Elias Kazan: «Η Monroe δεν ήταν απειλή για τη σχέση μας...»

Screen shot 2014-03-31 at 7.10.16 PM

Ο Elias Kazan, ο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης, ο οποίος ανέδειξε ηθοποιούς όπως ο Μάρλον Μπράντο και συνιδρυτής της σχολής Actor’s Studio αποκαλύπτει πως απάτησε τη γυναίκα του με την Marilyn Monroe.

«Συγγνώμη που πήγα μαζί της και σε πλήγωσα. Δεν ντρέπομαι που με έλκυσε, αλλά δεν είναι και η σεξοβόμβα που διαφημίζουν», γράφει ο ίδιος στη σύζυγό του, ενώ της δίνει κι άλλες λεπτομέρειες για την ερωτική του περιπέτεια με την ηθοποιό: «Δεν μπορούσες να μη συγκινηθείς από εκείνη. Ήταν ταλαντούχα, αστεία, αβοήθητη, ευάλωτη…».

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης γράφει επίσης ότι τον κούραζε με τις λεπτομέρειες γύρω από την κακοποίηση που είχε υποστεί από τον Τζο Ντι Μάτζιο, τότε σύζυγό της και αστέρα του αμερικανικού μπέιζμπολ, ενώ εκείνος ήταν έξαλλος μαζί της, ιδιαίτερα μετά την εμβληματική σκηνή που το λευκό της φόρεμα ανασηκώνεται πάνω από τα κανάλια του μετρό της Νέας Υόρκης, σκηνή από την ταινία «Εφτά χρόνια φαγούρα».

Τέλος, η επιστολή αυτή δημοσιοποιείται μαζί με άλλες 299 του σκηνοθέτη στην έκδοση «Απάνθισμα Επιστολών» από τον οίκο Νοπφ τον Απρίλιο και ειδικότερα, η επιστολή προς τη σύζυγο Μόλι γράφτηκε το 1955 ώστε ο Kazan να την διαβεβαιώσει πως «η Marilyn Monroe δεν ήταν απειλή για τη σχέση μας διότι ξέρεις πόσο σε αγαπάω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;