Μένος κατά της Shakira!

#shakira2014

Είπε το “Boing per tu” στα καταλανικά και… προκάλεσε εμφύλιο στην Ισπανία η Σακίρα. Για χάρη του καλού της Ζεράρ Πικέ η Κολομβιανή παγκοσμίου βεληνεκούς σταρ, είπε το τραγούδι στη γλώσσα της Καταλονίας και έκανε την βασιλική Ισπανία να ξεσπάσει!

Μην πάει η νους σας μόνο στα ποδοσφαιρικά. Υπάρχει θέμα στην Ισπανία γενικά. Στην Καταλονία υπάρχει κίνημα ανεξαρτητοποίησης απ’ την υπόλοιπη Ισπανία και έτσι η κίνηση της ποπ καλλιτέχνιδας να συμπεριλάβει στο δίσκο της το τραγούδι στα καταλονικά δεν άρεσε σε πολλούς.

Μάλιστα, ο Πικέ, σταρ και αυτός της Μπαρτσελόνα, σχολίασε το γεγονός ότι το τραγούδι έκανε ρεκόρ πωλήσεων γράφοντας στον πρωσοπικό του λογαριασμό στο twitter “Η εκδοχή του “Bοig per tu” της Σακίρα, που μόλις βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην Ισπανία! Μπουυυυυυυυυμ! Συγχαρητήρια, ζωή μου!”

Το “boig per tu”, που σημαίνει “τρελός για σένα”, και που συμπεριλήφθηκε στο δίσκο της Σακίρα, είναι διασκευή του τραγουδιού των Sau. Η Σακίρα ήθελε να το κάνει δώρο στον καλό της, που του αρέσει πολύ και έτσι… άρχισε ο καυγάς.

Μετά την ανάρτηση του Πικέ ήρθαν τα σχόλια που δεν έμειναν στη μελωδία, αλλά επεκτάθηκαν και στα προβλήματα μεταξύ Καστιγιάνων και Καταλανών. Κάπου εκεί η μπάλα πήρε για τα καλά την καλλονή από την Κολομβία:
“Πάντα πίστευα ότι η Σακίρα ήταν ηλίθια, αλλά αφότου την άκουσα να τραγουδάει στα καταλανικά, πείστηκα ότι είχα δίκιο” έγραψε κάποιος χρήστης του twitter και άλλος συμπλήρωσε : “Μου έρχεται να κάνω εμετό, αυτή η τύπισσα είναι βλαμμένη και οπαδός της ανεξαρτησίας”.

Βέβαια όλα αυτά δεν φάνηκε να επηρεάζουν τις πωλήσεις του δίσκου, ο οποίος σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην χώρα της Ιβηρικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;