Ζώδια: Νέα Σελήνη, Νέα οράματα και εβδομαδιαίες προβλέψεις

Ζώδια

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ενδιαφέρουσα Νέα Σελήνη στους Ιχθείς ξεκινά τον μηνιαίο της κύκλο την πρώτη του μήνα Μάρτη και αρχή της Άνοιξης, ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα, σε τρίγωνο προς τον Δία και εξάγωνο προς τον Πλούτωνα, η Νέα αυτή Σελήνη είναι μία ευκαιρία να βοηθήσουμε το όραμα για ένα καλύτερο αύριο να αναπτυχθεί.

Το νέο φεγγάρι σε ένα ουράνιο χάρτη με έμφαση στο νερό, φέρνει στο φως συγκινήσεις, αλλά χρειάζεται προσοχή ως προς την διαχείρισή τους… Το νερό, δηλώνει το συγκινησιακό μας πεδίο, αλλά σε συνδυασμό με τους Ιχθείς, φέρνει την επαφή με το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας, αλλά και με τις ιδέες, τα ιδανικά και τις πνευματικές αξίες.

Πιστεύω πως υπάρχει ένα θείο δώρο μέσα από αυτή την Νέα Σελήνη, στην αρχή της Άνοιξης και του νέου μήνα.

Με προσοχή, καθώς όλα κινούνται με ένα περίπλοκο τρόπο και η ζωή μοιάζει να βρίσκεται σε ομιχλώδες τοπίο, ενώ οι καταστάσεις είναι ευμετάβλητες.

Λίγη υπομονή λοιπόν στα πρακτικά μας θέματα, ενώ μεγαλύτερη έμφαση δίδεται στις πνευματικές αναζητήσεις, στην έμπνευση και στην δημιουργία. Ας αναζητήσουμε το όραμα που θα ακολουθήσουμε και θα γονιμοποιήσουμε μέσα στην Άνοιξη λοιπόν….

Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Συμβουλές για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο, λοιπόν, για την ενδιαφέρουσα αυτή Νέα Σελήνη

Κριός

Με την Νέα Σελήνη αυτή την περίοδο,  έχουμε ισχυρό μαγνητισμό, ωστόσο, όχι την αίσθηση της πληρότητας και της ευτυχίας. Δεν πρέπει να νοιώθουμε ανασφαλή συναισθήματα, αλλά να κατανοήσουμε πως δεν είμαστε αδιάφοροι ως παρουσίες στο περιβάλλον μας. Είναι πιθανόν, να μην μπορούμε να εκφράσουμε τα αισθήματά τους στους άλλους, μέχρι να μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε, ότι η αγάπη είναι κάτι που δίνεται για να μας συμπληρώσει, κι όχι αδυναμία που μας κλονίζει και μας κάνει ανίσχυρους μπροστά σ’ εκείνους που αγαπούμε.

Ο συνδυασμός μας καλεί να μάθουμε τα ένστικτά μας και να ακούμε τη φωνή του σώματός μας. Αν πνίξουμε τις ροπές μας, ή τις οριοθετήσουμε σύμφωνα με τη γνώμη των άλλων, η ύλη και το ίδιο μας το σώμα, όντας υλικό, θα στραφούν εναντίον μας.

Δώρο:

Η κατανόηση της σύνδεσης μεταξύ υλικού και πνευματικού κόσμου. Ικανότητα να αυξάνουμε τα αγαθά, εκτιμώντας την αξία τους. Ικανότητα να αγαπάμε τις αληθινές αξίες, όπως την καρδιά, το πνεύμα και την ομορφιά.

 

Ταύρος

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε την έλλειψη επικοινωνίας σε γνώση, συναισθήματα του παρελθόντος, κι έτσι, από τώρα και στο εξής, οι συζητήσεις μας να περικλείουν  ιδέες  που θα έχουν σχέση με τον εσωτερικό μας κόσμο, στον οποίο οφείλουμε να μπορούμε να αναφερθούμε.  Να μην μας ικανοποιεί να λέμε πολλά και τίποτα το ουσιώδες, αλλά να μάθουμε να είμαστε αντιληπτοί. Νέοι προορισμοί μας περιμένουν και μπορούμε να διατηρήσουμε την ελπίδα, για ένα γόνιμο «αύριο».

Δώρο:

Ικανότητα να έχουμε βαθιά κατανόηση. Επικοινωνία με άλλους κόσμους ύπαρξης ή ζωής, ορατούς και αόρατους. Φίλοι που μας αγγίζουν στην ψυχή και μας στηρίζουν στις πνευματικές μας αναζητήσεις, θα είναι συνοδοιπόροι.

Δίδυμοι

Αυτές τις μέρες, θα είμαστε πολύ ευαίσθητοι στον ανθρώπινο πόνο και ένα κύμα στοργής απέναντι στον πλησίον, αναπτύσσεται μέσα μας. Χρησιμοποιώντας θετικά τα μηνύματα της Νέας Σελήνης, μπορούμε να προστατεύσουμε και να βοηθήσουμε άλλους να αναπτυχθούν, να τους κάνουμε να αισθανθούν την μητρική ασφάλεια και σιγουριά. Αλλά ας προσέχουμε αν παρατηρηθεί το φαινόμενο, οι άλλοι να εξαρτώνται από εμάς και να επιδιώκουν διαρκώς να είναι κάτω από την στοργική μας φροντίδα. Αυτό μπορεί να τους ωθήσει να υπερβούν τα όρια, να μας απορροφήσουν και να χάσουμε εντελώς την δική μας υπόσταση.

Δώρο:

 

Η ανακάλυψη και η αναγνώριση της αγάπης, της φροντίδας και της αφοσίωσης. Η κατανόηση πως καθένας και κάθε τι αξίζει την περιποίησή μας, την τρυφερότητά μας και την προστασία μας. Αλλά το ίδιο αξίζουμε κι εμείς!

Καρκίνος

Αυτή την περίοδο, δεν αισθανόμαστε άνετα με την ιδεολογική μας κληρονομιά και ψάχνουμε νέους ορίζοντες. Πολλές φορές, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μας φέρνει σε επαφή με άλλους πολιτισμούς και διαφορετικές κουλτούρες, και αυτό επηρεάζει την όλη ιδεολογική σκοπιά μας. Επίσης, είναι πιθανό, να αναζητούμε ιερούς τόπους, στους οποίους να βιώνουμε μία περίεργη συγκίνηση, ή ανοικτούς χώρους στην εξοχή, στα βουνά και στα δάση, όπου να νοιώθουμε γαλήνη και πληρότητα. Ενδέχεται να έχουμε όνειρα, τα οποία να μας φέρνουν σε τέτοια μέρη. Λόγω της εσωτερικής αναζήτησης της γνώσης, μπορούμε να βρεθούμε στους κόλπους μίας ομάδας ενός δασκάλου ή γκουρού, από τον οποίο να παρασυρθούμε και με τον οποίο να ταυτιστούμε, χωρίς να έχουμε μία σαφή εικόνα της πραγματικότητας.

Δώρο:

Η χαρά της περιπέτειας στην αναζήτηση της ανακάλυψης. Σπάσιμο των συνόρων στη γνώση για βρούμε το θαύμα της ύπαρξης.

Λέων

Χρειάζεται να μάθουμε να οργανώνουμε τις προτεραιότητές μας και να μην επιρρίπτουμε διαρκώς την ευθύνη στον εαυτό μας, ξεπερνώντας κάθε όριο. Η χαλάρωση, η εξοχή και η ενασχόληση με κάτι που δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρώνεται πάντα, θα βοηθούσαν για την ανακούφιση της έντασης. Οραματισμοί ή ταξίδια ακόμη και μέσω της φαντασίας, δρουν αποτελεσματικά στις ανάγκες αυτής της Νέας Σελήνης. Η αναζήτηση της απομόνωσης,  είναι το «φάρμακο» για την εσωτερική αναζωογόνηση. Πρέπει να αποφύγουμε να νοιώθουμε «στείροι» σε ιδέες και προσφορά στη ζωή. Κάθε πίκρα συσσωρευμένη, θα είναι και ένα εμπόδιο προς την ολοκλήρωσή μας, μέσα από αισθήματα πόνου, ενοχής, αυτοκριτικής

Δώρο:

Να μάθουμε να αγαπούμε τον εαυτό μας και τους άλλους, με τις ατέλειές τους. Ευγνωμοσύνη για το Θείο και την Δημιουργία, όπου μπορούμε να συμμετέχουμε.

Παρθένος

Με τη Νέα Σελήνη χρειάζεται προσοχή : έλκουμε άτομα με αντίθετες τάσεις από εμάς. Αντί να γίνουμε επιθετικοί, λοιπόν, τους ευχαριστούμε για τη γνώση και την ευκαιρία εκπαίδευσης που μας προσφέρουν. Μόνο μέσω αυτών θα ερευνήσουμε τις αδυναμίες μας και τα ελαττώματά μας. Και γι’ αυτό, να μη ξεχνάμε, ότι εμείς τους βάλαμε στο δρόμο μας ! Αν συνεχίσουμε να θεωρούμε τον εαυτό μας θύμα και τους άλλους θύτες, δεν θα ισορροπήσει καμία σχέση με τους γύρω μας και κυρίως εκείνη με τον σύντροφό μας. Τα άτομα που προσελκύουμε, είναι άτομα που γίνονται ο καθρέφτης του εαυτού μας. Ας αναλογιστούμε με ειλικρίνεια, αν τα ελαττώματα που διαπιστώνουμε σε εκείνους, είναι και δικά μας ελαττώματα.

Δώρο:

Ανακάλυψη της αρμονίας, της ισορροπίας, της ομορφιάς. Κατανόηση πως το να είμαστε μόνοι ή με άλλους, όλα είναι ψευδαισθήσεις, καθώς η αγάπη πάει πάνω από κάθε διάσταση και κάθε όριο.

Ζυγός

Με τη Νέα Σελήνη θα ήταν καλό να ερευνήσουμε σε βάθος τα τραύματα του παρελθόντος, τα οποία σιωπηλά υποσκάπτουν τη ψυχική μας ισορροπία και μας οδηγούν σε χρόνιες παθήσεις, τάσεις αυτοκαταστροφής ή τάσεις ακρότητας στη ερωτική μας έκφραση.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις τάσεις αντίθετων συναισθημάτων, όπως αγάπης και μίσους, σεξουαλικότητας (πάθους) και ενοχών, δημιουργικότητας και καταστροφής. Συνειδητοποιούμε επίσης, μία φοβία με την ασθένεια αλλά και τη δέσμευση, και  επιδιώκουμε να τις ξεπεράσουμε.

Δώρο:

Αφύπνιση του αθάνατου στοιχείου μέσα μας. Αναδόμηση μέσα από τον θάνατο κάθε φόρμας. Βάθος και πάθος για την ζωή και την γνώση.

Σκορπιός

Αυτές τις μέρες βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι, εσωτερική σύγκρουση κι ανασφάλεια για την συναισθηματική μας κάλυψη, μας κάνουν ασταθείς και οδηγούμαστε στην έλλειψη της αγάπης και προς τον ίδιο μας τον εαυτό. Το να εκδηλώνουμε την αγάπη αυθόρμητα και φλογερά, με την αθωότητα που μας διέκρινε, έγινε αιτία κριτικής και παρεμποδίστηκε, οπότε μας άφησε ίχνη απογοήτευσης και πικρίας. Θα φωτίσουμε την αυτοεκτίμησή μας και θα έλκουμε αγάπη, χαρά και ψυχαγωγία. Θα έρθουμε σε επαφή με το εσωτερικό μας παιδί. Θα το αγαπήσουμε, αλλά και θα το κατανοήσουμε.

Δώρο:

Ικανότητα να λάμψουμε, να σταθούμε μπροστά σε άλλους και να δείξουμε με θάρρος την έμπνευση ή το δημιούργημά μας. Αυτό-έκφραση και χαρά της ζωής.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη μας ωθεί να αποκτήσουμε τη κατάλληλη γνώση για το τι ζητάμε και τι μπορούμε να κάνουμε. Μας ενθαρρύνει να κατανοήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τις επιρροές που έχουμε δεχθεί από το οικογενειακό μας περιβάλλον, κάνοντας τη σωστή διάκριση μεταξύ θετικών και αρνητικών καταβολών. Να μη μπλοκάρουμε, αλλά και να μη βασίζουμε τη προσωπική μας εξέλιξη στη καριέρα και τη κοινωνία, μέσω ενός γονικού προτύπου και να κατανοήσουμε ότι τίποτε δεν μας χαρίζεται, αλλά όλα είναι αποτέλεσμα προσπάθειας με σύνεση και επιμονή.

Δώρο:

Η αναγνώριση της εσωτερικής μας σοφίας, η φωνή της έμπνευσης και η ικανότητα να μοιραζόμαστε αυτή τη σοφία με άλλους. Η ανακάλυψη της αποστολής μας, μέσα από τάξη, μεθοδικότητα και οργάνωση.

Αιγόκερως

Καλό θα είναι, να συνειδητοποιούμε, ότι τίποτε δεν είναι τέλειο και να μην απαιτούμε τελειότητα από το σύνολο για το οποίο ενδιαφερόμαστε. Η ανάγκη να προσφέρουμε γνώση και νέα μορφή στο κοινωνικό μας χώρο, δεν πρέπει να απομακρύνεται από την ταπεινότητα και την αγάπη προς τον πλησίον. Βάζοντας το χέρι στη καρδιά με ειλικρίνεια, τότε μόνο θα οδηγήσουμε την ομάδα μας προς τη σωστή κατεύθυνση και θα προσφέρουμε πραγματική υπηρεσία. Ισορροπώντας, έχουμε ένα εξαιρετικό συνδυασμό για να πετύχουμε την εξέλιξη προς το καλύτερο, σε ό,τι μας ενδιαφέρει.

Δώρο:

Επαφή με την ανώτερη λογική, το ανώτερο πνεύμα, όπου βασίζεται η Δημιουργία. Να κατανοήσουμε το Θείο Σχέδιο, όπου το μεγαλείο της αγάπης και η χάρις συνυπάρχουν και απαντούν σε κάθε τι.

Υδροχόος

Αυτή την περίοδο, μέσα στους κυματισμούς του ψυχισμού μας, να ανακαλύψουμε τη θυσία στην πραγματική της διάσταση και ουσία, και να βρούμε τι και πού πρέπει να θυσιάσουμε για τη δική μας λύτρωση και τη βοήθεια των άλλων. Μας καλεί στην αγνότητα και πρακτικότητα του σκοπού της θυσίας. Είναι απαραίτητο να διατηρούμε μία προσγειωμένη θεώρηση των πραγμάτων, καθώς η έντονη παρόρμηση για αυτοθυσία υπέρ των άλλων, μπορεί να στραγγαλίσει κάθε ζωντανό κομμάτι του εαυτού μας, οδηγώντας μας σε μία εσωτερική απομόνωση. Τότε, όχι μόνο δεν θα έχουμε κάτι να δώσουμε, αλλά δεν θα μπορούμε ούτε να σώσουμε τον εαυτό μας.

Δώρο:

Η αποκάλυψη της αγάπης της Θείας Αρχής. Η επιστροφή. Να γίνουμε ικανοί να βλέπουμε παντού την έκφραση της Θείας Αγάπης.

Ιχθείς

Στο ζώδιο των Ιχθύων είναι η Νέα Σελήνη και πληροφορούμαστε για κάποιες βαθιές τραυματικές εμπειρίες, που αφορούν την ίδια μας την προσωπικότητα. Αυτές οι εμπειρίες αντιμετωπίζονται από εμάς με απαισιοδοξία, κι ένα αίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης. Έτσι, εξαρτώμεθα, έστω και ασυνείδητα από τους άλλους, όπου νομίζουμε ότι βλέπουμε τον αντικατοπτρισμό του εαυτού μας. Χρειαζόμαστε να σταματήσουμε να περνάμε τη ζωή μας, προσπαθώντας να ευχαριστούμε συνέχεια τους άλλους, ξεχνώντας τη δική μας ύπαρξη. Οι ισορροπίες μεταξύ εξάρτησης και ανεξαρτησίας είναι πολύ λεπτές

Δώρο:

Η αποδοχή της μοναδικότητας της ύπαρξής μας και η αναγνώριση της Θείας σπίθας μέσα μας. Αληθινή αγάπη για τον ίδιο μας τον εαυτό και θετική ανάπτυξη του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;