Αυτοδιοικητικές εκλογές 2014: Ο Παύλος Χαϊκάλης κατεβαίνει στην Αττική

xaikalis kasetofono vouli

Όλες οι μέχρι τώρα υποψηφιότητες και το ερωτηματικό μιας εκ νέου καθόδου του Γιάννη Σγουρού.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κατέρχεται ο Βουλευτής του κόμματος του Πάνου Καμμένου, Παύλος Χαικάλης. Ο δημοφιλής ηθοποιός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, την Περιφέρεια Αττικής θα διεκδικήσουν εκτός από τον Παύλο Χαϊκάλη, ο Γιώργος Κουμουτσάκος (ΝΔ), Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ), Θανάσης Παφίλης (ΚΚΕ), Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή).

Ερωτηματικό παραμένει, πάντως, το αν θα είναι υποψήφιος κι ο νυν Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ο οποίος προσδοκούσε στην άτυπη στήριξη της ΝΔ, αλλά λόγω κόντρας του με κορυφαίους “γαλάζιους” υπουργούς και στελέχη, προεξάρχοντος του ΥΠΕΣ Γιάννη Μιχελάκη, δόθηκε επίσημη στήριξη στον έως τώρα ευρωβουλευτή του κόμματος Γιώργου Κουμουτσάκου. Μετά την εξέλιξη αυτή, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο, αν και παραμένει δημοσκοπικά από τους βασικούς διεκδικητές με ισχυρό αυτοδιοίκητικό προφίλ. Σε περίπτωση, όμως, που με δεδομένη την πόλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και τις κατατεθημένες υποψηφιότητες Ρένας Δούρου και Γιώργου Κουμουτσάκου, αντίστοιχα, δεν ρισκάρει μια ήττα μετά από υπερδεκαετή θητεία στην Περιφέρεια Αττικής ερωτηματικό αποτελεί η εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στην κορυφαία αυτοδιοικητική “μάχη” συμβολικού και καταγραφικού πολιτικού χαρακτήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;