Η Madonna και οι... αξύριστες μασχάλες!

#madonna 2

Μια ακόμη φωτογραφία που προκάλεσε πλήθος από σχόλια και αντιδράσεις, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Madonna. Η διάσημη, παγκοσμίου βεληνεκούς τραγουδίστρια και show woman, μετά τις σέξι πόζες που δημοσίευσε, ανέβασε και μια φωτογραφία, όπου φαίνονται τα αποκαλυπτικά εσώρουχα της, αλλά και… η αξύριστη μασχάλη της. Η φωτογραφία μάλιστα συνοδευόταν από το σχόλιο: “Μακριές τρίχες… Μην σας νοιάζει!!!”

Και για ποιο λόγο να κάνει κάτι τέτοιο, θα αναρωτηθείτε και δικαίως έχω να πω. Για να σας λυθούν λοιπόν οι απορίες επί του θέματος, πρέπει να γνωρίζετε ότι πράξη της αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας “art for freedom” που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Πρόκειται με άλλα λόγια για μια σειρά φωτογραφιών που ποστάρουν οι διάσημοι και έχει σαν στόχο την υπεράσπιση των ανθρώπινων ελευθεριών.

Στη δημοσίευση των αντισυμβατικών φωτογραφιών, όπως αυτή της Madonna με την αξύριστη μασχάλη (που κάποιοι αναφέρουν ότι πρόκειται για ψεύτικες τρίχες), συμμετέχει και η Katy Perry, αλλά και άλλα διάσημα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος. Να δούμε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας με τα επαναστατικά και πρωτοποριακά κινήματα των stars…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;