει τη διάθεση είναι ότι έχετε σφαιρική εικόνα στο τι είναι σκόπιμο να γίνει και τι όχι. Όμως θα υπάρχει από μέρους σας μια ασυνήθιστη ερωτική διάθεση. Δεν μπορείτε να μείνετε αδρανής δίχως το κάλεσμα για μία ερωτική περιπέτεια. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη, μπορεί να έρθει μία έκπληξη από το παρελθόν, ή μία πρόκληση που μετά ίσως μετανιώσετε.

Κυνηγώντας το ιδανικό του έρωτα, είναι δύσκολο να το αγγίξετε, όσο κι αν προσπαθείτε. Ενδεχομένως δεν είστε πολύ συγκεκριμένοι στην εικόνα που αναζητάτε. Η γοητεία σας παγιδεύει και εσάς τους ίδιους αλλά κυρίως όποιον σας συναναστρέφεται σε φιλικό επίπεδο. Επιδιώξτε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι και να επιδείξετε καθαρότητα στις προθέσεις σας. Γοητευτικοί ιδιαίτερα, μαγνητίζετε τα βλέμματα και μπαίνετε σε πειρασμό. Αλλά η μόνιμη σχέση σας θα καραδοκεί και θα έρθετε σε σύγκρουση. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι αυτές τις μέρες, τότε ένα άτομο από το παρελθόν τρέφει συναισθήματα αντιζηλίας και προσπαθεί να σας αντιπαραταθεί.

Ταύρος

Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι και κάπως αγχωτική για σας και να προκληθεί μία παροδική αναστάτωση. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να χαλαρώνετε συχνά και να ηρεμείτε δίχως σκέψεις ή εκνευρισμό. Στα αισθηματικά σας ίσως είστε σε μία κρυφή περιπέτεια. Αν αυτό όντως συμβαίνει, επιθυμίες, φλόγα, πάθη, γοητεία, ερωτισμός και όνειρο, εμπλέκονται και σας παρασύρουν εκτός πραγματικότητας. Αν είστε δεσμευμένοι και βιώνετε μία τέτοια εμπειρία, κινδυνεύετε να εκτεθείτε και θα ήταν καλό να πάρετε τα μέτρα σας. Μην εμπιστεύεστε κανένα, γιατί το μυστικό σας δύσκολα θα παραμείνει κρυφό.
Αν είστε ελεύθεροι, τότε ζήστε παρασκηνιακά την ερωτική φλόγα και μην δώσετε λαβή για σχόλια. Κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν την αδυναμία σας αυτή για ίδιον όφελος. Δεν αποκλείεται να είναι άτομα από τον εργασιακό σας χώρο. Ωστόσο, θα είστε επικοινωνιακοί και θα μπορούσατε να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας, και κυρίως να ακούτε τους προβληματισμούς τους ή να τους δίνετε συμβουλές. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε τα σχέδια που είναι σημαντικά για εσάς. Η περίοδος αυτή ευνοεί την ομαδική εργασία. Η ικανότητά σας και οι κοινωνικές γνωριμίες θα εκτιμήσουν τις δεξιότητές σας και θα έχετε την απαραίτητη επαφή ή επικοινωνία που θα ανοίξει πόρτες και προοπτικές.

Η ευαισθησία σας αυξάνεται και η γενναιοδωρία σας το ίδιο, ενώ έχετε τις δυνατότητες για μια χαλαρή, τυχερή, και ελπιδοφόρα τροπή στη ζωή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή πρώτη εντύπωση στους άλλους. Οι προσωπικές επιθυμίες και τα κρυφά όνειρα αυξάνονται!

Δίδυμοι

Με την έμφαση στον οίκο των φιλικών σχέσεων και των ομαδικών προσπαθειών, η περίοδος αυτή ευνοεί την ομαδική εργασία. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για αθλητισμό ή καλλιτεχνική δραστηριότητα, έχετε θέληση, έμπνευση, αισθητική, όραμα και δύναμη να προχωρήσετε. Νέες προοπτικές μπορεί να βρεθούν, να αγαπήσετε ένα νέο στόχο και να γοητευθείτε από ένα άτομο που θα σας ωθήσει προς νέους ορίζοντες. Η διάθεση σας ωθεί να βλέπετε το μέλλον με φωτεινές προδιαγραφές. Συναντάτε νέα άτομα, μαγνητίζετε και μαγνητίζεστε, αρέσετε δίχως δυσκολία και σας έλκουν άνθρωποι που δεν είναι συγκαταβατικοί και συντηρητικοί. Στους κόλπους μίας συντροφιάς, ή ενός συλλόγου, ή σωματείου, θα σας δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα. Αν ήδη είστε δεσμευμένοι, θα υπάρξουν προβλήματα από το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να ανταποκριθείτε, αλλά ας μην δώσετε άμεσα στόχο στο περιβάλλον σας. Κάποιο άτομο από το παρελθόν, που βολιδοσκοπούσε να κερδίσει την καρδιά σας, ακόμη προσπαθεί να εισβάλλει με ανέντιμο τρόπο στη ζωή σας. Προσπαθείτε να μην εκτίθεστε στην κακεντρέχεια και στη ζήλια των άλλων.
Από ανθρώπους που σας συμπαθούν, θα πάρετε ένα δώρο, είτε ως αντικείμενο, είτε ως φιλία και θαυμασμό.

Καρκίνος

Ο ενδιαφέρων σχηματισμός που αναφέραμε στην εισαγωγή της εβδομάδας, ωθεί τις προσπάθειές σας για να σας δώσει δύναμη και μαχητικό πνεύμα, δύο χαρακτηριστικά που πρέπει να εφαρμοστούν στην επαγγελματική σας δραστηριότητα αλλά και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Ένα περίεργο παιχνίδι εξελίσσεται εκεί, με τα ερωτικά στοιχεία του Άρη. Αν είστε παντρεμένοι και υπάρχει μία ρωγμή στη σχέση σας, θα ήταν καλό να προσπαθήσετε ακόμη μία φορά για την αποκατάσταση του γάμου σας, αλλά με αγάπη και όχι διάθεση αντεκδίκησης. Αλλά να ξέρετε, πως υπάρχουν προκλήσεις και ίσως αποφασίσετε να ενδώσετε σε μία νέα ιστορία αγάπης, ή φλερτ που θα σας φέρει πιο κοντά στη φρεσκάδα των πρώτων στιγμών του έρωτα. Δεν θα είναι όμως λιγότερο δυνατό, να βρείτε τον τρόπο να γεφυρώσετε τις διαφορές με το ταίρι σας και να κάνετε μαζί μία νέα αρχή, αναπτερώνοντας συναισθήματα και πάθος. Αν όμως αισθανθείτε απειλή, τότε πρέπει να φυλαχτείτε, καθώς τα προβλήματα του παρελθόντος, είναι ορατά και μπορεί να δεχθείτε μία επίθεση που θα σας ξαφνιάσει. Από την άλλη πλευρά, από μέρους σας, η ανάγκη για μία νέα εμπειρία στον έρωτα, δεν θα πρέπει να γίνει με γνώμονα την ζήλια ή ένα πάθος. Εάν είστε αδέσμευτοι, παίζετε με την σαγήνη και την γοητεία. Αντλείτε τον θαυμασμό στον κοινωνικό σας χώρο και ίσως πρέπει να προσέχετε για ένα σκάνδαλο στον επαγγελματικό σας χώρο.

Λέων

Επειδή το ζώδιο του Ζυγού έχει θετική γωνία προς το ζώδιό σας, θα λέγαμε πως οι προδιαγραφές δείχνουν πως θα έχει σταθεροποιητική επιρροή μάλλον από συναισθηματική άποψη. Βέβαια, αν και οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες από αυτές άλλων συνδυασμών και ζωδίων, θα πρέπει να προσέχετε τις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρει το κλίμα γοητείας και μαγνητισμού που επικρατεί αυτές τις μέρες. Θα ενθουσιαστείτε προφανώς και θα είναι δύσκολο να βάλετε τάξη ή μέτρο στα αισθηματικά σας. Κάποιες γνωριμίες τείνουν να είναι περισσότερο ιδεατές, παρά πραγματικές. Ίσως σας έλκει το κοινό υπόβαθρο σε απόψεις, φιλοσοφία ζωής και σκέψης. Αλλά είναι αρκετό για να επενδύσετε σε μία νέα εμπειρία; Αν όντως κρίνετε πως είναι αυτό που ζητάτε, τότε μπορείτε να γοητεύσετε και να γοητευθείτε σε ένα χώρο με πνευματικές αναζητήσεις. Θα εντυπωσιάσετε με τον λόγο σας και θα σας έλκει ένα άτομο με ίδια ιδεολογία. Προσέχετε όμως, γιατί δεν είναι μόνο αυτό αρκετό για να διαρκέσει στο μέλλον μία σχέση. Ωστόσο, για ένα ζώδιο που βασίζει πολλά στην επικοινωνία, είναι μία γερή βάση. Ο Κρόνος απαιτεί να είστε σε ισορροπία, καθώς ξέρετε πλέον πως θέλετε να υπάρχει υπεθυνότητα και όχι μία περιστασιακή περιπέτεια στη ζωή σας. Αν και οι προκλήσεις των ημερών μπορεί να σας κάνουν να το αγνοήσετε, ως μήνυμα, ας χαρείτε τις ομορφιές μίας καλής επικοινωνίας και νέων ανθρώπων που σας προσεγγίζουν. Ωστόσο, μία γνωριμία από το παρελθόν, σε ένα στενό περίγυρο, θα επιδιώξει να προκαλέσει πρόβλημα. Μπορεί να πάρετε ένα μήνυμα, ένα γράμμα, ένα νέο, ή να είναι μία απρόβλεπτη συνάντηση αυτή η επαφή, μην σταθείτε στο χθες. Αν πάλι, ο νους σας είναι προσκολλημένος στο χθες, απομακρυνθείτε και κοιτάξτε μπροστά!

Παρθένος

Οι μέρες που ακολουθούν σας κάνουν να θέλετε να περάσετε μία χρονική περίοδο απομόνωσης και απόσυρσης, για να ζήσετε προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε λοιπόν ήδη σε σχέση, ο ουρανός προδιαγράφει όμορφες ιδιαίτερες στιγμές και έντονα συναισθήματα, που ίσως σας ξαφνιάσουν κι εσάς τους ίδιους. Στο ερωτικό σας στοιχείο φωτίζονται συγκινήσεις και πάθη. Γοητεία, με ένα μαγικό σχεδόν τρόπο, θα φέρει ανανέωση στη σχέση σας και μπορεί να σας δώσει νέο νόημα. Οι δεσμοί γίνονται ισχυρότεροι και μπορείτε να εκφραστείτε δίχως επιφυλάξεις πλέον. Με τον Πλούτωνα για μεγάλο χρονικό διάστημα στον οίκο των σχέσεων και τον οίκο του πάθους τονισμένο αυτές τις μέρες, θα λέγαμε πως βιώνετε μία νέα εμπειρία έκφρασης και αγάπης στον ερωτικό σας τομέα. Απλά, επειδή έως τώρα ήσασταν συνήθως πολύ ντροπαλοί, προσέχετε περισσότερο στην έκφραση του πάθους. Υπάρχει η περίπτωση, αν το υποστηρίζει το ατομικό σας ωροσκόπιο, να προσκολληθείτε σε ένα άτομο μόνο και μόνο επειδή σας συγκινεί στον τομέα αυτό και θα παραμελήσετε άλλα του χαρακτηριστικά. Δεν θα είναι εύκολο λοιπόν να ξεπεράσετε τις αδυναμίες του και αυτό θα σας εγκλωβίσει. Στην περίπτωση όμως που υπάρχει σαφής διάκριση και σωστή ποιότητα σε όλα τα επίπεδα της σχέσης, αφεθείτε στο νέο αυτό προφίλ αυτοέκφρασης. Αν είστε μόνοι αυτή την περίοδο, υπάρχει ένας εκνευρισμός και μία εσωτερική αναστάτωση. Μπορεί να πάρετε την πρωτοβουλία για μία σχέση που τελικά θα διαπιστώσετε πως δεν άξιζε όσο φανταστήκατε. Ο ανάδρομος Άρης περιορίζει τις δυνατότητες για μία δυναμική και διαρκή παρουσία συντρόφου αν βεβιασμένα κάνετε ένα βήμα αυτές τις μέρες. Φυσικά, αυτό είναι η γενική προδιαγραφή, καθώς το ατομικό ωροσκόπιο και αυτό της συναστρίας θα δείξει αν και πόσο μπορεί να διαρκέσει μία νέα σχέση.

Ζυγός

Πόσο γλαφυρό είναι το τοπίο των σχέσεων για σας, αλλά και πόσο αντιτίθενται τα στοιχεία με τα οποία προσπαθείτε να παλέψετε! Η αντίθεση του Άρη στο ζώδιό σας προς τον Ήλιο, αφυπνίζει πάθη, συγκινήσεις, συναισθήματα που περιέχουν αδυναμίες αλλά και εξάρσεις, όλα μέσα από ένα κλίμα επανάστασης, όπου περιμένετε να βρείτε την αλλαγή και να απαλλαγείτε τελικά από την ταλαιπωρία που εξακολουθεί να σας γυρίζει στο χθες και πλήττει την αξιοπρέπεια ή τον εγωισμό σας. Πρέπει να τολμήσετε να δείτε βαθιά μέσα σας, την αιτία των όσων συμβαίνουν σήμερα. Να αντιμετωπίσετε τις δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες. Να αναγνωρίσετε τα δικά σας λάθη. Αυτή η υποχρέωση προς τον εαυτό σας δεν περιορίζεται καν μέσα στο διάστημα που διανύετε αυτή την εβδομάδα, αλλά ενισχύεται επειδή προκαλείστε να φέρετε ένα άνεμο ανανέωσης στη ζωή σας.
Αλλά μήπως τα πάθη δεν σας επιτρέπουν να το κάνετε; Στον τομέα των σχέσεων, η μαγεία και η γοητεία εμπλέκονται με επαναστατικό τρόπο και φέρνουν περίεργες αντιδράσεις. Έλξη και απώθηση με έντονες διαμάχες, αλλά και επανασυνδέσεις, ίσως είναι το προφανές τοπίο των ημερών που ακολουθούν. Μην προσπαθήσετε να λύσετε τώρα τις διαφορές σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Αν έχετε μία σχέση που ασκεί πάνω σας ιδιαίτερη γοητεία, θα αισθάνεστε παγιδευμένοι, αλλά ίσως τελικά είναι αυτό που σας αρέσει. Πριν πάρετε απόφαση, σκεφθείτε τα δώρα της. Αν όμως προκύψει μία νέα πρόκληση, τότε θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε πειραματισμούς. Ίσως η συναστρία δείξει τι συμβαίνει τελικά και αν αξίζει αυτό που συμβαίνει στη ζωή σας.

Σκορπιός

Είστε εκ φύσεως αφοσιωμένοι με πείσμα και πάθος στο έργο σας. Πολλά και ανατρεπτικά όμως τα γεγονότα αυτών των ημερών, σας βγάζουν από τις συνήθειές σας. Μην αναστατωθείτε. Αφεθείτε στις προκλήσεις και δείτε λίγο διαφορετικά τη ζωή. Η ρουτίνα δεν μπορεί να διατηρηθεί και νέες γνωριμίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο, προσφέρουν ένα αέρα ανανέωσης και συγκινήσεις πολλές και διαφορετικές. Σε πρώτο βαθμό βέβαια, το ερωτικό στοιχείο λειτουργεί ως πρόκληση, ξάφνιασμα και μαγνητισμός. Έλξη από κάποιο άτομο που δεν περιμένατε. Η αίσθηση μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά αντιδράτε δίχως να δημιουργείτε εντυπώσεις. Προσέχετε για ένα σκάνδαλο που μπορεί να σας εκθέσει και να διακυβεύσει την φήμη σας. Εσείς πάντα προσπαθείτε να διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ. Λίγο δύσκολο θα είναι αυτή την εποχή. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν να αναπτύξετε συναισθήματα ζήλιας ή να προκαλέσετε την μήνη και την ζήλια από ένα άτομο που δεν περιμένατε.

Εμφανίζεται μία κρυφή εχθρότητα ή αντιπαλότητα και αυτό μπορεί να σας κάνει να αναστατωθείτε. Αν είστε αποφασισμένοι για περιπέτεια, ας το τολμήσετε. Αλλά διατηρείτε όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους και μην εκθέτετε τις σκέψεις σας. Αν έχετε όμως μία σοβαρή σχέση, που ενδεχομένως περνά μία κρίση, συζητήστε μαζί του/της και προσπαθήστε να βρείτε την λύση, πριν αλλάξετε άρδην την ζωή σας. Αν υπάρχουν απωθημένα και δεν τα χειρίζεστε καλά, θα διαπιστώσετε πως μπορεί να γίνετε καυστικοί και επιθετικοί με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Ας ελέγχετε λίγο περισσότερο τα αισθήματά σας και τις αδυναμίες που σας παρακινούν.

Τοξότης

Θετική γωνία έχει το ζώδιό σας με την αντίθεση που περιγράφηκε στην αρχή του άρθρου μας. Ωστόσο, επιδιώκετε μία σχέση κατά την κρίση σας σωστή, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να το συζητήσετε και να το μεταφέρετε στους άλλους. Ο Ήλιος στον τομέα των συναισθηματικών σας, είναι η ευκαιρία που ζητάτε. Εκμεταλλευτείτε τη! Απελευθερωθείτε από το φορτίο των υποχρεώσεων και την αναβλητικότητά σας. Αυτό που επιθυμείτε αυτές τις μέρες, είναι η συναισθηματική έκφραση, η ανάγκη να βρείτε την αγάπη, να αλλάξετε λίγο την δυσάρεστη και ζοφερή καθημερινότητα, να αγγίξετε πνευματικά και όχι μόνο ένα άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει, να κάνετε μία νέα αρχή με το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι.

Πολλά νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν προκαλώντας σας να αλλάξετε τον τρόπο του έρωτα και της σχέσης στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι, μπορείτε άνετα και ελεύθερα να γοητεύσετε και να γοητευθείτε. Λίγο δύσκολο να επιλέξετε προφανώς, επειδή διστάζετε να σταθείτε σε ένα μόνο θαυμαστή. Θα επιδιώξετε την διασκέδαση και εκεί θα είστε στο επίκεντρο της συντροφιάς ή του χώρου. Θα φανείτε αρκετά άνετοι και προσεγγίσιμοι, αν και αυτό δεν συμβαίνει στην ουσία. Θα απογοητευθεί ή θα δυσκολευτεί όποιος πιστέψει πως σας κέρδισε άμεσα και εύκολα. Η θετική σας εικόνα όμως προκαλεί την αντιζηλία. Μάλιστα αυτό θα συμβεί μέσα από άτομα που φαίνονται φίλοι. Θα σας εκπλήξει πόσο άδικα μπορεί να φερθεί κάποιο από αυτά. Στην ουσία –αν δεχθείτε επίθεση- θα είναι από την ανάγκη να σας κάνει να το προσέξετε. Εγωιστικά τα κίνητρα και ίσως ιδιοτελή. Μην πτοηθείτε. Αλλά μην κρατάτε επίσης μέσα σας την πικρία.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, έχετε την τάση να θέλετε να μείνετε στο σπίτι ή να είστε σε ένα οικείο χώρο, που θα σας προσφέρει την έκφραση και την άνεση που επιθυμείτε. Μην αντιδράσετε. Απολαύστε τη ζεστασιά της οικογένειας, ανταλλάξτε ιδέες, συζητήστε, αναθερμάνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας. Αν είστε ήδη παντρεμένοι ή συμβιώνετε με το ταίρι σας, η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μία όμορφη προσέγγιση και να αναζωογονήσετε αισθήματα και συγκινήσεις, είναι αυτή. Το πάθος αναδύεται και σας συνεπαίρνει.

Αλλά μπορεί να προκύψουν και δυσκολίες από αδυναμίες που δεν ελέγχονται. Μέσα από την διάθεση να αλλάξει η σχέση προς το καλύτερο, μπορεί να εμπλακείτε σε σκληρές συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις. Αν υπάρχουν παρεμβολές τρίτων στη σχέση σας, ή η καριέρα αποτελεί ένα σημείο τριβής, ίσως ειπωθούν λόγια που θα προκαλέσουν ρήξη και προβλήματα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις ή να μην μένετε προσκολλημένοι σε προβλήματα του χθες. Η ζωή σας καλεί να δείτε μπροστά τον δρόμο και το μονοπάτι που σας ταιριάζει. Ήδη σας έχει κουράσει το μέγεθος των υποχρεώσεων και σκέπτεστε πως το μονοπάτι της εκπλήρωσης είναι μακρύ. Το κλίμα που σας δυσαρεστεί είναι παροδικό όμως. Δώστε λίγο χρόνο και περιμένετε. Συζητήστε, σκεφθείτε, γράψτε τις σκέψεις σας και στοχεύστε σε ένα όνειρο.

Γίνετε παραγωγικοί και ρεαλιστές.

Καλλιεργείστε την συναισθηματική επικοινωνία και συζητήστε ήπια με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Προσκαλέστε το ταίρι σας σε ένα δείπνο-έκπληξη, ή αν σας ενδιαφέρει ένα άτομο, κάνετε το πρώτο βήμα με μία όμορφη προσφορά, ένα δώρο ή μία πρόσκληση για διασκέδαση.

Υδροχόος

Μια εβδομάδα που θεωρείται πλούσια για σας σε εμπειρίες και αυτό-έκφραση. Είναι αυτό που αναζητάτε, δηλαδή πνέει ένας άνεμος ελευθερίας. Αλλά θα είστε έτοιμοι για περιπέτειες και μπορείτε να βασιστείτε πάλι στην επικοινωνία και στις ανταλλαγές απόψεων. Θα ήταν έκπληξη αν πούμε πως έχετε βαρεθεί αυτές τις μέρες, κάθε άλλο: γνωριμίες, επαφές, συναντήσεις, ανταλλαγές μηνυμάτων κυρίως μέσω της τεχνολογίας, φέρνουν σε επαφή μαζί σας άτομα που είχατε παραμελήσει στο παρελθόν. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες.

Αν ψάχνετε για ένα ταίρι, θα είναι πιο πιθανό να τραβήξετε το ενδιαφέρον και να έχετε μία πρόταση. Ή να σας προξενήσει εντύπωση ένα άτομο και να αποφασίσετε εσείς να συνεχίσετε σε κάποια πιο προσωπική γνωριμία. Αν ήδη είστε όμως δεσμευμένοι, τότε είναι πολύ δύσκολο να είστε σταθεροί και πιστοί στο ταίρι σας. Μικρές και ενδιαφέρουσες περιπέτειες μπορεί να προκύψουν ως πιθανότητα και πρέπει να δείτε αν θα ανταποκριθείτε ή θα διατηρήσετε τις ισορροπίες. Εκείνο που είναι όμως προφανές, είναι πως μέσα στον στενό σας περίγυρο, υπάρχουν δυσκολίες και κάποια αντιζηλία θα προκαλέσει την μήνη κι άδικα ίσως σχόλια που θα βλάψουν την γνώμη που υπάρχει για σας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε σε σχέση με τον νόμο και τις εκκρεμότητές σας εκεί, επειδή μπορεί και στον τομέα αυτό να εκτεθείτε.

Στον επαγγελματικό τομέα σας, αυτή η επιθυμία να προχωρήσετε μπροστά, δυστυχώς, θα αντιμετωπίσει από εξωτερικούς παράγοντες αντιστάσεις, και δεν θα σας επιτρέψει να απολαύσετε όπως θα ελπίζατε τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Αυτή η δυσχέρεια, ωστόσο, δεν δημιουργεί ουσιαστικό πρόβλημα, αλλά θα χρειαστείτε την αναγκαία υπομονή για την κατάλληλη στιγμή της επίλυσης των καθυστερήσεων.

Ιχθείς

Μπορείτε να πάρετε αυτή την εβδομάδα να ασχοληθείτε με τους λογαριασμούς σας. Αυτοί οι λογαριασμοί είναι και υλικοί (εισοδήματα, χρέη, δάνεια, υπόλοιπα που εκκρεμούν και σας ταλαιπωρούν, δημιουργώντας ανασφάλεια). Οι αξίες στις σχέσεις αλλάζουν. Επιδιώκετε σταδιακά ένα νέο τρόπο έκφρασης συναισθηματικής, αν και είστε λίγο δογματικοί και περιορίζεστε στον τρόπο της επικοινωνίας. Ωστόσο, μέσα από δώρα, εκπλήξεις, μία πρόσκληση, μπορείτε να δείξετε τα αισθήματά σας και να κατανοήσουν οι άλλοι τι ζητάτε από αυτούς. Το ταίρι σας θα δεχθεί όμορφες εκπλήξεις από εσάς και όσο περισσότερο σας ενδιαφέρει και έχετε προσκολληθεί στην παρουσία του, τόσο θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αλλά αυτό μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες στην αποταμίευσή σας. Επίσης, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε ένα άτομο για να το κερδίσετε, θα σας είναι αρκετά εύκολο, με την προϋπόθεση πως θα είναι συγκροτημένος ο τρόπος επικοινωνίας και θα είστε σοβαροί στις επιδιώξεις σας. Θα πρέπει να περιορίσετε την υπερβολή και να μην φανεί πως όλα όσα επιδιώκετε έχουν αυτοσκοπό την κατάκτηση ή την ικανοποίησή σας και μόνο. Εκεί να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις που θα σας αδικήσουν.
Επίσης, μπορείτε εύκολα να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και επαγγελματικές σας επαφές, αποδεικνύοντας πως μπορείτε να τους κατανοήσετε και να κάνετε το καλύτερο για τις διαπραγματεύσεις που σας ενδιαφέρουν.
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε από τη σκιά και να προβληθείτε. Είναι εύκολο και πρέπει να μιλήσετε για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;