Λιάνα Κανέλλη «Τσογλάν boy ο Τσίπρας»!

 

«Η καταφυγή στη χυδαιότητα, δεν ταιριάζει στο ΚΚΕ και την Αριστερά…”», απάντησε από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

«Δεν με ρώτησε κανένας αν θέλω να βλέπω ξανά και ξανά τη μούρη μου ως διαφημιστικό του μεγάλου πολιτικού ανδρός – κατά την άποψή μου Τσογλάν boy μετά από αυτό- που λέγεται Αλέξης Τσίπρας», είπε η Λιάνα Κανέλλη για το ντοκυμαντέρ «Στο νήμα» και το ενσταντανέ σχολιασμού του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για το γνωστό χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη βουλευτή του ΚΚΕ. «Αυτή είναι συμπεριφορά τσογλανιού. Όταν για το εγώ του γελά απέναντι σε φασιστική πρακτική, είναι τσογλάνι. Φέρω την πολιτική ευθύνη, να χαρακτηρίσω τσογλάνικη τη συμπεριφορά Τσίπρα στο ντοκιμαντέρ, όταν εγώ σηκώθηκα να υπερασπίσω τη συνάδελφο Δούρου. Η Αριστερά δεν είναι το τυφλό εγώ του Αλέξη Τσίπρα», συμπλήρωσε η Λιάνα Κανέλλη

«”Τσογλάνι” απεκάλεσε η Λ. Κανέλλη τον Τσίπρα. Γιατί τέτοια “κατρακύλᔨ; Η καταφυγή στη χυδαιότητα, δεν ταιριάζει στο ΚΚΕ και την Αριστερά…”», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρη Παπαδημούλη, μέσω twitter.

Τη δική τους απάντηση στη βουλευτή του ΚΚΕ έκαναν γνωστή και οι δημιουργοί του ντοκυμαντέρ, Αλέξανδρος Παπανικολάου και Έμιλυ Γιαννούκου. Συγκεκριμένα, τόνισαν ότι «Η αλήθεια έχει τη δική της δυναμική. Όσο κι αν προσπαθεί κάποιος να την πετσοκόψει ή να την παρερμηνεύσει. Με αυτή την έννοια, αν η κα Κανέλλη επιθυμεί να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, ας βρει άλλους τρόπους να το κάνει. Όχι με το έργο μας. Διότι αυτό που έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;