ΟΑΕΔ: Εργαστήρι Κινητοποίησης Ανέργων σε Αττική Θεσσαλονίκη και Αχαΐα

ΟΑΕΔ | Από 26/9-11/10 μέχρι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Ο ΟΑΕΔ έχοντας σαν σκοπό του την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής , Θεσσαλονίκης και Αχαΐας.

Διαβάστε επίσης: Επίδομα σε 42.000 μακροχρόνια άνεργους από τον ΟΑΕΔ

Συγκεκριμένα μέσω των εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών), καθώς επίσης και η δυνατότητα συμμετοχής σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής. Σημειώνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου θα υλοποιηθούν ομάδες για τις προαναφερόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Αττική

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον Νομό Αττικής, θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 12/3/2014 στην ΕΠΑΣ Καλαμακίου.

Θεσσαλονίκη

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον Νομό Θεσσαλονίκης, θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 5/03/2014 στην 1η ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης.

Αχαΐα

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον Νομό Αχαΐας, θα υλοποιηθεί, την Παρασκευή 21/03/2014 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους ανέργους να λάβουν μέρος. Επισημαίνουμε ότι, προκειμένου να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να απευθυνθούν στους Εργασιακούς Συμβούλους της υπηρεσίας όπου έχουν εκδώσει την κάρτα ανεργίας τους ώστε να λάβουν το σχετικό παραπεμπτικό σημείωμα.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ: http://www.oaed.gr ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;