Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Σκέψεις και σχέδια 10-17/3/14

Zwdia

Από την Λίλιαν Σίμου

Δύο βασικά χαρακτηριστικά εκτυλίσσονται στην εβδομάδα μας και είναι οδηγός τους ο Ερμής. Σχηματίζει σταδιακά δύσκολη όψη με τον Κρόνο και στη συνέχεια θετική γωνία προς τον Άρη.

Καθώς ο Άρης κινείται ανάδρομος και παρέχει καρμικά μηνύματα αυτή την εποχή, ας θυμηθούμε τις λεπτομέρειες στις δραστηριότητές μας στο άρθρο μας εδώ

Τα στοιχεία που περιγράφουν οι δύο αυτοί συνδυασμοί είναι θετικά και αρνητικά. Ας τα δούμε λοιπόν επιγραμματικά:

-Στενοκεφαλιά

-Παρωχημένες αντιλήψεις

-Δυσχέρεια έκφρασης

-Σκληρή έκφραση

-Απότομη και κυριαρχική συμπεριφορά

-Αυστηρή κριτική

-Δυσκαμψία

Στη συνέχεια όμως…

-Άνοιγμα προς νέους ορίζοντες

-Αποδράσεις πνευματικές ή πραγματικές

-Ανατρεπτικές σκέψεις

-Προτάσεις που εκπλήσσουν

– Πρωτοτυπία

-Εκκεντρική στάση ζωής

-Καινοτόμες ιδέες

-Στήριξη στην τεχνολογία

-Ξαφνικό μήνυμα

Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια για την εβδομάδα που διανύουμε:

(παρακαλούμε διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Όμορφες δημιουργικές ιδέες, μοιράζεστε με εκείνους που μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας βοηθήσουν να γίνετε δημιουργικοί. Αν έχετε κάποια ενδιαφέροντα σχέδια για την βελτίωση στη δουλειά σας, μην αμελήσετε να τα καλλιεργήσετε και να τα παρουσιάσετε. Όμορφες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αξιόλογες προοπτικές σε σχέσεις ή μία συνεργασία, σας δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Αν έχετε ήδη μία σχέση, μπορεί να γίνει επίσημη, αν είστε μόνοι, μπορείτε να συναντήσετε ένα αξιόλογο άνθρωπο και να ξεκινήσετε μία σχέση.

-Προσοχή στις επενδύσεις ή τα χρέη που πρέπει να διαχειριστείτε αυτή την εποχή.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Γόνιμη περίοδος για σας, όπου μπορείτε να αποδώσετε καλύτερα στις υποχρεώσεις, και θα κερδίσετε είτε σε χρήματα, είτε μία αξιόλογη αναγνώριση. Αισθάνεστε περισσότερο ασφαλείς και είναι πιο εύκολο να βρείτε λύσεις για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Έμπνευση και ευρηματικές ασχολίες ευνοούνται αυτή την εποχή. Θα ασκείτε γοητεία στον καθημερινό σας περίγυρο και θα υπάρχουν θαυμαστές. Θα σας μαγνητίζει κάθε τι πρωτοποριακό και θα σας ταιριάζει η τεχνολογία στα εργασιακά σας θέματα.

-Ζήλια και ανταγωνισμός με τους συνεργάτες, δημιουργεί ένα ρήγμα και ενδέχεται να μην είναι εύκολο να προχωρήσετε μέσα από ένα κλίμα συναινετικό κάθε τύπο σχέσης. Στην προσωπική σας ζωή, οι τριβές φαίνονται πεισματικές.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Ενδιαφέρουσα εβδομάδα, σας προσφέρει ισορροπία συναισθηματική και χαρά και σταθερότητα στις σχέσεις. Μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, αλλά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παιδιά ή καλούς φίλους. Επωφεληθείτε από το κλίμα των ημερών, για να απολαύσετε την ζεστασιά και την σταθερότητα των προσωπικών σχέσεων. Αν είστε μόνοι, θα επιδιώξετε να συνδεθείτε με ένα άτομο που σας φαίνεται αξιόπιστο, ξεχωριστό και σας εμπνέει.

– Πολλές υποχρεώσεις στην εργασία σας, μπορεί να σας φέρουν στα όρια της κόπωσης. Θα ήταν σημαντικό, η φυσική άσκηση να γίνεται με μέτρο.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Οι οικογενειακές υποθέσεις σε θέματα περιουσίας τακτοποιούνται σταδιακά, αν και θα καταβάλετε κόπο ή θα περιμένετε ακόμη για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Παράλληλα, μπορεί να αναλάβετε την ευθύνη για κάποιου στην οικογένεια, γεγονός που θα περιορίσει αισθητά την ελευθερία σας. Ωστόσο, θα αισθάνεστε σιγουριά και σταθερότητα μέσα στον περιβάλλον σας και ίσως προτιμήσετε να περιβάλλεστε από οικεία πρόσωπα. Μπορεί να σχεδιάσετε ανανέωση με επισκευές μέσα στο σπίτι.

-Αποφύγετε να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, ακόμη κι αν σας φαίνεται πως όλα είναι ευοίωνα για σας. Στην ερωτική ζωή, αν οι υποσχέσεις δεν τηρούνται , φέρνουν ψυχρότητα στην σχέση σας.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Μία εποικοδομητική περίοδος για να σχεδιάσετε θέματα συνεργασιών, και να αναπτύξετε τον τομέα της εργασίας σας, με τον καλύτερο τρόπο. Έχετε σχέδια που μπορούν να υλοποιηθούν και να διασφαλίσουν το μέλλον. Αξιοποιήστε γνωριμίες και γνώσεις, που είναι μέσα στα προσόντα σας. Πλησιάστε ανθρώπους με νέες ιδέες, πρωτοποριακές απόψεις και προσπαθήστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.

-Δύσκολες οι εργασιακές σχέσεις, κυρίως αν έχετε μία ανώτερη θέση στην καριέρα. Αντιζηλίες και αντιδράσεις σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και σας ωθούν να αντεπιτεθείτε. Αποφύγετε την στενότητα απόψεων και την εγωιστική εμμονή.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Είναι δυνατόν να λειτουργήσετε με γνώση και σοφία στον κοινωνικό σας περίγυρο και να βρεθείτε ωφελημένοι. Καθώς τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται, ή οι απώλειες περιορίζονται, θα μπορείτε με νέες ιδέες και αποφασιστικότητα, να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για την βελτίωση στα επαγγελματικά σας. Ανακαλύπτετε τρόπους για να μεθοδεύσετε καλύτερα την διαχείριση των υποχρεώσεών σας και μπορείτε να λειτουργήσετε περισσότερο παραγωγικά. Υλοποιείται ένα σχέδιο που θα στηρίξει τα έσοδά σας και την θέση σας.

-Μαχητικότητα σας διακρίνει στις ιδέες που αν θυμίζουν δογματισμό, θα καθυστερήσουν το αποτέλεσμα. Παράλληλα, είναι δυνατόν να έρθετε σε ρήξη με στενούς συγγενείς, ή να διεκδικήσετε αναγνώριση. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για αντιπαραθέσεις όμως, γι’ αυτό σας είστε πολύ προσεκτικοί.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Οι επιθυμίες σας στο εξής θα είναι ολοένα και πιο εκφραστικές. Θα προτάσσετε τις ανάγκες σας και θα επιδιώκετε να τις καλύψετε. Αρκετά πρωτοπόροι στις αποφάσεις, θα φανείτε λίγο πιο εγωιστές από το σύνηθες. Η αισθηματική σας ζωή διακρίνεται από ρομαντισμό και ευαισθησία, αλλά και έντονο μαγνητισμό. Κατά συνέπεια, η ερωτική διάθεση σας οδηγεί σε έμπνευση. Αν και θα είστε ελκυστικοί και αξιοπρόσεκτοι, δύσκολα θα σας πλησιάζουν περισσότερο.

-Θα έχετε την επιθυμία να ρισκάρετε οικονομικά και μην κάνετε υπερβολές στα έξοδά σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε στον τομέα αυτό. Αντίθετα, διεκδικήστε ό,τι σας αξίζει και προσπαθήστε να μην εφησυχάζετε.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Διανύετε μία περίοδο όπου πολλά όνειρα, ιδέες και επιθυμίες, λειτουργούν όμως ακόμη υποσυνείδητα ή κρυφά. Διατηρήστε την μυστικότητά σας, καθώς πρέπει να επεξεργαστείτε κάθε σας σχέδιο. Οφείλετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή και να μην δράσετε χωρίς να έχετε νέες προτάσεις ή μία νέα προσέγγιση. Ωστόσο, είναι αρκετά δυσάρεστο να περιορίζετε την ελευθερία σας και αυτό σας κουράζει. Αν έχετε μία κρυφή σχέση, θα περάσετε όμορφες στιγμές!

-Έχετε πείσμα και σε ένα βαθμό γίνεστε εριστικοί. Σας προκαλούν στο οικείο περιβάλλον, με τις απαιτήσεις και τις υπερβολές τους. Αλλά κι εσείς αμύνεστε με ένα καυστικό τρόπο. Στην προσωπική σας ζωή, ενδέχεται να σας κουράζουν οι πολλές ευθύνες και θα φανείτε σκληροί.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Ωφελείστε μέσα από μία σημαντική συνεργασία, όπου θα βοηθηθείτε να αναπτύξετε ιδέες, έμπνευση και σχέδια. Προσπαθήστε να βγείτε κερδισμένοι από την περίοδο αυτή. Αν σας ενδιαφέρει ένα ταξίδι, προγραμματίστε το και επιδιώξτε να το υλοποιήσετε σύντομα. Αλλά μην αφήσετε κατά μέρος τις λεπτομέρειες. Κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι από τον κοινωνικό σας περίγυρο, θα σας συμπαρασταθούν και θα ενθαρρύνουν τις πρωτοβουλίες σας. Ενδέχεται να διακριθείτε σε ένα συλλογικό έργο και να φανεί το ταλέντο και η γνώση σας.

-Αγωνία και εκνευρισμός, από πολλές υποχρεώσεις που αναλάβατε, θα δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας. Χρειάζεται να ξεκουράζεστε αρκετά.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Σταθεροί και επίμονοι για να κερδίσετε στην καριέρα σας, έρχεται πλέον η ώρα της αποτίμησης. Αν έχετε επενδύσει σε γνώση και εμπειρία, θα διακριθείτε και θα ικανοποιηθείτε ηθικά και πρακτικά. Αν όχι, θα φανεί η αδυναμία σας. Άνθρωποι ανώτεροι στη σκάλα της ιεραρχίας, θα αξιολογήσουν το έργο σας. Αν είστε ήδη σε μία σχέση, είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε νέα από κοινού σχέδια και να κάνετε μία θετική στροφή στην προσωπική σας ζωή.

-Πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις ή ευθύνες, θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Θα φανείτε ασυνεπείς και δεν αποκλείεται να ενοχλήσετε το φιλικό περιβάλλον. Επίσης αποφύγετε να είστε επικριτικοί προς τους φίλους.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Ενδιαφέρουσες αναζητήσεις θα γίνουν αυτή την εποχή. Ιδέες, γνώση, ανταλλαγή εμπειριών με ανθρώπους που εκτιμάτε, θα σας στηρίξουν σε όνειρά σας και θα προωθήσουν τις προσωπικές σας υποθέσεις. Αν σπουδάζετε, θα είστε συγκροτημένοι και αποδοτικοί, καθορίζοντας ίσως και συγκεκριμένους στόχους μετά τον κύκλο σπουδών. Αν υπάρχει μία νομική εκκρεμότητα, μπορείτε να την ρυθμίσετε και να βρείτε ανθρώπους να υπερασπιστούν τις θέσεις σας

-Δύσκολες οι σχέσεις μέσα στην καριέρα, καθώς υπάρχουν διαρκώς απαιτήσεις και σας κουράζουν. Ο επαγγελματικός τομέας είναι άκρως ανταγωνιστικός και δεν σας επιτρέπει να δράσετε όπως θέλετε. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν είστε σίγουροι πως θα τις τηρήσετε τελικά.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Ενδιαφέρουσες προσωπικές στιγμές σε ένα χώρο όπου αισθάνεστε οικεία και άνετα. Επομένως επωφεληθείτε τις επόμενες ημέρες και ανανεωθείτε! Αν προσπαθείτε να τακτοποιήσετε ζητήματα σχετικά με την οικογενειακή σας περιουσία, θα μπορείτε πλέον να κάνετε ουσιαστικά βήματα. Ένα ταλέντο αναδύεται και μπορεί να αρχίσετε να υλοποιείτε ένα όμορφο όνειρο που είναι απωθημένο σας. Ρομαντικές διαθέσεις, σας κάνουν ενδεχομένως να επιδιώκετε αυτό το διάστημα μία παροδική απομόνωση.

-Προσοχή στις μακρινές μετακινήσεις, αφού μπορεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού να είστε απρόσεκτοι. Μία νομική διαμάχη δεν θα είναι ευνοϊκή αυτή την περίοδο, γι’ αυτό καλύτερα να την αποφύγετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;