Ζώδια: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 10 ως 17/2/14

zodia

Σε προηγούμενο άρθρο μας, αναφερθήκαμε στην ανάδρομη φορά του Ερμή που επικρατεί ως τα τέλη του μήνα.

Αυτό το φαινόμενο, θα δούμε τι επιφέρει στα ζώδια και είναι το βασικό στοιχείο της πρόβλεψης της εβδομάδας, αν και θα αφορά μία περίοδο τριών εβδομάδων. Η σωστή τοποθέτησή μας όμως θα βοηθήσω να βγούμε κερδισμένοι επί της ουσίας

Οι προβλέψεις για τα ζώδια για την παρούσα εβδομάδα, αλλά και για τις επόμενες τρεις, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδρομή του Ερμή με τα δώρα του

Κριός

Για σας η ανάδρομη φορά του Ερμή αυτές τις μέρες ξεκινά με μία την αίσθηση πως ένα μυστικό σας πνίγει, ή σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Χαλαρώστε και διατηρήστε την ηρεμία σας. Στην συνέχεια, αναδεικνύει λανθασμένες επιλογές σε φιλίες που σας περιβάλλουν εδώ και καιρό. Ίσως δώσατε λανθασμένες εντυπώσεις και τώρα αναζητούν την ασφάλεια που παρέχετε. Ίσως εσείς ήσασταν εύπιστοι και θεωρήσατε πως κοντά τους θα υπάρχει σταθερότητα. Με την επανεκτίμηση, κάποιες φιλίες αργότερα σταθεροποιούνται και σας προσφέρουν χαρά. Άλλες όμως θα αποδειχθεί πως δεν ήταν αυτό που σας ταιριάζει. Αν υπήρχε ιδιοτέλεια, θα είναι εύκολο να φανεί τώρα. Αν πάλι υπήρξε ερωτικό ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί σταδιακά, επομένως ας είστε σε εγρήγορση. Στην περίπτωση που έχετε αναπτύξει σχέδια και ένα σημαντικό στόχο, η περίοδος του ανάδρομου Ερμή δεν βοηθά στην υλοποίηση και αν ήδη είναι καθ’ οδόν μία εξέλιξη, θα βρει ενδεχομένως εμπόδια, καθυστερήσεις και δυσκολίες. Ας μην πτοηθείτε. Θα είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να κάνετε υπομονή, να δώσετε χρόνο στον στόχο σας, να τον εξετάσετε ξανά και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, αν χρειάζεται. Δεν θα είναι εύκολο να ανατραπεί η πορεία, αλλά θα καθυστερήσει.

Η ωφέλεια θα επέλθει από την επιλογή και την ώριμη σκέψη για να δείτε ποιο σχέδιο ζωής είναι χρήσιμο για σας και αξιόλογο για το έργο σας. Επίσης αξιολογείται η εικόνα των φίλων σας.

Ταύρος

Οι πρώτες μέρες δημιουργούν την τάση της ονειροπόλησης και της νοσταλγίας, με σκέψεις αλλά και κάποια σχέδια που σας εμπνέουν και δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί. Στην συνέχεια όμως, θα σχηματίσει τετράγωνο με το ζώδιό σας και αφορά άμεσα τις επιθυμίες για αναγνώριση. Θα προκύψουν θέματα εξουσίας και αρχηγίας μέσα στον κοινωνικό σας χώρο. Συμφέροντα θα προσπαθήσουν ίσως να σας αποκόψουν την πορεία. Αν δεν συμβαίνει αυτό, ή δεν έχετε αντιπαλότητες, τότε μπορεί να φανεί μία πρόκληση προς τους άλλους, με την επιμονή σας και την στάση ή τις ιδέες σας. Ωστόσο, επειδή κάποια σχέδια επαγγελματικά δεν θα προχωρήσουν όσο γρήγορα το έχετε προγραμματίσει, θα είναι αρκετά σημαντικό να σκεφθείτε πώς θα χειριστείτε την πορεία σας. Αν και οι ιδέες σας αρέσουν και έχουν ποιότητα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επιμείνετε, γιατί θα βρείτε αντιστάσεις και ίσως παρεξηγηθείτε. Θα είναι δύσκολο να έχετε πειθώ στην καριέρα σας αυτές τις μέρες και οι συμφωνίες ή υπογραφές δεν θα έχουν ευκρινείς όρους για το όφελός σας. Ένα άλλο θέμα είναι η επικοινωνία με έναν από τους δύο γονείς σας. Θα υπάρχει τάση παρερμηνείας αλλά όλα θα λυθούν με αγάπη.

Η ωφέλεια αυτής της περιόδου θα είναι να παραμείνετε ηθικοί, σταθεροί, συγκεκριμένοι στις υποσχέσεις σας και στον λόγο σας, ενώ μπορείτε να επεξεργαστείτε ιδέες για να τις προβάλλετε όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει.

Δίδυμοι

Για σας η ανάδρομη κίνηση του Ερμή αρχικά φέρνει μία προσωρινή ασάφεια κυρίως στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αλλά με υπομονή θα παρέλθει σύντομα, και η συνέχεια δεν είναι αρνητική, αφού θα είστε σε θέση να τον χειριστείτε κατάλληλα για την προσωπική σας λάμψη. Εκείνο που δεν πρέπει να περιμένετε, είναι η εξωτερίκευση των ιδεών σας. Προς το παρόν, θα ήταν καλό να επεξεργαστείτε την φιλοσοφία ζωής που έχετε. Ίσως μάλιστα βρεθείτε σε ένα χώρο πνευματικό ή ιδεολογικό, ή αποφασίσετε να ξεκινήσετε μία σειρά μαθημάτων, κυρίως φιλοσοφικού περιεχομένου. Θα είναι δύσκολο να αποδώσετε λεκτικά ίσως, αλλά θα εισπράξετε πολλά μηνύματα, πολλές πρακτικές και λύσεις. Θα σας συνιστούσαμε να το εκμεταλλευτείτε. Αποφύγετε τον δογματισμό αν είστε σε μία ομάδα με κοινά ιδεώδη. Οργανωθείτε για να δείτε πιο πρακτικά τη ζωή και ίσως να ενδιαφερθείτε για την χαρά της απόλαυσης. Αναζητήστε ένα προσανατολισμό, μία πνευματική διάσταση της ζωής. Σεβαστείτε τον νόμο και την τάξη γύρω σας. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Η ωφέλεια θα είναι να ανοίξετε νοητικά προς νέες ή ξένες ιδέες. Εμπλουτίζεστε.

Καρκίνος

Με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα πρέπει να ενδιαφερθείτε αρχικά για την ιδεολογία σας και ίσως αναθεωρήσετε την φιλοσοφία της ζωής σας. Παράλληλα, το μεγαλύτερο διάστημα της περιόδου, το ενδιαφέρον κερδίζουν οι βαθύτερες αξίες. Ενδεχομένως η αφορμή θα δοθεί από άλλους ανθρώπους, είτε φίλους, είτε συνεργάτες, είτε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε τακτική επαφή. Η ανησυχία σας μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, σε ό,τι αφορά φοβίες και ανασφάλειες οικονομικές. Η βάση και τα αποθεματικά σας ενδέχεται να μην είναι επαρκή και θα πρέπει να προσέχετε. Αν ασχολείστε με δάνεια ή χρέη αυτή την περίοδο, θα κάνετε κατά πάσα πιθανότητα κινήσεις που δεν θα είναι ωφέλιμες, επομένως θα σας συνιστούσαμε να αποφύγετε να πάρετε μία απόφαση. Μην προσθέσετε περισσότερα χρέη, μην επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας ή αν είναι δυνατόν, ας μην χρησιμοποιήσετε τα κεφάλαιά σας. Οι συνεργάτες ίσως επιδιώξουν να κερδίσουν σε βάρος σας και γι’ αυτό κάθε συμφωνία μαζί τους πρέπει να γίνει μετά από τρεις εβδομάδες. Αντίθετα, η περίοδος αυτή είναι καλή για ψυχανάλυση, έρευνα και εσωτερικές μελέτες. Αν σας ενδιαφέρει ο αποκρυφισμός, θα σας είστε σε μία καλή και εποικοδομητική περίοδο.

Η ωφέλεια θα είναι να αποκτήσετε βαθύτερη συνειδητοποίηση, περισσότερη ασφάλεια, αλλά πρέπει να καλλιεργήσετε επίσης την ανεκτικότητα.

Λέων

Για σας η αναδρομή του Ερμή αρχικά έχει να σας οδηγήσει σε μία εσωτερική αβεβαιότητα και ίσως μία αγωνία για χρέη και οφειλές που σας αναστατώνουν. Ως προς τη συνέχεια, ένα άμεσο αντίκτυπο προέρχεται αυτό από τις σχέσεις. Οι συνεργασίες θα αποκαλύψουν κρυφές πτυχές και μπορεί να σας απογοητεύσουν σε ένα βαθμό. Η πορεία δεν θα είναι όσο σύντομη την επιθυμείτε στην εξέλιξη των συνεργασιών σας. Θα προκύψουν εμπόδια, αλλά και θα διαφανεί μία ιδιοτελής πλευρά της συνεργασίας που μπορεί να ενοχλήσει και τους δύο. Επομένως καλά θα ήταν να αναπτύξετε σταθερά και ξεκάθαρα τις θέσεις σας για να δοθεί το έναυσμα να ισορροπήσει κάθε δύσκολη κατάσταση μεταξύ σας. Οι συνεταιρισμοί και οι υπογραφές αυτή την περίοδο θα είναι μάλλον αρνητικές, όσο κι αν προσπαθήσετε να έχετε καλές προϋποθέσεις. Ας περιμένετε να ορθοδρομήσει ο Ερμής. Αν υπάρχει δικαστική αντιπαράθεση, θα σας συνιστούσαμε να την προσέξετε. Ίσως καλύτερη θα είναι η έκβαση για όσους έχετε ήδη πάρει μία φορά αναβολή στο θέμα σας. Οι υποσχέσεις αγάπης ή γάμου, θα προχωρήσουν μετ’ εμποδίων στη σχέση σας. Και μπορεί να θεωρήσετε εσείς ή να θεωρηθείτε από το ταίρι σας, αρκετά υλιστές, ή επιφανειακοί. Μην βιαστείτε να κρίνετε.

Η ωφέλεια θα είναι να διαπιστώσετε πως οι σχέσεις δεν έχουν συμφέρον ή δεν λειτουργούν μόνο βάση συμφέροντος.

Παρθένος

Με τον Ερμή να βρίσκεται τις πρώτες μέρες στον τομέα των συνεργασιών, θα είναι δύσκολο να κάνετε ένα σωστό χειρισμό, ή θα αισθάνεστε απογοήτευση. Στην πορεία όμως, στον τομέα των υποχρεώσεων, διαπιστώνετε πως περιορίζεστε αισθητά. Αυτό σας δημιουργεί αγωνία, άγχος, έλλειψη χαράς και δυσφορία. Μπορεί να πεισμώσετε και να μην επιδιώξετε να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Στην εργασία σας, όλα θα μοιάζουν στατικά, ακόμη και αν την απολαμβάνετε. Δεν θα είναι εύκολο να κινηθείτε με τον τρόπο που επιθυμείτε: ελεύθερα. Συμφέροντα θα σας εμποδίσουν, ή θα είναι αιτία καθυστερήσεων. Λόγια που θα λέγονται μέσα στον χώρο εργασίας, σχόλια, παρατηρήσεις, θα είναι επίσης ένας λόγος να αισθανθείτε άβολα ή τουλάχιστον όχι ευχάριστα. Θα απαιτηθεί πειθαρχία, δουλειά και επιμέλεια. Η αναδρομή του Ερμή θα βοηθήσει να σας δοθεί ο κατάλληλος χρόνος και πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε. Αποφύγετε όμως κριτική και συζητήσεις με τους γύρω σας. Οι υποχρεώσεις θα σας εκνευρίζουν. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας αυτή την περίοδο ίσως δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, διογκώνοντας όσα δεν είναι μεγάλα επί της ουσίας. Αν θελήσετε να βοηθήσετε κάποιο άτομο που είναι αδύναμο, θα διαπιστώσετε πως δεν θα είναι πάντα αποδεκτή η προσπάθειά σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Η ωφέλεια θα είναι να μάθετε να συγκροτείτε την ζωή σας με υπομονή, αλλά και να τακτοποιείτε την καθημερινότητα, ακόμη και με αντιξοότητες.

Ζυγός

Με τον ανάδρομο Ερμή τις πρώτες μέρες θα αισθανθείτε μία σύγχυση και δυσκολία στις υποχρεώσεις. Μπορεί να ακυρώνονται κάποιες δουλειές ή να μην μπορείτε να έχετε ένα πρόγραμμα. Στην συνέχεια όμως, σε θετική σχέση προς το ζώδιό σας, θα λέγαμε πως η περίοδος αυτή –αν και περιέχει καθυστερήσεις- σας ευνοεί. Κι αυτό γιατί σας ενδιαφέρει η καλή σας εικόνα και θα είστε συνεχώς σε μία αναζήτηση αυτό-βελτίωσης. Θα βρείτε τον χρόνο να κατανοήσετε μικρές και μεγάλες απολαύσεις της ζωής. Μπορεί μάλιστα να φροντίσετε τον εαυτό σας περισσότερο από ό,τι συνηθίζετε. Ασχοληθείτε με την γνώση, μία επιμόρφωση ή αν είστε γονείς, θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την γνώση των παιδιών σας. Επίσης, συζητήσεις που εκκρεμούν με τα παιδιά, θα ήταν καλό να ολοκληρωθούν τώρα. Αν όμως θέλετε να πάρετε αποφάσεις για τα παιδιά σας, τότε θα σας συνιστούσαμε να περιμένετε για να το κάνετε στο τέλος του μήνα. Στα ερωτικά ζητήματα, μία νοσταλγία ίσως σας στρέψει προς μία σχέση του παρελθόντος. Αν την συναντήσετε, μάθετε νέα της ή έχετε μήνυμα από μέρους της, θα είναι σημαντικό να μην πάρετε αμέσως απόφαση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα κλονιστεί η τωρινή σας σχέση. Αν δεν κλονιστεί, θα γίνουν αναθεωρήσεις και συζητήσεις που θα ενοχλήσουν, γιατί θα βγάλουν απωθημένα.

Η ωφέλεια θα είναι να μάθετε πώς να χειρίζεστε τα αισθήματά σας απέναντι στους άλλους, αλλά και να αποφασίσετε τελικά να χαρείτε τη ζωή,

lilian-simoy

Σκορπιός

Αρχικά φαίνεται να σας ευνοεί η διέλευση της ανάδρομης κίνησης, καθώς έχετε μία τάση ευαισθησίας. Μπορεί μάλιστα να εκφραστείτε ρομαντική ή καλλιτεχνικά. Στην συνέχεια θα υπάρχει ένταση και πρόκληση. Η δυσκολία εντοπίζεται στον χώρο της οικογένειας. Στην περίπτωση που θέλετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή ένα συμφωνητικό για ένα ακίνητο, κυρίως για κληροδότημα, δώστε μεγάλη προσοχή στις συνθήκες. Η υπογραφή θα ήταν καλό να δοθεί μετά το τέλος του μήνα. Με την οικογένεια θα βγουν στην επιφάνεια λόγια ή σκέψεις που ήταν κρυφές εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Θα δημιουργηθεί παρεξήγηση και θα σας συμβουλεύαμε να μην επιδιώξετε εξηγήσεις άμεσα. Δεν θα είναι εποικοδομητικές, ούτε ωφέλιμες. Η ευαισθησία σας, σας εμποδίζει να έχετε σαφή κρίση και τα συμφέροντα που κρύβονται μέσα στον οικογενειακό χώρο, δυσχεραίνουν τις σχέσεις. Με την υπομονή μόνο θα μπορείτε να βγείτε από τα αδιέξοδα. Αποφύγετε να εξαρτάστε από τους άλλους και μην κάνετε προσπάθεια να προβάλλετε τα συμφέροντά σας. Δεν θα εισακουστείτε. Αντίθετα να σας χαρακτηρίσουν ιδιοτελείς, έστω κι αν αυτό είναι άδικο.

Η ωφέλεια θα είναι να μάθετε να στηρίζεστε σε γερά θεμέλια που θα έχετε χτίσει μόνοι σας. Επίσης, θα ανακαλύψετε πως έχετε πείσμα και αρκετή δύναμη, αν το αποφασίσετε.

Τοξότης

Τις πρώτες μέρες θα έχετε δυσκολία στον χειρισμό των οικογενειακών υποθέσεών σας. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και έλλειψη συνεννόησης. Θα υποχρεωθείτε να ασχολείστε με πρακτικά θέματα και πιέζεστε από τις συνθήκες να το κάνετε πιο έντονα. Είναι αρκετά δύσκολο να ξεπεράσετε την ανασφάλειά σας και ίσως αποθαρρύνεστε, καθώς σκέπτεστε πως δεν μπορείτε να κάνετε ένα βήμα μόνοι σας ήρεμα. Είστε άτομα που δεν θέλετε τον περιορισμό των υποχρεώσεων. Οι συμφωνίες ή τα γραπτά αυτές τις μέρες δεν ευνοούνται. Εκτός κι αν πρόκειται για μία δημιουργική εργασία, για παράδειγμα, η συγγραφή ενός βιβλίου. Αν είστε στενοχωρημένοι ή ανήσυχοι, μπορείτε να γράψετε τις σκέψεις σας. Ή να συζητήσετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο γι’ αυτές. Υπερβολικά όμως κουράζετε τον νου με ιδέες, σκέψεις, αγωνίες. Αυτό θα προκαλέσει σταδιακά σύγχυση και θα απεμπλακείτε με δυσκολία. Οι σχέσεις με αδέλφια ή στενούς συγγενείς δεν είναι οι καλύτερες, συνήθως λείπει το κοινό πεδίο επικοινωνίας. Αποφύγετε να σχολιάζετε αυτά που κάνουν ή λένε και παραμείνετε μακριά από τις διαφωνίες, κυρίως αν υπάρχουν οικονομικά κίνητρα.

Η ωφέλεια θα επέλθει από την συγκρότηση της σκέψης σας, την εφαρμογή κάποιων πρακτικών ιδεών και τις αποφάσεις που επεξεργάζεστε, αλλά δεν κινείτε, πριν τις αρχές της Άνοιξης.

Αιγόκερως

Αρχικά η ανάδρομη φορά θα σας προκαλέσει μία σύγχυση σε συζητήσεις ή ιδέες, ακόμη και σε θέματα εκπαίδευσης, αν είστε σπουδαστές. Δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθείτε με το περιβάλλον σας. Κατόπιν, η περίοδος που ακολουθεί, απαιτεί να είστε προσεκτικοί σε θέματα αξιών καθαρά. Πρέπει να αναθεωρηθούν οι σταθερές σας, οι βάσεις για μία ευημερία και διασφάλιση εξωτερική. Στην πορεία, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να αναζητήσετε νέες μορφές διασφάλισης, που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Ίσως προσκολληθήκατε σε επιφανειακές σχέσεις, γνωριμίες που εντυπωσιάζουν αλλά δεν έχουν βάθος. Αρέσουν αρχικά, δημιουργούν όμορφα αισθήματα και προσδοκίες, αλλά τελικά δεν υπάρχει γεύση ικανοποίησης. Αναλώνονται στην επιφάνεια. Λόγια και υποσχέσεις που ηχούν όμορφα θα σας επηρεάσουν αλλά δεν θα έχουν διάρκεια. Ενώ μπορεί να ανακαλύψετε πως κάποιες συζητήσεις έκρυβαν διαφορετικά κίνητρα. Δεν θα ήταν καλό να συνάψετε συμφωνίες και να υπογράψετε έγγραφα για οικονομικά θέματα. Να μάθετε πως οι αξίες έχουν ποιότητα κι όχι ποσότητα, έχουν βάθος κι όχι ωραία επιφάνεια. Επηρεασμένοι στις πρακτικές σας ανάγκες, ας επιδιώξετε να ξεπεράσετε την αδράνεια και ας προχωρήσετε σε νέες διαδρομές.

Η ωφέλεια έρχεται με το να βάλετε την αξία στην σωστή της θέση και να αποκόψετε την εξάρτηση από αυτό που φαντάζει ωραίο, δίχως να είναι.

Υδροχόος

Αρχικά μία ανασφάλεια σας επηρεάζει έντονα και δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις σας. Στη συνέχεια, καθώς εισέρχεται στο ζώδιό σας ο ανάδρομος Ερμής, έχει να προσφέρει την δυνατότητα της προσωπικής εκτίμησης. Αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες, την αισθητική σας ως ύφος και αυτό-έκφραση. Η προσωπικότητά σας περνά μία σοβαρή κρίση ταυτότητας και είναι καλό να επικεντρωθείτε εκεί. Σίγουρα έχετε αμελήσει συγκεκριμένα θέματα, είτε υπήρξατε αρκετά εγωιστές και επιμείνατε σε απολαβές για προσωπικό όφελος σε κάποια θέματα, είτε είχατε εντελώς αμελήσει τις ανάγκες σας. Το θέμα είναι το ίδιο: επιτακτική ανάγκη για αναθεώρηση σε προσωπική βάση. Μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, να αλλάξετε χρώμα στα ρούχα, στυλ, έκφραση. Ιδέες που υπήρχαν παλιά μέσα σας, τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και σας προβληματίζουν σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθείτε. Αν δεν είχατε βοηθήσει κάποτε εσάς ή κάποιον άλλο, τώρα πρέπει να το κάνετε πλέον. Το πώς θα γίνει θα φανεί από την πορεία της αναδρομής. Δεν θα είναι δύσκολο να κατανοήσετε στο τέλος της. Αποκτήστε γνώσεις, εκλογικεύστε τις ανάγκες σας και τις απολαύσεις που σας ενδιαφέρουν.

Η ωφέλεια θα προκύψει από την αναθεώρηση και την απόφαση να κρίνετε με ένα νέο τρόπο τη ζωή σας, είτε αυτή αφορά αξίες υλικές, είτε αφορά τα αισθηματικά σας. Διορθώνεστε και προοδεύετε.

Ιχθείς

Ίσως διαπιστώσετε κατά την αναδρομή του Ερμή, πως έχετε αμελήσει τις βαθύτερες ανάγκες σας. Έχετε ενδεχομένως παραμελήσει τις πνευματικές σας ανησυχίες, για επιφανειακές ή πιο απλοϊκές. Υπάρχουν θέματα που επιλέξατε να παραμείνουν στο παρασκήνιο της ζωής σας ή τα ξεχάσατε. Σήμερα πλέον είναι καλό να αναζητήσετε τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Αν πάλι είναι αρκετά δύσκολο να φέρετε ισορροπίες, μην ανησυχείτε! Θα σας δοθεί ο χρόνος να εξετάσετε ξανά τις λεπτομέρειες αυτές, όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει. Ωστόσο οι μνήμες πρέπει να αναδυθούν και να γίνουν συνειδητές κινήσεις για να τις επεξεργαστείτε. Αν έχετε κάνει κάποια κίνηση υπόγεια, κρυφά ή κατά κάποιον τρόπο παρασκηνιακά, θα είναι αρκετά πιθανόν να αποκαλυφθεί. Για να αποφύγετε να έρθετε σε δύσκολη θέση, θα σας συνιστούσαμε να πάρετε τα απαραίτητα μέτρα. Αν πάλι σας προταθεί να συμφωνήσετε σε ένα θέμα που δεν έχει καθαρότητα και ευκρίνεια στους όρους κατά την περίοδο αυτή, θα πρέπει να το αποφύγετε. Η έμπνευση θα είναι σε εγρήγορση και στην περίπτωση που είστε καλλιτέχνες, όλα θα πάνε πολύ καλά για την δουλειά σας.

Η ωφέλεια θα προκύψει από την συνειδητοποίηση είτε των καρμικών σας χρεών (αν δέχεστε αυτό το μέρος της φιλοσοφίας ζωής), είτε των κρυφών σας ονείρων, που πρέπει να ξεκαθαρίσουν για να γίνετε δυνατοί και αυτάρκεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;