Μια χειμωνιάτικη ιστορία: Η ιστορία αγάπης που ταξιδεύει στο χρόνο

Με φόντο τη μυθική Νέα Υόρκη και με διάρκεια περισσότερη από έναν αιώνα, η ταινία ‘’Μια χειμωνιάτικη ιστορία’’ πρόκειται για μια ρομαντική περιπέτεια φαντασίας που μας μιλά για θαύματα, ανεκπλήρωτες αγάπες και την αιώνια μάχη μεταξύ του καλού και του κακού.

Μια ταινία ιδανική για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην οποία πρωταγωνιστούν ο γοητευτικός Κόλιν Φάρελ (‘’Total Recall’’), η Τζέσικα Μπράουν Φίντλει (‘’Downtown Abbey’’) και οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τζένιφερ Κόνελι (‘’A Beautiful Mind’’), Ουίλιαμ Χάρτ (“Kiss of the Spider Woman”), Εύα Μαρί Σέιντ (“On the Waterfront”), Ράσελ Κρόου (“Gladiator”).
Η ταινία ‘’Μια χειμωνιάτικη ιστορία’’ σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του βραβευμένου με Όσκαρ σεναριογράφου Ακίβα Γκόλντσμαν (‘’A Beautiful Mind’’), ο οποίος έγραψε και το σενάριο της ταινίας, το οποίο είναι βασισμένο στο διάσημο μυθιστόρημα του Mark Helprin.

Πρόκειται για μια διαχρονική ιστορία αγάπης που μας ταξιδεύει σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (το 1916 και σήμερα).Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου…πιστέψτε στα θαύματα!

Στην ταινία συμμετέχουν οι: Κόλιν Φάρελ, Τζένιφερ Κόνελι, Ράσελ Κρόου, Τζέσικα Μπράουν Φίντλε

Τέλος η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες 13 Φεβρουαρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;