Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 20 Μαρτίου

Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε Πέμπτη με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Δείτε παρακάτω αναλυτικές πληροφορίες για τις 3 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 20 Μαρτίου.

Need for Speed


Καυτά τετράτροχα, ονειρεμένες κόντρες και κασκαντεριλίκια βγαλμένα από μια εποχή που δεν διστάζει να αποθεώσει το απόλυτο γκάζι, ξεπηδάνε από το πιο επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών και πέφτουν με πρωτοφανή ορμή στη μεγάλη οθόνη.

Το ασυγκράτητο «Need For Speed» σηματοδοτεί τη ιστορική επιστροφή των ταινιών ταχύτητας που έχουν τις ρίζες τους πίσω στις δεκαετίες του ’60 και του ’70, όταν ο αμερικάνικος μύθος της ελευθερίας των καυτών επαρχιακών δρόμων έμοιαζε να αναπαριστά την έξοδο προς την απόλυτη ελευθερία.

Οργισμένοι μπάτσοι εναντίων ανεξέλεγκτων παραβατών, συναγωνίζονται για μια θέση στο πάνθεον της υπεράνθρωπης ταχύτητας, ενώ το ταξίδι μας μέσα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του πλανήτη εμπλουτίζεται με ανείπωτη οργή και διάθεση για εκδίκηση.

Στην ταινία συμμετέχουν οι: Άαρον Πολ, Ίμοτζεν Πουτς, Ντομινίκ Κούπερ, Ντακότα Τζόνσον

The Lego Movie (2014)

“Η ταινία LEGO” είναι η πρώτη μεγάλου μήκους LEGO-περιπέτεια, από την Warner Bros. Pictures και τη Village Roadshow Pictures. Ο “Έμμετ” (Κρις Πρατ), ένας κλασικός χαρακτήρας LEGO, θα θεωρηθεί κατά λάθος ως ο “άνθρωπος-κλειδί” για τη σωτηρία του κόσμου με αποστολή να σταματήσει έναν τύραννο.

Αυτό όμως είναι ένα ταξίδι για το οποίο ο Έμμετ και η παρέα του είναι – το μαντέψατε σωστά – εντελώς απροετοίμαστοι! Πολύ όμως απροετοίμαστοι! Τρομερά απροετοίμαστοι! Απροετοίμαστοι όσο δεν πάει άλλο!

Grand Central (2013)

Ο Γκάρυ (Ταχάρ Ραχίμ), 28 χρονών είναι από τους ανθρώπους που δεν περιμένουν τίποτα από κανέναν και ζουν την ζωή τους στα άκρα χωρίς φόβο. Πιάνει δουλειά σε ένα εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας, πεπεισμένος ότι εκεί θα βρει αυτό που ψάχνει: νόημα στη ζωή του, χρήματα, αλλά και μια ομάδα στην οποία μπορεί να ανήκει.

Ενθουσιασμένος με το νέες του αρμοδιότητες για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει ότι είναι μέρος μιας σημαντικής αποστολής, για την οποία δεν διστάζει να παίζει τον ρόλο του ήρωα και να εκτίθεται σε υψηλά ποσοστά ραδιενέργειας.

Μέλος της ομάδας του είναι και η Κάρολ (Λεά Σεντού), με την οποία ερωτεύονται αμέσως. Μαζί ζουν μια παράνομη ερωτική περιπέτεια, καθώς εκείνη είναι έτοιμη να παντρευτεί έναν άλλον από τους συνεργάτες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;