Οι αγαπημένες στάσεις των ζωδίων!

#couples-love2

Το μεγαλύτερο αναμφίβολα παιχνίδι της ζωής είναι ο έρωτας. Αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία και καμία διαφωνία. Και ποιος λοιπόν δεν θα ήθελε να μάθει πως να ελίσσεται σωστά σ’αυτό το παιχνίδι και να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη, άρα και περισσότερη απόλαυση; Και σε αυτό το θέμα έρχονται να μας δώσουν τα φώτα τους, τα ζώδια! Πολλοί βέβαια είναι αυτοί που θα πουν: “καλά μωρέ, ποιος πιστεύει αυτές τις βλακείες που λένε τα ζώδια;”, και προκειμένου να τους κάνουμε να δούνε τα πράγματα διαφορετικά, να τους κάνουμε να αλλάξουν γνώμη και να τους πείσουμε επί του θέματος, ότι δηλαδή όχι μόνο συμβαίνουν αυτά που λένε, αλλά επιβεβαιώνονται από την ίδια την πραγματικότητα και τους ανθρώπους, θα σας παραθέσουμε στη συνέχεια, τα “θέλω” όλων των ζωδίων στο κρεβάτι, για να ξέρετε με τι έχετε να κάνετε!

Ανακαλύψτε την σεξουαλικότητά σας, καθώς και του προσώπου που σας ενδιαφέρει!

Κριός

Στον Κριό αρέσουν τα άγρια παιχνίδια. Το παραδέχεται κιόλας απροκάλυπτα, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα ή ενδοιασμό. Του αρέσει να τον περιποιείται το ταίρι του βασιλικά, και λατρεύει το στοματικό σεξ. Αλλά όμως μόνον για να να το δέχεται, γιατί ο Κριός δεν προσφέρει τέτοιες απολαύσεις… Του αρέσει να κάνει έρωτα σε δημόσια, ναι καλά ακούσατε, δημόσια μέρη, όπου μπορεί να σας πιάσουν στα “πράσα” (σε πάρκα δηλαδή, σε δάση και σε κρυφές γωνίες μαγαζιών!). Απίστευτο και όμως αληθινό.

Ταύρος

Το σημείο που τρελαίνει τους Ταύρους, είναι ο λαιμός. Γι’ αυτό να ξέρετε, αν ο ή η σύντροφός σας είναι ταυράκια, να μάθετε να περιποιείστε τον λαιμό! Αγαπάνε μάλιστα τα χάδια και τα φιλιά σε όλη την περιοχή του αυχένα. Ο έρωτάς τους είναι πολύ αργός και τους αρέσει να διακόπτουν, για να κρατάνε την ηδονή… Στην πραγματικότητα είναι λίγο φανταχτεροί! Οργανώνουν το τι θα σου κάνουν και πώς, γιατί είναι εγωιστές στον έρωτα (με την καλή έννοια) και θέλουν να είσαι πολύ ικανοποιημένος μαζί τους. Ξέρεις όμως ποιο είναι το τρομερό μαζί τους; Το τι θα σου κάνουν και πώς και τι ακριβώς είπες, θα το πουν στους φίλους τους! Ναι, καλά άκουσες. Θες δεν θες, αναγκαίο το κακό. Οπότε καλά θα κάνεις να συμβιβαστείς με αυτό, όσο είναι αρχή! Θέλουν πάρα πολύ να παινευτούν για το πόσο σε ευχαρίστησαν και σε ικανοποίησαν. Αλλά το ότι θα σε ευχαριστήσουν, είναι σίγουρο!

Δίδυμοι

Οι “δοκιμαστές” τους σεξ. Τους αρέσει να κάνουν τα πάντα και είναι πολύ ανοιχτοί σε προτάσεις. Δέχονται να χρησιμοποιήσουν βοηθήματα, να υποταχτούν αλλά και να υποτάξουν. Τους αρέσει να αλλάζουν και ρόλους. Και τους αρέσει το σεξ να ξεκινάει ήδη από το πολλά υποσχόμενο ερωτικό παιχνίδι σε δημόσιο χώρο… Η στάση που τους τρελαίνει είναι στα όρθια, με οποιοδήποτε συνδυασμό, και όχι γρήγορα! Αργά, σταθερά, αισθησιακά και.. όρθια! Μόνον οι Δίδυμοι μπορούν να το καταφέρουν αυτό.

Καρκίνος

Δεν θέλουν να κάνουν σεξ, οι Καρκίνοι κάνουν έρωτα. Είναι το πιο συντηρητικό από τα υδάτινα ζώδια, και αν θελήσεις κάτι παραπάνω ή έξω από τα καθιερωμένα, θα σε ρωτήσουν που τα έμαθες αυτά τα πράγματα και θα προσβληθούν! Ο έρωτας είναι για τους Καρκίνους ένα παιχνίδι τρυφερότητας και η αγαπημένη τους στάση είναι αγκαλιά στο κρεβάτι, πλάι πλάι. Λίγο γεροντίστικο, αλλά ρομαντικό. Τους γεμίζει τρυφερότητα και τους θυμίζει λίγο και την εμβρυακή στάση, που είναι η αγαπημένη τους. Οτιδήποτε άλλο, θα το κάνουν μόνο για να σε ευχαριστήσουν, αλλά δεν θα το ευχαριστηθούν ποτέ…

Λέων

Αν είσαι με Λέοντα, είτε άντρα είτε γυναίκα, πρέπει να ετοιμαστείς να κάνεις όλη τη δουλειά… Τι θέλω να πω δηλαδή: τους αρέσει να σου δείχνουν το σώμα τους και θεωρούν ότι αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να ερεθιστείς και να κάνεις όλα τα υπόλοιπα εσύ! Μπαίνουν κατευθείαν στο ψαχνό, αν θες προκαταρκτικά, μπορείς να τα κάνεις με άλλον, γιατί το λιοντάρι είναι το πλέον ακατάλληλο (όχι πάντα όμως) άτομο! Ο έρωτας είναι για τους λέοντες μια κατάσταση επίδειξης υπεροχής και απολαμβάνουν να κάνουν έρωτα στα τέσσερα, ακόμη και μπροστά από τον καθρέφτη, για να βλέπετε και οι δύο το βασιλικό ερωτικό του παράστημα. Και όμως, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…

Παρθένος

Ο απρόβλεπτος εραστής. Υποτίθεται ότι είναι ψυχροί και εγκεφαλικοί. Έλα όμως που δεν είναι καθόλου. Κάνουν τα πάντα στο σεξ, αλλά δυστυχώς μόνον όταν το θέλουν οι ίδιοι πολύ. Θα κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουν, και έχουν τον τρόπο τους να το επιβάλλουν αυτό. Και το μυστικό που δεν θα σου πουν ποτέ: είναι λίγο σαδιστές! Τους αρέσει να σε πονάνε, λίγο όμως, σαν παιχνίδι και ποτέ επικίνδυνα… Τα φαινόμενα απατούν με λίγα λόγια!

Ζυγός

Ο Ζυγός υποτίθεται ότι κάνει τα πάντα και είναι ανοιχτός σε όλα. Βεβαίως και τα κάνει (και πολύ καλά μάλιστα), γιατί θέλει να κρατήσει την καλή του φήμη. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλει είναι ένα παλιό καλό ιεραποστολικό, και βέβαια πολλά, αλλά πάρα πολλά χάδια και φιλιά. Τρελαίνεται για στοματικό έρωτα, τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα Ζυγός. Κανονικά, αν νομοθετούσαν τον έρωτα, θα ήταν η μόνη αποδεκτή πρακτική! Είναι το απόλυτο “θέλω” τους, η ολοκλήρωσή τους. Επίσης, έχουν τάσεις υποταγής (τους αρέσει να είναι πιόνια στα χέρια των άλλων) ακόμη και αν δεν το παραδέχονται! Αν ήταν ελεύθεροι να το ζήσουν, θα ήταν πολύ ευτυχισμένοι.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι βίαιος στον έρωτα και πολύ παθιασμένος . Επειδή μάλιστα το σεξ είναι η απόλυτη προτεραιότητά του, μπαίνει στον κόπο να κάνει και πράγματα που δεν θέλει, προκειμένου να μπορέσει να ικανοποιηθεί. Αλλά αυτό που τον τρελαίνει είναι το σεξ με διάρκεια και μεγάλη ποικιλία, όλη νύχτα και όλη μέρα. Κάνει διάφορα σενάρια με το μυαλό του και σου ζητάει να τα ακολουθήσεις. Αγαπάει όλων των ειδών τους εξτρεμισμούς και μπορεί να γίνει σοβαρός σαδιστής. Επιδιώκει τέλος να βρει συντρόφους που έχουν τάσεις υποταγής. Μήπως τώρα άλλαξες εικόνα για τους σκορπιούς που ήξερες;

Τοξότης

Ένας καλός μαθητής του έρωτα. Του λες τι θέλεις, και απλώς στο κάνει. Του λες να δοκιμάσουμε εκείνο, να δοκιμάσουμε το άλλο, και το δοκιμάζετε. Του αρέσει το σεξ στο ύπαιθρο, στο μπάνιο, το σεξ στη βεράντα και γενικά του αρέσει πολύ το σεξ. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει χατίρια, και αυτή είναι η αδυναμία του. Έχει μεγάλη ευαισθησία στην περιοχή των ποδιών και της κοιλιάς και λατρεύει τα χάδια εκεί. Είναι πολύ, μα πάρα πολύ των προκαταρκτικών. Μια δήθεν αδιάφορη κίνηση πάνω από την ευαίσθητη περιοχή, τον απογειώνει αμέσως! Και η ανάκαμψη θα είναι δύσκολη (για να μην πω αδύνατη). Γι’ αυτό μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας. Τέλος, θέλει πολλά φιλιά, ξέρεις που… Είναι όμως καλό παιδί και τα ανταποδίδει με μεγάλη χαρά και θέληση.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν το μεγάλο προσόν της αντοχής. Και έχουν και ένα άλλο προσόν, ακαταμάχητο, και οι άντρες και οι γυναίκες: κάνουν έρωτα με τον σύντροφό τους, ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν έχουν όρεξη. Πως; Μόνο αυτοί ξέρουν! Δεν είναι πολύ εφευρετικοί, αλλά ακολουθούν το άτομο με το οποίο είναι μαζί. Λατρεύει τη διάρκεια και έχει πολύ μεγάλη ανάγκη το σεξ, γιατί, πολύ απλά, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό…

Υδροχόος

Η ψυχεδέλεια στην υπηρεσία του έρωτα. Τίποτα προγραμματισμένο, τίποτα προβλέψιμο. Του αρέσει να κάνει έρωτα οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Μπορεί να κάνει έρωτα γρήγορα, αργά, απολαυστικά, άγρια, ήσυχα, ό,τι να ναι με άλλα λόγια… Στην μικρή ηλικία, ο άντρας είναι λίγο… γρήγορος. Μετά μαθαίνει όμως να το ελέγχει. Ε, και όταν το μάθει, δεν σταματάει! Εκφράζει και μια κάποια μελαγχολία με το σεξ κάποτε και προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

Ιχθύες

Αργή ηδυπάθεια και πολλή τρέλα. Όταν κάνεις έρωτα με Ιχθύ, είναι σαν να κάνεις με δύο ανθρώπους. Είναι εγωιστής στον έρωτα. Του αρέσει να έχει άπλετη θέα, γιατί ερεθίζεται κυρίως με τα μάτια. Μπορεί να κάνει έρωτα πολύ, πάρα πολύ ώρα. Η γυναίκα Ιχθύες είναι από τις λίγες που προτιμούν να είναι στην κυριολεξία από πάνω. Ο άντρας Ιχθείς απολαμβάνει να είναι από κάτω. Του αρέσει να φωτογραφίζει την ώρα του σεξ, και να διακόπτει για να κάνει διάφορα άσχετα. Και ναι, καλά καταλάβατε, είναι λίγο τρελούτσικο ζώδιο.

Οι πληροφορίες που αξιοποιήσαμε για την εκπόνηση του άρθρου, προέρχονται από το oroskopos.tv.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;