Οι ερωτικές ιδιοτροπίες των ζωδίων!

#Couple-love

Εάν προσπαθείτε μανιωδώς να κατακτήσετε τον έρωτα της ζωής σας και δεν τα καταφέρνετε με τίποτα, σας έχουμε την λύση, την οποία και θα σας παραθέσουμε εν συνεχεία. Θέλετε να μάθετε τι πρέπει να αποφύγετε για να προσεγγίσετε σωστά το… πρόσωπο και να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον του για εσάς; Διάβασε προσεχτικά τα μυστικά της ερωτικής αστρολογίας και γίνετε σωστοί και ακατανίκητοι παίχτες στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο παιχνίδι της ζωής, που δεν είναι άλλο φυσικά από τον έρωτα!

Ανακάλυψε την σεξουαλικότητά σου, καθώς και του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

ΚΡΙΟΣ

Μην τον αφήσεις ούτε στιγμή να νιώσει τη σιγουριά ότι σε έχει κατακτήσει και σε έχει δεδομένο. Προσπάθησε ακόμη να μην τρέχεις συνέχεια από πίσω του, γιατί ο Κριός θέλει να είναι κυνηγός σε μία σχέση. Με άλλα λόγια, μην ψάχνεις τρόπο πως να του μιλήσεις, γιατί ο ίδιος θα αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να τον διακόψεις ποτέ όταν μιλάει ή όταν ασχολείται με κάτι άλλο, πέρα από εσένα, γιατί όχι μόνο θα νευριάσει, αλλά θα χάσει την υπομονή καθώς και το ενδιαφέρον του για εσένα!

Ακόμη, δεν υπάρχει λόγος να του δίνεις συμβουλές για το κάθε τι, και να του συμπεριφέρεσαι σαν να είναι μικρό παιδί. Αν θελήσει κάποια συμβουλή ή καθοδήγηση θα σου τη ζητήσει ο ίδιος. Τον κουράζει απίστευτα να του υποδεικνύεις συνεχώς, πράγμα που μπορεί να αποτελέσει και αφορμή για τον χωρισμό σας! Τέλος, θα πρέπει να μην τον αποκόψεις από τις παρέες του, να μην προβάλλεις την ιδέα της σοβαρής δέσμευσης, και να μη του πεις ποτέ, μα ποτέ ψέμα, γιατί θα κάνει μεταβολή και θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην βιάζεσαι να εξελιχθεί η γνωριμία ή η σχέση σου με έναν Ταύρο. Όσο περισσότερο πιέζεις το πράγμα, τόσο περισσότερα εμπόδια θα βρίσκεις, γιατί ο Ταύρος απεχθάνεται την πίεση! Δεν του αρέσει το φλερτ και η περιστασιακή σχέση, και ρέπει προς σοβαρές δεσμεύσεις. Ακόμη, δεν θα πρέπει να μάθει τίποτα για το ερωτικό σου παρελθόν! Προσπάθησε δηλαδή να αποφύγεις οποιαδήποτε κουβέντα αφορά περασμένη σου σχέση, γιατί όχι μόνο θα απογοητευθεί, αλλά και θα ζηλέψει…

Από την άλλη πλευρά, δεν θα πρέπει να σχολιάζεις την εμφάνισή του, και να του δίνεις οδηγίες για το πως θα ντυθεί, γιατί θα στεναχωρηθεί αναμφίβολα και θα πεισμώσει! Και τέλος, μην τον ζορίζεις να πάρει κάποια απόφαση, μην προσπαθήσεις να του αλλάξεις γνώμη (γιατί θα είναι προσκολλημένος στα δικά του “πιστεύω”) και μην του τάξεις ποτέ τίποτα! Προσπάθησε να είσαι συνεπής απέναντί του και να τηρείς τον λόγο σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπάθησε όσο μπορείς να μην έχεις βαρετή συμπεριφορά! Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι καλό θα είναι κάθε φορά να πηγαίνετε σε διαφορετικό μέρος όταν βγαίνετε, ή να συζητάτε για διαφορετικά και ενδιαφέροντα πράγματα. Οι Δίδυμοι απεχθάνονται την μιζέρια και την ανία. Τον ενδιαφέρει περισσότερο η μεταξύ σας επικοινωνία και όχι το σεξ. Γι’αυτό, πρόσεξε τι εντυπώσεις θα του δημιουργήσεις.

Στην γνωριμία ή την σχέση σου με τον Δίδυμο μη βάλεις ποτέ όρια και κανόνες, γιατί δεν θα τους τηρήσει ποτέ! Άφησε τον αυθορμητισμό σου ελεύθερο… Τέλος, δεν θα πρέπει να απορρίπτεις προτάσεις ή εξόδους που θα σου προτείνει, δεν θα πρέπει να τον “πνίξεις” με τα ρομάντζα και τα μέλια, και θα πρέπει να αποφύγεις με κάθε τρόπο την γκρίνια, την αδιακρισία και την καταπίεση, γιατί ειδάλλως θα σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ο τύπος που παρεξηγείται πολύ εύκολα, και δεν παίρνει από άκομψα αστεία και black humor! Ακόμη, μη φλερτάρεις και μη δείχνεις ενθουσιασμό για άλλο άτομο όσο είσαι μαζί του, γιατί ο Καρκίνος θέλει να έχει την πλήρη αποκλειστικότητα. Επίσης, δεν θα πρέπει να του μιλήσεις με αυστηρό τρόπο και να συμπεριφερθείς αυταρχικά, γιατί θα… τρομάξει και θα το βάλλει στα πόδια!

Θα πρέπει ακόμη να αποφύγεις τις ζήλιες. Μην προσπαθήσεις να τον κάνεις να σε ζηλέψει, γιατί το μόνο που θα πετύχεις είναι να αυξήσεις τις ανασφάλειές του και να τον κάνεις ιδιαίτερα καχύποπτο απέναντί σου. Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ένας Καρκίνος θέλει σταθερές σχέσεις στη ζωή του, πως δεν συγχωρεί το ψέμα και ότι εκτιμάει βαθύτατα τις συναισθηματικές εκδηλώσεις! Μπορεί να είναι ντροπαλός και σεμνός, αλλά μόνο μέχρι να πάρει τον αέρα. Γι’ αυτό κάντον να αισθανθεί άνετα μαζί σου και διώξε τις αμηχανίες!

ΛΕΩΝ

Μην του δείξεις ποτέ πως εσύ έχεις το πάνω χέρι στη σχέση σας, γιατί θα πληγώσεις ανεπανόρθωτα τον εγωισμό του. Προσπάθησε ακόμη να μην τον κριτικάρεις, και περιόρισε την κτητική σου διάθεση, γιατί σίγουρα το Λιονταράκι δεν δέχεται υποδείξεις. Επίσης, μην τον προσβάλλεις μπροστά σε τρίτα άτομα και μην τον σχολιάσεις ποτέ σε κοινά πρόσωπα, γιατί θα πληγωθεί η περηφάνια του.

Αν προσπαθήσεις πάλι να τον ανταγωνιστείς και να του επιδείξεις τις ικανότητές σου, τότε θα τον νευριάσεις και θα τον ωθήσεις στο να σε ανταγωνιστεί. Τέλος, θα πρέπει να του λες πολλά, μα πάρα πολλά κοπλιμέντα, να μην τον αποκόψεις από τις ακριβές του συνήθειες (γιατί είναι λίγο σπάταλος) και να μην απορρίψεις ποτέ την παρέα του, για κάποια καλύτερη κατά τα δικά σου κριτήρια πρόταση. Ακόμη και αν συμβεί κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να το κρύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όση κριτική και να ακούσεις από το στοματάκι ενός Παρθένου, διατήρησε την ψυχραιμία σου και ποτέ μην κριτικάρεις την ζωή και τις επιλογές του, γιατί δεν του αρέσει καθόλου. Αγαπάει την εμπιστοσύνη στις σχέσεις του, και θέλει εκεί να στηρίζονται όλοι του οι δεσμοί. Πρόσεχε όμως να μην υποτιμήσεις τις ερωτικές του ικανότητες, γιατί θα φουντώσεις τις ανασφάλειές του και θα γίνει απόμακρος και… ψυχρός.

Ακόμη, αν ξεχάσεις γενέθλια ή κάποια σημαντική σας επέτειο, την “έκατσες”! Και αυτό γιατί αργότερα θα έρθεις αντιμέτωπος με πολλά νεύρα και με κάτι μούτρα κατεβασμένα μέχρι το πάτωμα. Τέλος, μην το ζορίσεις να κάνει πράγματα που δεν θέλει, μην προσπαθήσεις να διεισδύσεις στα προσωπικά του ζητήματα, και μην παραμελήσεις τον εαυτό σου ή του δείξεις ότι στη ζωή σου επικρατεί το χάος και η ακαταστασία, γιατί θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια…

ΖΥΓΟΣ

Αν γνωρίσεις έναν Ζυγό, μην προσπαθήσεις ποτέ να μαντέψεις την ηλικία του, γιατί θα τον κάνεις να αισθανθεί άβολα. Πόσο μάλλον αν τον θεωρήσεις μεγαλύτερο απ’ όσο είναι… Να περιμένεις ότι η γνωριμία σας δεν θα έχει συνέχεια. Είναι ιδιαίτερα αναποφάσιστο άτομο, γι’ αυτό μην τον πιέσεις ποτέ να πάρει κάποια απόφαση, ενώ δεν είναι έτοιμος. Αν μάλιστα τα συναισθήματά σου δεν βρίσκουν την ανάλογη ανταπόκριση, μην προσπαθήσεις να αλλάξεις την ισχύουσα κατάσταση, γιατί δεν θα τα καταφέρεις.

Ακόμη, όταν πας να συναντήσεις κάποιον Ζυγό, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σου. Είναι λάτρης του ωραίου και του καλαίσθητου, και αν έχεις γούστο και άποψη θα τον κερδίσεις. Μην αμφισβητήσεις όμως ποτέ την πίστη του, γιατί από αντίδραση θα απιστήσει! Τέλος, θα πρέπει να αποφύγεις τους καβγάδες, τις φωνές και τις διαφωνίες και να μην προσπαθήσεις να τον απομακρύνεις από τους φίλους ή την διασκέδασή του, γιατί θα ξενερώσει αφάνταστα, και ξέρετε που θα οδηγήσει αυτή η στάση…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ζητάει έναν σύντροφο συντηρητικό, γι’ αυτό φρόντισε να αποφύγεις να δείξεις πως είσαι ένας απελευθερωμένος άνθρωπος με μοντέρνες ιδέες. Ακόμη, επειδή θέλει κάθε ώρα και στιγμή να ξέρει πως είναι ο καλύτερος στον έρωτα, μην παινευτείς για τις ερωτικές σου ικανότητες, γιατί θα αισθανθεί ότι τον μειώνεις! Και φυσικά, δεν θα πρέπει να του πηγαίνεις κόντρα, γιατί έχει τέτοιο δυναμισμό, που μπορεί να σε εξαντλήσει με το πείσμα και την μαχητικότητά του.

Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να γνωρίζεις πως δεν συγχωρεί το ψέμα. Όσο μικρό και να είναι το ψέμα σου, αν το ανακαλύψει, δεν πρόκειται να σε συγχωρέσει ποτέ! Τέλος, δεν θα πρέπει να του πεις τα πάντα για εσένα από το πρώτο ραντεβού, γιατί του αρέσει να ανακαλύπτει καινούριες σου πτυχές, και θα πρέπει να τον αφήνεις κάποιες στιγμές μόνο του, για να ανασυγκροτεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Δείξε κατανόηση και σεβασμό, και μην προσπαθήσεις να εισβάλεις στις προσωπικές του στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν είσαι στα κάτω σου και δεν έχεις καλή διάθεση, μην βγεις με έναν Τοξότη, γιατί του αρέσει διαρκώς το κέφι και η διασκέδαση και εκνευρίζεται με τους απαισιόδοξους και κατσούφηδες. Ακόμη, ο Τοξότης, όντας αντιδραστικό άτομο δεν δέχεται τα στερεότυπα και δεν μπαίνει σε “καλούπια”, γι’ αυτό μην προσπαθήσεις να εξελίξεις τη σχέση σας όπως εσύ θέλεις. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι απεχθάνεται τα ρομάντζα και τις γλυκανάλατες συναισθηματικές εκδηλώσεις.

Προσοχή πρέπει να δείξεις στις απαιτήσεις και την γκρίνια σου, γιατί αλλιώς θα χάσει το ενδιαφέρον του για εσένα. Τέλος, μην προσπαθήσεις να τον αποκόψεις από τις παρέες του, γιατί είναι πολύ κοινωνικό άτομο, μην περιορίσεις την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, και οργάνωσε κάποιο ταξίδι ή κάνε μία πρωτότυπη ιδέα για να τον ξετρελάνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν έχεις σκοπό να συναντηθείς με έναν Αιγόκερω, απέφυγε να ντυθείς προκλητικά, γιατί δεν θα σε ξεπλένει ούτε ο Ασπροπόταμος! Ακόμη, μην τον φέρεις σε δύσκολη θέση και μην τον κατακρίνεις, γιατί πολύ απλά θα απομακρυνθεί… Θα πρέπει μάλιστα να γνωρίζεις πως ο Αιγόκερως θέτει πάντα σε προτεραιότητα την επαγγελματική και οικονομική του καταξίωση, γι’ αυτό μην σχολιάσεις ποτέ αρνητικά την εργασιομανία του.

Από την άλλη πλευρά, αν καταλάβει πως συμπεριφέρεσαι επιπόλαια, χωρίς να σκέφτεσαι ιδιαίτερα το “αύριο”, το πιο πιθανό είναι να πάψει να σας εκτιμά ως άτομο και να κόψει τις επαφές. Τέλος, δεν θα πρέπει να υπόσχεσαι πράγματα και να λες μεγάλα λόγια, γιατί αν δεν τα τηρήσεις θα σε θεωρεί ανάξιο εμπιστοσύνης, θα πρέπει να αποβάλεις την ακριβή ζωή και την πολυτέλεια, γιατί απεχθάνεται τις υπερβολές και δεν θα πρέπει ούτε στιγμή να επιδείξεις την επαγγελματική και κοινωνική σου υπόσταση, γιατί δεν του αρέσει ούτε ο ανταγωνισμός, ούτε η επίδειξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν σκοπεύεις να εντυπωσιάσεις έναν Υδροχόο, καλό θα είναι να έχεις ανοιχτόμυαλες ιδέες, γιατί απεχθάνονται τους οπισθοδρομικούς και συντηρητικούς ανθρώπους. Ακόμη, εφόσον προχωρήσετε, θα πρέπει να αποφύγεις τα συχνά τηλεφωνήματα, γιατί δεν μπορεί να μιλά για πολλές ώρες στο τηλέφωνο και βαριέται τις πολύωρες τηλεφωνικές επικοινωνίες. Και μην ξεχάσεις να αδιαφορήσεις αν τον δεις να φοράει εκκεντρικά ρούχα, γιατί του αρέσει πάντα να διαφέρει και να προκαλεί.

Επιπλέον, μην προσπαθήσεις να του φτιάξεις το κέφι αν έχει τις μαύρες του. Είναι τόσο αντιδραστικός, που μόνο να χειροτερέψεις τα πράγματα μπορείς, και να οξύνεις ακόμη περισσότερο τα πνεύματα. Τέλος, δεν θα πρέπει να βιαστείς να δεσμευτείς μαζί του, γιατί φοβάται την σταθερότητα των μόνιμων ερωτικών δεσμών, και δεν θα πρέπει να “κολλήσεις” πάνω του, γιατί θέλει πάντοτε να νιώθει ελεύθερος.

ΙΧΘΥΕΣ

Όταν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι Ψαράκι, τότε δεν θα πρέπει να έχεις μάτια για κανέναν άλλον πέρα από αυτόν. Του αρέσουν οι ευγενικοί και ήρεμοι τόνοι, απεχθάνεται την χυδαιότητα και την υβρεολογία και έχει ελαφρώς απότομο χαρακτήρα. Ακόμη, μην χλευάσεις ποτέ την ευαισθησία και την ευσυγκινησία του, γιατί ο Ιχθύς είναι ένα άτομο που βιώνει τα συναισθήματά του στον υπέρτατο βαθμό.

Από την άλλη πλευρά, αν τον παραμελήσεις ή απορρίψεις κάποια πρότασή του, θα το πάρει τόσο κατάκαρδα, που δεν θα έχει διάθεση να συνεχιστεί η γνωριμία σας. Τέλος, απόφυγε την πίεση, γιατί ο Ιχθύς δεν τα βγάζει εύκολα στις δυσκολίες, και μην του μιλήσεις ποτέ για κάποιον παλιό σου έρωτα, γιατί θα θέλει να νιώθει πως είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
 0 
 0 
 0