Samsung Galaxy S5: Τι είδαμε στην παρουσίαση του!

Samsung Galaxy S5 - Gear

Ώρα 14:00 στo Thission Loft του Found.ation ημέρα Τετάρτη 26 Μαρτίου. Όμορφες παρουσίες από μεριάς promoters και διοργανωτών μας κίνησαν περισσότερο την περιέργεια για το τι θα δούμε στην “συζήτηση” και όχι τόσο παρουσίαση όπως είπανε οι υπεύθυνοι της εταιρείας.

Τι είδαμε;

Η Samsung μας παρουσίασε με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, το νέο Galaxy S5 καθώς και τη νέα σειρά συσκευών Gear.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε ένα τεστάκι από την πιστοποιημένη Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, η οποία ανέδειξε τα σημεία που βοηθούν τον καθένα από εμάς να κάνει καλύτερη τη ζωή του και να επιτύχει τους στόχους του. Με κεντρικό μήνυμα “My Life Powered by Samsung Galaxy S5”, οι νέες συσκευές έρχονται να μας υποστηρίξουν και να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο απλή και απολαυστική.

Τι να θυμάσαι;

Σημειώστε την ημερομηνία. Κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 11 Απριλίου στην τιμή των 759 ευρώ.

Samsung_Galaxy_S5

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Samsung:

Διασκεδάστε με τη μοναδική κάμερα

Με την κάμερα του Galaxy S5, οι λάτρεις της φωτογραφίας θα έχουν τη δυνατότητα να «αιχμαλωτίσουν» με ακρίβεια κάθε σημαντική στιγμή, δημιουργώντας φωτεινές και καθαρές φωτογραφίες. Όλα όσα ενδιαφέρουν τον χρήστη βρίσκονται ένα κλικ μακριά – τόσο απλό και τόσο γρήγορο, όσο το auto focus της προηγμένης κάμερας 16MP του Galaxy S5.

Αθληθείτε με τον προσωπικό σας προπονητή

Οι πιο αθλητικοί χαρακτήρες θα βρουν στη νέα συσκευή τον προσωπικό τους trainer, ο οποίος θα παρακολουθεί το πρόγραμμα άσκησής τους κάθε στιγμή.

Απίστευτη ταχύτητα

Το Samsung Galaxy S5 υποστηρίζει το πιο γρήγορο δίκτυο LTE (4G), αλλά και το πιο γρήγορο Wi Fi, διπλασιάζοντας την ταχύτητά του. Με τον τρόπο αυτό, η παρακολούθηση δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο δεν συγκρίνεται με τίποτα από όσα γνωρίζαμε στο παρελθόν. Για ακόμα πιο απαιτητικές καταστάσεις, το Samsung Galaxy S5 έχει τη λειτουργία “Download Booster” που ενισχύει την ταχύτητα download ακόμα περισσότερο.

Ζήστε χωρίς περιορισμούς

Το Galaxy S5 είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, αψηφώντας τις φθορές που μπορεί να προκαλέσουν, χάρη στην πιστοποίηση IP67.

Όλες οι λειτουργίες σε μία συσκευή που προσφέρει απίστευτο στιλ

Το Galaxy S5 επιτρέπει στους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι με στιλ, χάρη στον κομψό σχεδιασμό του και την όμορφη γκάμα χρωμάτων, στα οποία είναι διαθέσιμο.

Σχετικά με τα Gear 2, Gear 2 Neo και GearFit

Samsung_Gear_Series

Το Samsung Gear 2, που περιλαμβάνει και κάμερα πάνω στη συσκευή, και το Gear 2 Neo διακρίνονται για το ελαφρύ βάρος τους και για τον κομψό σχεδιασμό τους, ο οποίος ανταποκρίνεται στις σημερινές τάσεις της μόδας. Αντίστοιχα, το Gear Fit, η πρώτη συσκευή που φοριέται και διαθέτει καμπυλωτή οθόνη Super AMOLED, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό fitness band. Και οι τρεις συσκευές λειτουργούν ως επέκταση της καθημερινής ζωής των καταναλωτών, επιτρέποντάς τους να αποδέχονται ή να απορρίπτουν εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα, ενώ, παράλληλα, τους προσφέρουν δυνατότητες που αφορούν τις δραστηριότητες και τις συνήθειες τους, όπως να σχεδιάσουν το δικό τους πρόγραμμα γυμναστικής.

Με την προσθήκη ενός ανεξάρτητου music player με Bluetooth headset, οι χρήστες μπορούν να αφήσουν το smartphone τους στο σπίτι και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική εν κινήσει. Επίσης, μπορούν να εκφράσουν τη διάθεσή τους ή να συνδυάσουν το ντύσιμό τους με ένα από τα μοντέρνα και κομψά χρώματα που είναι διαθέσιμα για το λουράκι των συσκευών.

Με το λανσάρισμά τους, τα Samsung Gear θα είναι συμβατά με τα περισσότερα smartphones & tablets της σειράς Samsung Galaxy.

PS 1: ΝΑΙ θα το αγόραζα. 

PS 2: Ευχαριστούμε Samsung για τα υπέροχα δωράκια στο τέλος της παρουσίασης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;