Ιωάννα Κοντούλη: Μια γυναίκα για την Αθήνα!

Κοντούλη (1)

Την Ημέρα της Γυναίκας ουσιαστικά γνωστοποιεί μέσω Facebook τη δημιουργία ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης και την υποψηφιότητά της για τη Δημαρχία της πρωτεύουσας.

Με μια ανάρτησή στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, η Ιωάννα Κοντούλη, επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων στις εθνικές εκλογές 2012, φαίνεται ότι επέλεξε να κάνει γνωστό ότι ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα πολιτικών φίλων της από τον πράσινο, εναλλακτικό, αριστερό και ευρύτερα προοδευτικό χώρο της Αθήνας. Στόχος της, η δημιουργία ακηδεμόνευτης δημοτικής παράταξης, μακριά από κομματικά κατευθυνόμενες λύσεις και δεσμεύσεις, με αποκλειστικό σκοπό την επίλυση των προβλημάτων των Αθηναίων κι ένα εντελώς διαφορετικό πολιτικό στίγμα για την Αθήνα από όλους τους μέχρι τώρα υποψηφίους, σύμφωνα με συνεργάτες της.

Έτσι, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η πρωτεύουσα αποκτά τη δικιά της υποψήφια Δήμαρχο, παρότι ακόμα δεν έχει και επισήμως ανακοινωθεί, με περιεχόμενο αυτοδιοικητικό, δημοκρατικό, αλλά και αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό. Η Ιωάννα Κοντούλη, άλλωστε, υπήρξε η πρώτη πολιτικός που συγκρούστηκε μετωπικά με τον Η. Κασιδιάρη στην προπέρσινη προεκλογική περίοδο των δεύτερων κατά σειρά εθνικών εκλογών του 2012, πριν ακόμα το περίφημο επεισόδιό του σημερινού υπόδικου υποψηφίου Δημάρχου της Χρυσής Αυγής με τις Ρένα Δούρου και Λιάννα Κανέλη, κάτι που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την παρουσία της στην προεκλογική «μάχη» της Αθήνας.

Στην ανάρτησή της στο Facebook, η Ιωάννα Κοντούλη αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχολιασμό φωτογραφίας της μετά από θεατρική παράσταση του Θεάτρου Κωφών που παρακολούθησε χθες στου Ψυρρή ότι «Τέτοιο ήθος και τέτοιο πολιτισμό χρειάζεται η Αθήνα!». Ακόμα, με το σχόλιό της απευθύνει κάλεσμα στις Αθηναίες και τους Αθηναίους να δώσουν μαζικό παρών «στο δεκαήμερο Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών (13 – 23 Μαρτίου) που καλεί το ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο αλλά και στη διαδήλωση (22 Μαρτίου) για την παγκόσμια ημέρα κατά του φασισμού και του ρατσισμού».

Η παλιότερη κόντρα Κοντούλη – Κασιδιάρη για το μεταναστευτικό σε εκπομπή του Alpha στο μεσοδιάστημα (1/6) των διπλών εθνικών εκλογών 2012:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;