ΟΑΕΔ: Ανακοίνωση για τις 4.413 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

oaed

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε σήμερα τις ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν να χορηγούνται τα παραπεμπτικά (εφόσον δεν έχουν δοθεί) και όπου οι φορείς θα κάνουν δεκτά τα δικαιολογητικά για τις προσλήψεις των επιτυχόντων κοινωφελούς εργασίας του, με βάση το dikaiologitika.gr.

Ειδικότερα με βάση τον πίνακα που δημοσίευσε ο ΟΑΕΔ σήμερα καθορίζονται οι ημερομηνίες έναρξης χορήγησης των παραπεμπτικών για τις 4.413 προσλήψεις πληροφορικής για την κοινωφελή εργασία.

Διάβασε επίσης: Προσωρινά αποτελέσματα για 4.413 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ωστόσο, οι φορείς πρόσληψης των επιτυχόντων θα ξεκινήσουν σταδιακά να δέχονται τα παραπεμπτικά πρόσληψης ώστε να τοποθετηθούν οι εν λόγω επιτυχόντες στις θέσεις για τις οποίες έχουν επιλεχθεί.

Η ανακοίνωση

Ο ΟΑΕΔ επισημαίνει ότι οι αρμόδιοι υπάλληλοι των ΚΠΑ2 δεν θα εκδίδουν συστατικά σημειώματα και δεν θα υποδεικνύουν τους επιτυχόντες για πρόσληψη στους Επιβλέποντες Φορείς του παρακάτω πίνακα που έχουν αιτηθεί μετάθεση του χρόνου έναρξης των προσλήψεων των ωφελουμένων πέραν του Φεβρουαρίου 2014.

Η μετατόπιση του χρονικού σημείου των υποδείξεων δεν προβλέπεται στη σχετική Δημόσια Πρόσκληση. Μετά τη δημοσίευση της τροποποίησης της σχετικής ΚΥΑ, το ΔΣ του ΟΑΕΔ θα αποφασίσει για την κάλυψη των υπόλοιπων θέσεων.

Στιγμιότυπο 2014-02-14, 8.27.47 μ.μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;