ΟΑΕΔ: Κανένας άνεργος δεν πρόκειται να διαγραφεί

oaed

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dikaiologitika.gr, ο ΟΑΕΔ δεν θα προχωρήσει σε καμία διαγραφή ανέργου λόγω μη αποδοχής θέσης μετά τα πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας καθώς γίνεται επίσης γνωστό ότι θα επανέλθουν στα μητρώα των εγγεγραμμένων του Οργανισμού όσοι έχουν ήδη τυχόν διαγραφεί.

Διαβάστε επίσης: Εργαστήρι Κινητοποίησης Ανέργων σε Αττική Θεσσαλονίκη και Αχαΐα από τον ΟΑΕΔ

Ωστόσο, ο ΟΑΕΔ έχει στείλει στα ΚΠΑ ήδη έγγραφο με το οποίο καλεί τους υπαλλήλους των Οργανισμού να μην προχωρούν σε διαγραφή των ωφελούμενων της κοινωφελούς εργασίας εφόσον δεν κάνουν αποδεκτή την θέση που έχουν πετύχει. Ακόμα όσοι άνεργοι έχουν διαγραφεί θα επανέλθουν κανονικά στα μητρώα του Οργανισμού χωρίς να χρειαστεί να κάνουν κάποια ενέργεια.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση κρίθηκε αναγκαία λόγω των μεγάλων προβλημάτων που έχουν προκύψει μετά από την άρνηση πολλών φορέων πρόσληψης να προχωρήσουν στις προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας για διάφορους λόγους αντιδρώντας στις εργασιακές σχέσεις που διέπουν τους εργαζόμενους.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι όσοι ωφελούμενοι δεν προσλαμβάνονται από τον φορέα υποδοχής, με απόφαση του ΟΑΕΔ θα προσληφθεί σε άλλο φορέα που θα υποδειχτεί από τον Οργανισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;