Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 24/2 ως 2 Μαρτίου!

Zwdia

Ονειρικές διαδρομές

Από την Λίλιαν Σίμου

Το χαρακτηριστικό της εβδομάδας που κυλά αφορά την σύνοδο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων, ενώ σταδιακά σχηματίζει τρίγωνο προς τον Δία. Με έμφαση πλανητών στο ζώδιο στα ζώδια του νερού, καθώς υπάρχει η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό και του Χείρωνα στους Ιχθείς, το συναίσθημα γίνεται ρομαντικό, τρυφερό και ευαίσθητο. Η φαντασία αναπτύσσεται, η δημιουργικότητα έχει ροή και αναπτύσσεται.

Ο Δίας γονιμοποιεί την ιδέα, την φαντασία μας, το ιδανικό που αναζητάμε. Ενώ ο Κρόνος συντονίζει το όνειρο που καθενός επιδιώκοντας να του δώσει υλική υπόσταση. Μέσω του Κρόνου θα κρίνουμε αν έχουμε ή όχι την δυνατότητα να υλοποιήσουμε τις ιδέες.

Ο σοφός Κένταυρος Χείρωνας είναι ένας οδηγός προκειμένου να κατανοήσουμε τις τραυματικές εμπειρίες που μας οδηγούν σε τάσεις φυγής, αλλά και να κάνουμε αποφύγουμε την διάβρωση, την απαισιοδοξία, την αβεβαιότητα. Τα μαθήματα ζωής που σχετίζονται με την εμπειρία του χρόνου, είναι το εφόδιο προκειμένου να βρούμε τον στόχο και να δώσουμε υπόσταση σε ένα σημαντικό όνειρό μας.

Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας εδώ.

Ας δούμε πώς πρέπει να χειριστούμε τα θέματα που μας απασχολούν αυτές τις μέρες, ανάλογα με το ζώδιο του ήλιου ή του ωροσκόπου:

Κριός

+ Οργανώστε καλύτερα τα οικονομικά σας, καθώς υπάρχουν τρόποι που δεν χρησιμοποιήσατε ως σήμερα. Επιτρέψτε στην φαντασία να δώσει ένα τόνο χαράς στη σχέση σας. Ενδιαφερθείτε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, τα κρυφά σας όνειρα αλλά και τις επιθυμίες που ως σήμερα δεν έχουν εκφραστεί. Μία κρυφή σχέση γίνεται σοβαρή, αν δεν επιτρέψετε στις βιωματικές εμπειρίες του παρελθόντος να είναι οδηγός για την επιλογή σας. Απαλλαγείτε από τον φόβο της μοναξιάς.

-Πολλές συζητήσεις για ένα όνειρο, σας αποπροσανατολίζουν και δημιουργούν περιττά σχόλια. Αποφύγετε να υπογράψετε ένα συμφωνητικό, αν δεν έχετε εξετάσει πολύ σχολαστικά τους όρους και τα συμφέροντα του συνεργάτη σας. Καλό θα ήταν να έχετε σαφείς προθέσεις, όταν δεσμεύεστε με μία υπόσχεση. Αποφύγετε τις απαιτήσεις συγγενών ή τις δικές σας προς το άμεσο συγγενικό περιβάλλον.

lilian-simoy

Ταύρος

+Μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα σωματείο που θα σας εκφράζει ιδεολογικά και να αποδώσετε μέσα από την συμμετοχή αυτή. Θα αναπτύξετε όμορφες φιλικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να έχετε μία ερωτική περιπέτεια. Πολλοί στόχοι που παρέμεναν ως τώρα ένα όνειρο ανέφικτο, μπορούν να προχωρήσουν και να υλοποιηθούν, αν σας στηρίξει ο σύντροφός σας ή ένας έμπειρος συνεργάτης.

-Δεν υπάρχει η ευχέρεια να τακτοποιηθεί μία οικονομική εκκρεμότητα αυτή την εποχή. Μπορεί να έχετε πολλές ιδέες, ή να σας προσφέρουν πολλές λύσεις και να βρίσκεστε σε σύγχυση. Καλά θα ήταν να μην βασίζεστε σε ωραίες προτάσεις που μοιάζουν να προσφέρουν ιδανικές προοπτικές. Ενδιαφερθείτε για την κύρια πηγή εσόδων σας, αποφεύγοντας να μοιράζετε τον χρόνο σας σε πολλές παράπλευρες ασχολίες.

Δίδυμοι

+Οι απαιτήσεις που προβάλλετε αυτή την εποχή προέρχονται από την ανάγκη για προώθηση στην καριέρα σας. Το έργο σας θα έχει έμπνευση και θα αρέσει. Γοητεύοντας στον κοινωνικό σας χώρο, θα έχετε το προβάδισμα και θα μπορείτε να κερδίσετε το ενδιαφέρον στον κύκλο σας. Μία περιπέτεια ερωτική, θα είναι ευχάριστη, δίχως να υπόσχεται διάρκεια. Αν έχετε γνώση και εμπειρία στο αντικείμενό σας, ήρθε η στιγμή να αναγνωριστείτε και να διακριθείτε.

-Αλλά η πληθωρικότητά σας μπορεί να σας οδηγήσει σε πολλές και απροσδιόριστες επιλογές, η εικόνα θα είναι συχνά ασαφής αν διασκορπίζεστε σε πολλά. Οι συνεργάτες ενδέχεται να σας θεωρήσουν συγκεντρωτικούς και να ενοχληθούν όταν τους καθοδηγείτε. Προσπαθήστε να έχετε ισορροπία στις σχέσεις σας και να μοιράζετε τις αρμοδιότητες δίκαια.

Καρκίνος

+Πολύ όμορφες ονειρικές διαδρομές γίνονται μέσω της γνώσης, της πνευματικής αναζήτησης και των καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων, αυτή την περίοδο. Αισθάνεστε πολύ κοντά στο ιδανικό σας και ακόμη κι αν δεν είναι σαφές και ξεκάθαρο μέσα σας, θα μπορείτε να εμπνευστείτε για να κάνετε ένα σημαντικό έργο αργότερα. Ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει στο να τακτοποιήσετε νομικά θέματα ή να ρυθμίσετε υποθέσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η αγάπη είναι για σας ένας ρυθμιστικός παράγων για να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής και επιδιώκετε να δείτε πιο σοβαρά την σχέση σας.

-Δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε τα μυστικά σας και προσέχετε σε μία νομική υπόθεση, ένα κρυφό «χαρτί» του αντιδίκου σας. Ενδέχεται να περιπλέξει το θέμα σας και να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Λέων

+Μία ιδιαίτερα ρομαντική περίοδος για σας, θα φέρει στο προσκήνιο την νοσταλγία του ιδανικού έρωτα και μία μικρή αίσθηση της μελαγχολίας, αν είστε μόνοι αυτή την εποχή. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, μπορείτε να κάνετε την σχέση αυτή πιο ρομαντική, προσδίδοντας ξανά τον τόνο της πρώτης εποχής… Δεν αποκλείεται μάλιστα να σκεφθείτε ή να συζητήσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας. Αν έχετε δάνεια και χρέη, θα πρέπει να ρυθμιστούν για να αισθανθείτε ξανά ασφαλείς. Θα ήταν καλό να τακτοποιήσετε τα κληρονομικά σας θέματα.

-Δύσκολο θα είναι να φροντίσετε τα αποθεματικά σας, αν έχετε έντονη κοινωνική ζωή, με εκδηλώσεις και φίλους που απαιτούν πολλά από εσάς. Για τον λόγο αυτό, ας έχετε ένα μέτρο σε όλα. Σχέδια που είναι πολυέξοδα, δεν πρέπει να τα υλοποιήσετε.

Παρθένος

+Τα θετικά της εβδομάδας αγγίζουν μία σοβαρή συμφωνία που στηρίζει τα όνειρά σας. Η συνεργασία που πραγματοποιείται, θα σας κάνει να ελπίζετε στην υλοποίηση του ονείρου του συνεργάτη σας, με όφελος προσωπικό και κυρίως με μία μακροχρόνια προοπτική. Εμπιστευθείτε την εμπειρία και τη γνώση σας, προγραμματίστε σωστά κάθε βήμα, ελέγχετε κάθε ιδέα με υπομονή και ερευνήστε τις προτάσεις που γίνονται. Θα έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα, όσο διατηρείτε κάποιες επιφυλάξεις.

-Δύσκολη φαίνεται η προώθηση του έργου σας, αν δεν επικεντρωθείτε στην ουσιαστική σας δραστηριότητα. Η διάσπαση δεν σας ταιριάζει και θα σας αποπροσανατολίσει. Παράλληλα, ας εμπιστευθείτε την ιδανική εικόνα που σας προτάσσουν οι άλλοι, θα είναι δύσκολο να έχετε την σωστή επιλογή και κρίση.

Ζυγός

+Ένα εκπαιδευτικό ταξίδι θα μπορούσε να σας διευρύνει τις προοπτικές, αλλά δεν θα πρέπει να χάσετε το μέτρο. Στην εργασία σας έχετε έμπνευση, δύναμη και πολλές ιδέες. Αλλά θα πρέπει να οργανωθείτε και να βάλετε ένα πρόγραμμα για να αποδώσει το έργο που αναλάβατε. Στην υγεία και στην διατροφή, θα είναι σημαντικό να είστε επιμελείς. Θα συναισθάνεστε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και μπορεί να είστε ευαίσθητοι στα προβλήματά τους, αμελώντας όμως τα δικά σας.

-Αναζητώντας τη γνώση, ενδέχεται να ωραιοποιήσετε τους ανθρώπους που σας διδάσκουν, ή μία φιλοσοφία, και να χάσετε το κεντρικό νόημα της αναζήτησης. Προσοχή σε νομικά ζητήματα, καθώς δεν είναι ευκρινείς οι προθέσεις των αντιδίκων σας. Ο ενθουσιασμός δεν θα είναι καλός σύμβουλος, γιατί μπορεί να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

Σκορπιός

+Πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για τα αισθηματικά σας. Θα έχετε κατακτήσεις και μπορείτε να ζήσετε ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σας. Ρομαντικές διαθέσεις, δίνουν ένα ονειρικό τόνο στην προσωπική σας ζωή, αλλά αν είστε ήδη δεσμευμένοι, πρέπει να σκεφθείτε σοβαρά τις επιπτώσεις κάθε παράλληλης περιπέτειας. Αν είστε μόνοι, η κοινωνική σας ζωή σε χώρους ψυχαγωγίας, θα γίνουν η αιτία να βρείτε το ιδανικό –για σας- ταίρι! Με τα παιδιά σας, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για διασκέδαση και δημιουργία. Θα είναι για όλους σας, ανακούφιση και χαρά.

-Μην επιβαρύνεστε με χρέη ή ρυθμίστε τα δάνειά σας, ακόμη κι αν αυτό φαίνεται δύσκολο. Στην ουσία, εκείνο που πρέπει να αποφευχθεί, είναι να γίνετε σπάταλοι ή υπερβολικά αισιόδοξοι αυτή την εποχή. Τα οικονομικά ζητήματα, δεν πρέπει να τα χειρίζεστε με αφέλεια.

Τοξότης

+Ρομαντική ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον, δημιουργεί χαρά και καλή διάθεση. Στο σπίτι μπορείτε να διοργανώσετε γεύματα, συγκεντρώσεις, αλλά και χαρείτε στιγμές γαλήνης, με μουσική και ένα όμορφο δείπνο, με το ταίρι σας. Καλό θα είναι να αποφεύγετε όσους δημιουργούν προβλήματα στον χώρο. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τέχνη και δημιουργία, θα γεμίζουν τον χρόνο σας. Η οικογένεια μπορεί να σας στηρίξει για να πραγματοποιήσετε ένα κρυφό σας όνειρο.

-Οι συγκρούσεις με τα μέλη της οικογένειας δεν ωφελούν καμία πλευρά. Μπορεί το ταίρι σας να έχει απαιτήσεις ή να έχετε εσείς πολλές απαιτήσεις από αυτό. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην πληγώνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας. Αυτή η περίοδος φέρνει ασάφεια και μπορεί οι συζητήσεις τελικά να μην έχουν ουσία και να μην καταλήγουν κάπου. Αποφύγετε τις διενέξεις λοιπόν.

Αιγόκερως

+Είστε σε μία δημιουργική έμπνευση αυτή την περίοδο και οι ιδέες είναι πολλές, ποικίλες, ενδιαφέρουσες αλλά και ονειρικές. Οι συζητήσεις με ανθρώπους της τέχνης, θα σας βοηθήσουν να αντλήσετε το υλικό για το έργο σας. Πολλές φορές, θα ξεφεύγετε από την πραγματικότητα. Οι φίλοι που σας στηρίζουν, θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή του στόχου που θα είναι εφικτός και θα σας ικανοποιήσει. Κάποια όνειρά σας θα βρουν συμπαραστάτες και θα αισθάνεστε πως δεν διαχειρίζεστε τα σχέδιά σας μόνοι, αφού υπάρχουν συνοδοιπόροι.

-Δυσκολίες στην εργασία σας, διασπούν την προσοχή σας και περιπλέκουν την ζωή σας. Πολλές υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε με ηρεμία στον σημαντικό σας στόχο. Ενδέχεται μάλιστα να έχετε προβλήματα με τους υφισταμένους σας, είτε λόγω έλλειψης συνεννόησης, είτε γιατί έχουν απαιτήσεις υπερβολικές.

Υδροχόος

+Με ευχάριστη διάθεση και ίσως μεγαλύτερη αισιοδοξία, θα αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε πολλά αυτή την εποχή. Αλλά τα όνειρά σας πρέπει να ελέγχονται από την λογική. Η ερωτική έλξη σας κάνει περισσότερο ρομαντικούς και ευαίσθητους. Ας μην επενδύετε όμως σε κάθε όνειρο. Θα ικανοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, αν είστε συνετοί στα οικονομικά σας και μάλιστα ζητήσετε την συμβουλή ανθρώπων με εμπειρία και γνώση. Οι δικές σας γνώσεις θα αξιοποιηθούν και θα βοηθήσουν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Παρ΄ όλ’ αυτά, θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή η διαχείριση του εισοδήματός σας.

-Η ψυχαγωγία είναι απαραίτητη για σας, αλλά παράλληλα πολυέξοδη. Αποφύγετε να κάνετε δώρα και να αναλώνεστε σε εξόδους. Δεν σας ταιριάζουν επίσης τα τυχερά παιχνίδια. Τα παιδιά σας θα χρειαστούν κάποιες δαπάνες που ίσως δεν περιμένατε.

Ιχθείς

+Η έμφαση στο ζώδιό σας, σας κάνει να πρωτοστατείτε αυτές τις ημέρες. Είστε σε θέση να διαχειριστείτε υποθέσεις με πρωτοβουλίες και ενέργειες που σας διακρίνουν. Θα ήταν καλό να γειώσετε τα όνειρά σας και να δώσετε υπόσταση σε όσα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μην χάνετε χρόνο! Επενδύστε στις γνώσεις σας και αν δεν είναι αρκετές, αποφασίστε να αποκτήσετε μία επιπρόσθετη εξειδίκευση για να είστε ανταγωνιστικοί. Τα οικονομικά σας είναι λίγο περίπλοκα, γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε συγκροτημένοι και συγκεκριμένοι στις δαπάνες σας. Μπορείτε, αρκεί να πειθαρχήσετε λίγο περισσότερο.

-Στον εργασιακό τομέα, υπάρχει η ανάγκη να ελίσσεστε, γιατί οι απαιτήσεις δεν σας βοηθούν πάντα. Αποφύγετε τις υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Κατά την πορεία των ημερών, πρέπει να φανείτε συνεπείς και υπεύθυνοι, αλλά και ειλικρινείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;